♥ 100330 - Tisdag

Tänkte bara skriva några rader när jag ändå har datorn påslagen..

Anställningsintervju även i dag, en tjej ringde i går efter jag ätit middag och boka in mötet redan i eftermiddag.. Så ska äta lunch och sedan fixa mig lite för att sedan åka in till Södermalm. Kommer nog att bli lika intressant som gårdagen.

Snart påsk och det känns faktiskt mysigt, älskar färgerna som kommer till påsken gult-orange osv. super sött! Ska hem till min moster på påsklunch på fredag (långfredag) med hela tjocka släkten kommer att bli trevligt inte varit där på ett tag nu..

Skriver mer senare.

♥ Måndag & Anställningsintervju

I dag är det måndag och jag vaknade runt 7-tiden i morse, faktiskt ganska skönt men gud så trött jag var! När jag skulle åka mot Gamla stan i morse, hittade jag inte mitt sl fodral och har fortfarande inte hittat det. Missade tåget jag skulle med, men mamma skjusa mig till en station där tåget går oftare så jag hann precis i tid, lite före planerad tid så det kändes bra.

Anställningsintervjun var hur trevlig som helst, var min första och jag var jätte nervös innan men så fort jag träffade chefen jag skulle prata med försvann det för jag tyckte han var så lugn och trevlig, så då blev jag också det. Vi satt och prata i ca. 45 minuter om bl.a. företaget, hur många som är anställda osv. var faktiskt intressant att veta mer om företaget som man inte redan visste. Senast torsdag ska jag få svar om jag får jobbet eller inte, jag håller alla tummar som finns på att jag får det! Var så mysig stämning, fina lokaler, centralt och möjligheter till utveckling inom företag, passar perfekt!

Ska plugga nu tänkte jag, svarar senare på kommentarer.

♥ Sov gott!

I dag har jag suttit med duggan i nätmobbning hela dagen så kanske tur att man höll sig hemma i går, har fått in den nu iaf. men jag tror att jag kommer att få komplettera den men lika bra att ha fått in den iaf.

Måste gå och sova snart eftersom jag ska upp tidigt i morgon och fixa mig för att sedan åka in till Gamla stan för intervjun. Känns lite nervöst måste jag säga, men jag ser mer det här som en rolig grej för att se hur sådana går till.. Eftersom jag aldrig varit på en sånn här tidigare, måste sitta och planera vad jag ska säga och tänka ut vad de kan tänkas fråga.

Mår faktiskt mycket bättre nu måste jag säga, vet inte riktigt vad det är men känner det iaf. är fortfarande besviken osv. men måste tänka på mig själv nu och inte må dåligt över vad någon annan gjort eller sagt.

ÅH! Hur ska jag kunna sova i natt igentligen? Kommer ligga och tänka på hur det kommer att gå i morgon.. Kommer gå bra tror jag, men ändå.. Åh.. Roligt ska det bli iaf. Dubbla känslor har jag alltså, som allt annat..

Sov så gott alla!
Svarar på kommentarer i morgon när jag kommer hem.

♥ Ledsen & Besviken

I Fredags var jag hemma hos min kompis Ludde, var faktiskt trevligt måste jag säga men alltid när man är där blir det sent.. Var iaf. hemma hyffsat tidigt (Dagen efter). I går var jag hemma med syrran och spelade kort, var faktiskt ganska roligt eftersom jag vann i mellan åt..

Ska inte skriva så ingående mer än att jag är ganska nere och ledsen, de som känner mig vet vad det är och så ska det förbli. Min fråga är bara hur mycket ska man behöva tåla? Ska man behöva känna att man inte är värd något? Eller kanske inte riktigt så men typ.. Blir bara så förvirrad och ledsen för känns som om man visste att något sånt här inte skulle hända igen, men så hände allt det här, vilket innebar att man inte visste. Har dåligt självförtroende i mellan åt och just nu står jag där igen, känns som om jag är ensam i hela världen. Eller inte riktigt har mina vänner och min familj.

Ska på anställningsintervju i morgon i Gamla stan, och jag måste vara på topp då och kan inte ha dåligt självförtroende och må dåligt då.. Måste försöka klara av det här och inte tänka så mycket. Önska mig lycka till i morgon!

Jag hoppas allt löser sig och inte händer igen, för det orkar jag inte med!

