Fredag 29 Juli 2011

Hej hej!

Kom precis hem från Jesper och vi hade verkligen jätte mysigt, vi åt middag bara han och jag sedan kollade vi på 3st filmer samt log och pratade hela natten om allt mellan himmel och jord..

Min mamma fyller år i dag, så grattis min älskade mamma på födelsedagen! Snart kommer min mormor och morfar på middag, kommer bli trevligt. Jobbar i morgon så ska försöka att somna tidigt i dag fast det nog inte går för jag vakna så sent i dag.

 

Torsdag 28 Juli 2011

Hej bloggen!

Om ni undrar vad jag gjort sen jag skrev sist så har jag bara jobbat, jobbat 6 dagar i rad måste erkänna att jag var lite trött i går men annars har det flytigt på bra och varit roligt. Soligt och varmt ute i dag, riktigt skönt! Hade nästan glömt att sommaren var i full gång.

Ska hem till Jesper lite senare i dag (Ni som följt min blogg vet vem det är och jah det är killen jag var tillsammans med i mer än 2 år) skulle höra av mig till han när jag var redo och det börjar jag att bli, så vi får se vilken tid jag ska dit. Har inte träffat han nu på flera månader, och om jag ska erkänna så är jag faktiskt lite nervös och jag vet om jag känner Jesper rätt vilket jag gör utan och innan så är han det också! Vi kommer i varje fall få det mycket trevligt som vi alltid har tillsamans.

Jag och Jesper sommaren -09 i Sandhamn

 

Storstädning

Ledig i dag så har passat på med en rejäl storstädning, nästan helt klart nu och ska bara dammsuga och skura sen så..

 

Syncentralen

Precis kommit hem från jobbet nu och i dag har jag varit i uppsala hos optikern på undersökning av ögat samt prövat ut en ny lins som jag ska få i andra, så snart har jag 2 fungerande linser.. För jag ser ingenting när jag endast har en lins på mig, eller snarare jag ser sämre när jag bara har en lins i än utan och så ska det inte vara! För jag ser redan som det är väldigt väldigt dåligt.

När jag hade varit hos Syncentralen i uppsala åkte jag direkt till jobbet, väldigt rolig dag i dag på jobbet men det är det alltid så jag är inte ett dugg förvånad..

Ska sova nu riktigt trött!
//Linnea

Back to work!

Klockan är snart halv 11 och jag sitter här framför datorn och ser ett avsnitt av O.C ska snart lägga mig för kvällen för imorgon väntas en arbetsdag, jajjemän ni hörde rätt efter ca 7 veckor av inget arbete ska jag imorgon bege mig tillbaks och börja arbeta igen.. Efter sjukskrivning och semester ska jag nu på banan igen, känns roligt!

Har en del och göra imorgon innan jag börjar jobba så bäst att försöka åka in i tid så jag hinner med allt som ska göras innan jag börjar..

Jobbar hela veckan men vet dock inte hur mitt schema ser ut, hoppas bara inte att jag slutar kl 22 på fredag men det återstår att se..

 

Turkiet

Turkiet var helt underbart och om jag kunde åka tillbaks skulle jag gärna göra det helt klart!

 

RSS 2.0