Kan inte klaga på vädret

Vädret just nu i Antalya!


 

Rederiet

Nu ska jag titta på programmet Rederiet och prata med några vänner som fortfarande är vakna, och hoppas att jag kan somna till slut..

 

Kan inte sova..

Hej hej!

Har försökt sova nu i över 2 timmar och jag är verkligen inte trött alls överhuvudtaget.. Vet inte om jag har resfeber, förväntansfull inför resan eftersom jag ska åka till Turkiet snart, eller vad det nu kan tänkas vara.

Har nästan packat klart men jag måste nog ta och packa om igen i morgon så jag inte har med mig allt för mycket!

Kameran är självklart med under hela resan!

 

People always..

 

Tiden rann i väg..

Kom precis på att jag skulle träna inför beach 2011 men tiden har nu hunnit i kapp och jag sitter här några dagar ifrån att åka utomlands och inser att jag inte ens tagit en sit ups eller löpar runda på hela året! Fy på mig..

Får ta lite extra promenader möjligen..

 

110615 - Besök på jobbet

I dag var jag på mitt jobb en stund och pratade lite med min chef samt lämnade läkarintyget.. Pratade lite med kollegorna också, vill bara tillbaks!

Var riktigt roligt att vara tillbaks där eftersom jag nu snart varit sjukskriven i 3 veckor och inte kan börja jobba riktigt än eftersom arbete 9 timmar per dag inte är bra för mina ögon.. Borde igentligen inte ens skriva inlägg här på bloggen, men jag blundar och skriver! Tur man vet vart alla tangenter är någonstans.. OBS! Vän korrigerar om det är mycket stavfel dock!

 

110614 - Tisdag

 

Hejsan! Eftersom jag fortfarande inte ser så bra så tänkte jag försöka på mig ett inlägg till (stavfel kan finnas!) men tänkte iaf. skriva några rader så ni inte tror jag dött där ute!

Det är såhär att jag börjar kunna se lite mer, men det är väldigt ansträngande och får sitta i stort sätt 5cm från datorn och förstora till max för att ens ha en möjlighet att kunna se! Sedan blir jag helt slut och måste vila efter de.. Vilket inte resulterar i något bra för mig själv, men kommer inte vara sågär för alltid får jag hoppas utan är det nu endast veckorna efter operationen och framförallt för att de var på mitt bästa öga de började att operera..

Känns som om jag bara skriver om mina ögon nu för tiden men har fått några kommentarer som har samma ögonsjukdom som mig och vill läsa om detta.. Som inte genomgått den operationen ännu som jag har gjort, kan försöka skriva sen om själva operationen när jag är bättre så det blir lite kött på benen till de som ska genomgå den i framtiden..

Mycket text! Då avslutar vi där helt enkelt..

Frågor & Svar

Här kommer lite svar på några frågor..

Vad heter du i mellannamn?
Maria

Hur lång är du?
Jag är ca. 165 cm lång.

Vad är viktigast hos en kille tycker du?
Att han lyssnar och bryr sig men även att han är ärlig samt mysig är ett måste!

Brukar du vara ute osminkad?
Jajjemän, naturlig skönhet är det finaste!

Vad jobbar du med?
Jag jobbar i kundtjänst på Kungsholmen i Stockholm

Hur är du som person?
Jag är glad och trevlig person som är väldigt envis när jag vet vad jag vill.

Hur länge har du haft din ögonsjukdom?
Har vetat om den sen februari i år, så inte så länge!

Hur gammal är din lillebror?
Han är 2 år, 3 i September.

Vad tycker du om otrohet?
Jag tycker inte det är så bra, har tyvärr erfarenhet av det och skulle aldrig ta tillbaks en kille i dag som varit det mot mig.. För mig är det a och o att lita på den man är tillsammans med.

Vilken skostorlek har du?
37

Hur ser din drömkille ut?
Oj, har nog ingen direkt drömkille faktiskt men han ska vara lång iaf. men inte för lång! och han ska ha magisk famn och fina ögon!

Vill du gifta dig en dag och skaffa barn?
Ja, någon gång när jag träffar en kille som jag trivs och vill leva med.

Vad ska du göra i sommar?
Jag ska jobba men jag har 3 veckors semester och då ska jag till Turkiet en vecka samt ner till min bästa vän i Kristianstad.

Turkiet

 

I slutet av juni packar jag mina väskor och lämnar Sverige för en tripp till Turkiet, ska bli så skönt! och jag hoppas verkligen att mina ögon är bra då med..

110601 - Onsdag

God morgon!

Jag har inte skrivit så mycket här som jag skulle ha velat men det har med att mina ögon inte är bra ännu och jag ser fortfarande väldigt suddigt men har dock inte ont längre i ögonen.. Var hos läkaren på uppsala sjukhus i går och tog bort den skavande linsen, så det är skönt men jobbigt att inte kunna leva sitt normala liv eftersom jag inte får anstränga ögat, titta på tv kan jag glömma, likaså vara inne på datorn och skicka sms.. men jag gör det ändå fast det är jobbigt för mina ögon, men det blir bara en kort stund i taget.

Har inte jobbat något denna vecka, får hoppas att jag kan jobba i morgon! Blir galen av att inte jobba, dagarna är väldigt långtråkiga och jag vill träffa mina kolleger och återgå till det "normala livet" igen.

Det är svårt att förklara hur jag ser och jag vet att människor är väldigt intresserade av att inte kunna se.. Leker "blind" osv. men jag lovar när man sitter i den situationen där det inte går att välja om man ser eller inte, hur man ser är det inte speciellt roligt och inget att skämta.. För det är pest!

Mitt mål det här året är att försöka ta körkort, fast när jag ringde till Syncentralen i uppsala sa hon att jag inte kan ta det ännu inte ens med glasögon! Men optikern skulle försöka så jag kunde få ta det.. Det är vårt mål.

 

RSS 2.0