♥ Bikini

Var precis inne på nelly.com och var med i deras tävling om att designa sin egna bikini, och den som vinner säljer de där med sitt egna namn på, hur coolt är inte det?

Min   designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

♥ 100326 - Fredag

Vaknade runt 9-tiden som vanligt i dag och så blev det frukost med mamma. Min lillebror kom så småningom och drog mig i kläderna och ville komma upp till mig, såklart fick han göra det efter en stund.. Han är så mysig!

Var på promenad efter frukosten, riktigt skönt ute i dag måste jag säga! Var i lekparken en stund så min lillebror fick gunga lite som han älskar.

Snart kommer min syster från Uppsala och ska äta middag här osv. kommer bli super trevligt.

Skrev i går att jag kanske skulle hem till min pojkvän för att vi inte setts på hela veckan, och kändes som om det var på tiden.. Men icke så blev det inte, var för trött i går för att gå hem till honom. Så får se när vi ses igen.

♥ God kväll

I dag har jag haft fullt upp att läsa kursliteratur på engelska om mobbning, jätte intressant faktiskt måste jag säga. De senaste timmarna nu har jag skrivit och analyserat en artikel från DN, hur intressant artikel som helst måste jag säga! Duggan ska lämnas in senast på Söndag kl 00.00 så i morgon ska jag plugga riktigt mycket och skriva klart duggan så jag sedan på Lördag kan göra de sista ändringarna.

Tack för alla kommentarer jag fått i dag, men jag svarar på de senare eller i morgon har inte tid just nu..

Skriver mer i morgon.

♥ 100325 - Torsdag

I dag är det Torsdag och snart helg igen, tiden går så himla fort kändes som det nyss var helg. Ska absolut inte klaga för ju fortfare tiden går nu, desto fortare är våren och sommaren här, och det är ju verkligen inget att klaga på. Sol, värme, kjol och linne kan inte bli så mycket bättre, right (?)

Vaknade åter i dag igen av att mamma och min lillebror Charlie kom in och väckte mig, känns faktiskt skönt att slippa vakna av en väckarklocka eftersom jag sätter av den i sömnen.

Dagens planering är iaf. att jag ska anmäla mig till en kurs vid högskolan i dalarna som heter "Eu i Sverige", ja jag ska läsa statsvetenskap en kurs.. Kommer bli intressant. Sedan kanske jag ska hem till min pojkvän, inte träffat honom på hela veckan (Jo, måndags morse men räknas det?) så får se hur det blir i dag. Min syster kommer i morgon och äter middag osv. här så jag tänkte iaf. vara hemma tills dess om jag drar till honom för det var ca. en månad sedan jag träffade syrran sist.


Bild: Sandhamn sommaren 2009

♥ Rösta gärna på mig!

God kväll! Har precis kikat på Fuskbyggarna väldigt intressant måste jag säga hur det funkar i den branschen ute i Sverige, riktigt hemskt måste jag säga! Ska kika på Andra avenyn tänkte jag innan jag ska sova.

Har faktiskt blivit en av de som kan bli veckans blogg, så rösta gärna på mig om du har tid hos Alexandresen´s blogg <-- DIREKT LÄNK (Nr. 6) Självklart blir du länkad i bloggen om du röstar på mig..



♥ Favoriter från Vila

I dag riktar jag mig in på klädesmärket Vila, är inte så himla dyrt märke så om man är som mig och tröttnar lätt på kläder så är det ett utmärkt val att handla lite billigare så det inte gör så mycket om man tröttnar. Allt jag lagt upp är från Nelly.com <-- Klicka på länken för att se allt som Nelly har från Vila.

Goa Tunic SEK 399, Vila - NELLY.COMDonna Dress SEK 399, Vila - NELLY.COM

Toga Dress SEK 299, Vila - NELLY.COMToga Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM

Spin Dress SEK 359, Vila - NELLY.COMErase Long Top SEK 299, Vila - NELLY.COM

♥ 100324 - Onsdag

God morgon!

I dag är det Onsdag och solen skiner känns underbart ska bege mig ut en stund i dag tror jag och njuta i det underbara vädret, känns som om solen kommer mer och mer tillbaks och det gillar vi! Känns som om hoppet om våren finns fortfarande och då tänker jag främst på att det snöat de senaste dagarna lite då och då men det kommer väll mer snö men jag hoppas inte på det.

Dagens planer är att fortsätta plugga med psykologin, sedan ska jag anmäla mig till kursen om EU kommer bli intressant eftersom jag tycker om sånt. Läste lite om EU på gymnasiet men det var inte så ingående och jag fick MVG på det momentet så jag känner att det iaf. är värt att pröva.

Hittade en underbar bild från förra året samma tid, då jag satt ute och solade på vår baksida. Klart att det inte är varmt, så man måste ha jacka osv. på sig och kanske en filt runt sig, men inget går upp emot att njuta av den första solen som sticker fram mellan molnen. Det är något jag verkligen älskar, när solen börjar titta förbi mer och mer..

♥ Jeans tunika


Tänkte lägga upp en bild på tunikan innan jag ska sova som jag fick av min pojkväns mamma förra veckan. Tunikan är väldigt mysig och det är tunt och skönt jeans material, perfekt i sommar! Måste tillägga att min pojkväns mamma har en likadan, och hon älskar den lika mycket som mig.. Riktigt roligt tycker jag att även åldersskillnaden inte behöver spela någon roll..

♥ Kanal 5 kväll

Jag bara älskar Tisdagarna på Kanal 5 eftersom det bara är bra program där att se. Känns som om det annars inte är något bra som sänds på tv som jag följer men just i dag går det en del bra på tv.

Just nu sitter jag och kikar på "112" eller vad det heter på Kanal 8 för min mamma och styvpappa ville kika på det och jag orkar inte gå upp. Så får kika på reprisen av "Dating in the dark".

Mina favorit program i kväll;

♥ Sandhamn premiär 31 mars

Väntar ivrigt på att Sandhamn ska börja, var där i somras och det var så himla underbart och man känner verkligen igen sig på videon från "After sail" när de dansar runt och det är fullt av människor överallt och alla är super snälla och gulliga. Helt underbar atmosfär när man är där måste jag säga. På kvällen förvandlas det till värsta partylivet.. Helt värt att kika på tycker jag, ska bli spännande att se om det är bra.



Ska du kika på serien Sandhamn?

♥ 100323 - Tisdag

God morgon!

I dag är det Tisdag och i natt sov jag väldigt dåligt, har sovit med min pojkvän sen i Onsdags och i natt var första gången på väldigt länge jag sov själv så kanske har med det att göra.. Min lillebror var också vaken och skrek lite i natt så därför kanske också jag inte kunde sova så bra.

Näste vecka är det 1:a April och känns som om tiden går jätte fort nu och snön är snart ett minne blott tror jag. Älskar verkligen våren när grusen tas bort från alla gator samt solen som värmer ännu mer.. Åh riktigt mysigt! Tänk om 1 månad är det valborg! (Eller nästan iaf.)

Har fått en jättefin jeans tunika av min pojkväns mamma (Svärmor? eller för tidigt att säga det?) som kostade ca. 1200 kr men skulle aldrig ge det för den! Klart att den är fin men inte så fin. Lägger upp bild senare i dag på jeans tunikan, så kika in igen lite senare om ni vill se den.


En underbar vårdag förra året

♥ Besökare



Har sagt till mig själv att jag ska lägga upp statistiken på bloggen med jämna mellan rum för att kunna komma tillbaks sen och kika, så det tänkte jag göra nu..

Tack alla som besöker/ besökt min blogg. Skriv gärna din blogg så kan jag kika in din för jag tycker det alltid är roligt att spana in nya bloggar och få nya favoriter.

Så skriv gärna din blogg så kikar jag in! De jag fastnar för får en länk i bloggen..

♥ Favoriter från Mango


Mango har verkligen fina kläder tycker jag, lägger upp några favoriter här på bloggen.

Multi Dress SEK 599, Mango - NELLY.COMBrenda Dress SEK 349, Mango - NELLY.COM

Jones Top SEK 349, Mango - NELLY.COMMilleni Top SEK 349, Mango - NELLY.COM

Spana gärna in allt från Mango HÄR.

♥ 100322

God morgon!

Känns helt otroligt att det snöade nästan hela dagen i går, från en underbar vårdag med sol till snökaos och minus grader. Det är bara gilla läget, men jag måste säga att jag inte saknat snön alls.

I Lördags gick jag hem till min kompis runt 20-tiden och sedan drog vi vidare hem till hennes systers kompis, sedan ut på krogen. Var en helt okej kväll. Sov hemma hos min pojkvän, och varit där sedan dess kom hem nu för någon timma sen. Snöade ju i går och var trött så jag blev kvar då hemma hos honom.

När jag kom hem i dag var redan min mamma och lillebror vakna, så vi drack kaffe och åt frukost tillsammans super mysigt!


Vill vara brun igen! Ge mig sommar!

♥ Äntligen lördag!

Hejsan!

Vakna upp hemma hos min pojkvän med solljuset i ögonen, klockan var runt 10-tiden och det kändes hur bra som helst att vara pigg vid den tiden och känna att man inte sover bort hela dagen när det sol ute. Åt en god frukost tillsammans med min pojkvän, sedan gjorde han kaffe åt mig, gud så underbar han är! Sedan gick vi och la oss och myste en stund innan vi tog en promenad när jag skulle hem. var riktigt mysigt att gå, och varmt var det när solen log på.. Känns faktiskt som om våren är på g nu, var ca. 8 plus grader ute och inte minus 27 som det varit tidigare (i vinter). Stor skillnad måste jag säga!

I dag kommer några vänner till familjen hit, Daniel, Lohne och hennes pappa på fika ska bli trevligt.



♥ Fredag

I dag är det fredag och helg, gud så skönt måste jag säga! Men känns som om man vill att veckorna ska vara längre, så man hinner med allt man ska hinna med.. Hinner knappt med hälften.

Åkte hem till min pojkvän i går, hans mamma kom och hämta mig när hon åkte hem från jobbet så jag var där hela kvällen/ natten och kom hem i morse. Så därför jag inte hann skriva något mer i går. Ska hem till min kille i dag igen för hans mamma ville hämta upp mig igen när hon var på väg hem så jag slapp gå. Så gullig hon är! De hämtar aldrig min kille, men mig kan de hämta..

Min lillebrors farmor är här hemma hos oss i dag, hon kom redan vid 9-tiden så nu ska vi snart äta lunch tillsammans. Ganska trevligt faktiskt måste jag säga, för hon brukar inte vara här så ofta eftersom hon bor på andra sidan stan (Utanför Nacka).

Ha en bra dag, och såklart även en bra helg!


Bild: Josés inflyttningsfest

♥ Torsdag

God morgon!

Kom precis hem fick skjus av min killes mamma för hon åkte till jobbet, lika bra att åka med henne då eftersom hon åker förbi mig på vägen. När jag kom hem var min lillebror faktiskt vaken, och han är fortfarande dålig, men jag känner mig bättre i dag iaf.

Dags att äta frukost nu och dricka en kopp kaffe. Sedan är det dags för plugg, och jag måste se över kursen som jag ska börja läsa om någon vecka eftersom jag kanske måste beställa böcker osv. igen. Även i dag måste jag insallera skrivaren, vet inte riktigt men det verkar aldrig fungera, i bland hatar man tekniska prylar!

Ha en bra dag!


Vill ha sommar nu!

♥ Onsdag

God morgon!

I morse när mamma väckte mig runt kl 8.45 var jag så himla trött, så i dag fick det bli en sovmorgon. Gud så skönt det var. Är fortfarande förskyld, iaf. lite har blivit bättre men känner mig fortfarande seg och snorig. Min lillebror har också blivit förskyld nu, och hostig, hoppas han blir bra snart också för det är ju så svårt att äta mat osv. när man är förskyld och min lillebror är ju 1 år så tycker synd om honom när han äter för han verkar ha lite svårt. Krya på dig bror!

Dagens planer är att jag tänkte kolla min "jobb"mejl ganska ofta eftersom jag väntar på svar på olika jobb jag sökt. I går sökte jag ett jobb i en klädbutik och jag satt med det personliga brevet i ca. 1 timme, blev bara några rader alltså inte för långt.. Så jag hoppas jag skrev på ett sådant sätt som gjorde de intresserade av mig iaf. för ett personligt möte. Skulle vara super att arbeta i en klädbutik! Eftersom jag älskar kläder!

I dag ska jag även plugga, blir att läsa psykologi i dag tror jag. Behöver läsa IT också men jag känner att psykologin får gå i första hand så kan jag plugga IT senare i dag.

Senare i kväll efter middagen ska jag nog ta en promenad och gå hem till min älskling, saknar honom något otroligt nu! Träffade han hela helgen men det spelar ingen roll, direkt när man skiljer sig från honom börjar man sakna honom och hans närhet.

Ha en bra dag!


Jag

♥ Desperate housewives

Sitter just nu och kikar dagens "Desperate housewives" och har precis gjort gott tee och gjort en macka av min mammas nybakta goda bröd, super smarrigt!

Måste säga att Desperate housewives är riktigt bra, inte lika bra som förut kanske, men helt klart värt att se.. Så dags att fortsätta kika på det nu!



Källa: Bild

♥ Sommarfavoriter

Fick hem H&Ms katalog i dag så tänkte lägga upp mina favoriter här. För att se all deras nyheter för i vår och sommar KLICKA HÄR






♥ 100316 - Tisdag

Vaknade i dag runt 7-tiden och sedan kunde jag inte somna om eftersom jag inte hade lagt dragt ner min mörkläggningsgardin helt så var det en springa längst ner och jag är lättväkt när det gäller ljus så jag vaknade. Satte på mig en av mina ögonbindlar men det gick iaf. inte att somna om, så surt eftersom jag gick och la mig sent i natt. Min mamma och lillebror kom in runt kvart i 9 och väckte mig, var super seg och trött men lika bra att gå upp.. I kväll kommer jag nog vara riktigt trött, så tidig kväll i dag tror jag..

Som ni kanske förstår träffade jag inte min pojkvän igår, var ganska seg igår kväll så lika bra att stanna hemma då tänkte jag. Ska nog till honom på Onsdag eller någon dag här i stället, trots att det är fotboll.. Får hitta på något annat under den tiden (Trots att det typ är fotboll hela kvällen till sängdags) Bara mysigt att sova tillsammans tycker jag, som sagt ibland blir det så.. Killar och deras fotboll, viktigare än något annat ibland känns det som..

Är fortfarande förskyld men inte lika mycket som förra veckan.. Som tur är. Ska försöka plugga lite nu.


Jag

♥ Vill ta studenten igen!

Nu börjar det dra ihop sig för de som tar studenten i år, åh vill också! Jag har ju redan tagit studenten och det var den roligaste dagen i mitt liv måste jag säga (Iaf. en av de roligaste dagarna) Planera klänning, skor, få mössan, fixa flak och allt annat som hör till.. Herregud! Vilka minnen måste jag säga.

Bilder från min student 29 Maj 2009 







Min studentdag var hur solig och varm som helst! Helt underbar..

♥ 100315 - Måndag

God morgon!

Hann inte skriva något innan jag gick hem till min vän Frida i Fredags, men var iaf. hur trevligt som helst att träffa henne och vi åt middag i säkert 2-3 timmar för vi pratade så mycket.. Hela kvällen var faktiskt hur trevlig som helst, även att det blev några glas för mycket men det är väll så det är ibland.

I Lördags var jag hemma hos min pojkvän hela dagen, åt middag där och kikade på melodifestivalen. Tyckte inte den låten som vann var bäst, men den var okej som sagt, får se bara hur det går nu i eurovision i Oslo men tror inte att den låten kommer komma top 5 iaf. men jag hoppas den låten kan överraska skulle vara roligt men man vet aldrig som sagt.

Soligt är det ute i dag och det känns som om våren är på g nu iaf. men jag måste plugga så får se om jag hinner gå ut en stund i eftermiddag om solen är kvar.

I dag ska jag plugga iaf. och senare kanske jag ska hem till min pojkvän för han ska tydligen kika fotboll hela resten av veckan så måste passa på.. Så får se hur det blir i dag.

Hur mår du i dag?

♥ 100312 - Fredag!

Åh, i dag är det äntligen Fredag och solen skiner ute kan inte bli så mycket bättre! Är dock lite förskyld fortfarande men inte så farligt..

Varit och hämtat ut lite kläder i dag, bl.a. ett par shorts och en t-shirt.. Tunikorna samt korta stickade koftan kom med förra leveransen. Hoppas det är fint på nu bara också, för det var riktigt coola färger på kläderna iaf. och det uppskattas.. Inte tråkiga vit eller någon sånn färg.

Skriver mer senare, ska läsa nu ett tag.

♥ Morgondagen

I morgon ska jag hem till en vän och fira honom. Pratat med en gammal tjejkompis Frida som jag inte träffat på hur länge som helst, och hon kanske ska komma.. Kommer bli super trevligt att träffa henne igen.

Vi har varit med om så himla mycket tillsammans, första pojkvännen, första fyllan, krogenrunderna som 18 -åringar etc. Varit vänner sen vi var 12 år så inte så konstigt kanske att man varit med om mycket.





♥ 100311 - Torsdag

I dag är det Torsdag och dagarna bara flyger fram känns det som, hoppas det är vår snart och snön är ett minne blått.. Har faktiskt varit på promenad ca. en timma idag redan, riktigt skönt faktiskt, var dock ingen sol ute men det spelade ingen roll var skönt iaf.

I dag ska jag bleka håret, städa samt plugga, får inte glömma att jag ska baka också!

Morfar kom förbi en stund tidigare i dag, och det är alltid trevligt när han kommer över.. Små prata lite. Han hade sin digital kamera med sig, så han visade lite kort.. Ganska roligt att se sina mor / farföräldrar sitta med något modernt tekniskt tycker jag. Som tanten som är med i "Halv åtta hos mig" som satt vid datorn och höll på med photoshop, riktigt imponerad och ja jag har fördommar.

♥ Dagens favoriter

Såg dessa klänningar och jag bara älskade de.. Kanske ska klicka hem de?

♥ 100310 - Onsdag

I dag är det onsdag som sagt och i dag kom min styvpappa och hämta mig från min pojkvän efter han slutat jobbet, så nu är jag iaf. hemma igen.. Varit hemma hos min pojkvän sen i Lördags. Så ganska skönt att komma hem, men kanske inte till bärget av rena kläder jag har på min säng.

Har blivit lite bättre i näsan, och i huvudet men är fortfarande snorig och känner mig seg. Hoppas jag känner mig bättre i morgon, för jag hatar verkligen att vara förskyld!

Min lillebror var jätteglad över att se mig, och alltid roligt att komma hem när han blir sådär. Kan jämföra med hur glad en hund blir när man kommer hem..

Solen har varit framme denna vecka också, och det ser man ute eftersom snön har smält iaf. på vägarna.. Ganska mysigt, men såklart inte när det blir slask oså men annars tycker jag det är mysigt med lite värmande sol.. Hoppas den bara ligger kvar när jag är frisk och kry och kan bege mig ut.

♥ Linnea

♥ 100308 - Sjuk

Tänkte bara skriva några rader eftersom jag inte känner mig så pigg pga. förskylning och sprängande huvudvärk. Kom redan lite i Lördags men har suttit kvar sedan dess..

Tyvärr, blev det ingen arbetsintervju för att jag ringde och sa att jag var sjuk så jag skulle höra av mig när jag mår bättre. Så det ska jag göra.

Kollade mejlen i dag och där stod det att jag har kommit in på  en kurs till om EU, känns faktiskt roligt eftersom jag höll på att läsa om EU när jag gick på gymnasiet i kursen "Samhällskunskap B" och fick MVG på det momentet. Jag är faktiskt intresserad av samhällsfrågor, vem gör vad osv.

Skriver mer när jag mår bättre, men jag hoppas alla kommer tillbaks hit i alla fall eftersom det var ganska många som var här inne i går även att jag inte har skrivit något på några dagar.. Alltid roligt. Skriver mer iaf. när jag mår bättre.

Hoppas ni andra mår bra och slipper jobbiga förskylningar!

♥ Arbetsintervju

Fick precis ett samtal på ett jobb jag sökt i Uppsala, var ett ganska trevligt anslappnat samtal tycker jag och personen jag pratade med verkade hur trevlig som helst. Kändes faktiskt hur bra som helst.

Jag ska dit på måndag kl. 14 så det kommer bli bra. Eftersom jag sökt så många jobb de senaste veckorna är det roligt att det just var detta som ringde upp först för det här jobbet verkar roligt och varierande arbetstider osv. så det är bra eftersom jag vill jobba både dagtid, kväll och helg.. Varierande som sagt..

Har aldrig varit på arbetsintervju tidigare, så det här ska bli riktigt spännande.

Ska läsa på lite om företaget tänkte jag så jag är lite förberedd tills på måndag, angående vad de kan fråga. Han som ringde sade "Så kan vi prata lite" kändes avslappnat och bra.. Så ska försöka att inte vara nervös inför det här, men det är klart lite nervös ska man väll vara?

Hoppas jag får jobbet! Eller jag hoppas jag får det, det här är bara början på resan..

♥ 100305 - Fredag

I dag är det fredag och även att jag har plugg att göra i helgen så känns det urskönt med helg. Sitter just nu hemma hos min pojkvän, helt ensam, hela huset för mig själv känns lite tomt men ändå ganska skönt för det är lättare att läsa tycker jag när det är lugnt och skönt.. Hemma hos mig är ju min lillebror hemma hela tiden, eller inte hela tiden för mamma går ut med honom osv. men iaf.

I kväll ska jag och älskling hem till mig på middag, ska bli trevligt. Får se bara till vilken tid vi hinner hem.

Förskylningen är bättre iaf. och det känns superskönt. Har en superbra nässpray som heter Renässans Mentol Plus, funkar för mig iaf.

Såg precis en bild på min pojkväns dator och jag kan inte ro för att minnas alla gamla tider innan vi var tillsammans.. Vi åkte bl.a. till Trollhättan över en helg med hans bror och kompisar.. Var verkligen super roligt från början till slut rakt igenom. Sedan var vi kryssningar, övernattning i Västerås och galna utekvällar i bl.a. Uppsala.

Jag på hotellet i Trollhättan Oktober 2008

♥ 100304 - Torsdag

God eftermiddag!

Känns som om tiden bara rinner i väg och man hinner inte ens göra hälften som man ska göra.. T.ex. i dag så skulle jag plugga både med programmeringen samt psykologin men har bara hunnit med programmeringen, men har ändå inte kommit fram till hur man får ur en kod hur man får fram en slumpmässigt tal från 1-40. Pust! Tror jag är koden på spåret snart iaf.

I kväll ska jag nog packa ner datorn, skriva ut massa papper om kurserna samt packa ner alla skolböcker och bege mig hem till min pojkvän.. Så jag kan sitta där och plugga hela dagen tills han kommer hem från jobbet. Min lillebror är ju hemma hos mig hela dagarna, och då får man i bland ingen pluggro.. Så hemma hos min pojkvän är det lugnt och stillsamt och dagarna så där får man bättre miljö när man ska läsa.

Är super förskyld åtminstonde i mellan åt, tar en super bra nässpray som gör så att det är lättare att fräsa ut allt.. Men efter en stund är det lika täppt igen och då gör man om proccesen, och så håller det på tills man är "frisk".. Skit samma förskyld är jag i vilket fall.. Hur mår du?


Vill ha sommar..

♥ Hatar telefonförsäljare!

Måste skriva av mig lite eftersom telefonförsäljare är så himla irriterande människor, jag vet att det är deras jobb men varför finns detta jobb igentligen?

I går ringde en telefonförsäljare hem till mig och mamma svarade, och det var någonting om pensionen och samma nummer hade ringt tidigare frågat samma sak och svaret blev nej åter igen, men telefonförsäljaren blev tydligen otrevlig i samband med att mamma sa nej, usch!

Nu har de även börjat ringa till min mobil, undra hur de fått mitt nummer? Har inte gett ut mitt nummer och det är också hemligt.. Konstigt..

2-4 nummer ringer mig några gånger dagligen och jag hittar inte numret på eniro.se eller hitta.nu men däremot hittar jag telefonnumret på en hemsida via google om telefonförsäljare. Telefonnumret är 08 - nummer på alla telefonnummer så  borde de inte finnas på eniro då?

Blir bara galen på telefonförsäljare! Som inte accepterar ett nej, och terroriserar en.. ! USCH!

Har inte mobilen på när jag pluggar så därför har jag inte kunnat svara eftersom de ringer på så konstiga tider..

♥ 100303 - Onsdag

Hej hej!

Såg precis att senast jag skrev något var för en vecka sedan, gud vad tiden går snabbt! Ska bli lite bättre på att skriva i framtiden.

I dag är det onsdag dvs. snart helg pluggar som vanligt men söker även jobb och det tar några timmar varje dag.. Har faktiskt blivit förskyld igen samt hostig men inte lika hostig som jag var förut tack och lov.

I helgen fyllde min syster år så jag, min pojkvän, mamma, styvpappa och lillebror (+ mostrar, kusiner osv.) åkte och firade henne hemma hos henne i Uppsala i Lördags, riktigt trevligt faktiskt. Sedan på kvällen var jag och syrran med hennes barndomskompisar, riktigt trevligt det också.

Har ni haft en bra helg?

Måste fortsätta plugga nu.. Skriver mer senare..

RSS 2.0