Måndag

Hej hej!

Mår skit idag och gjorde de även i går också, skit ont i halsen.. Varit hos läkaren i dag och tog massa prover så de ska kika vad det är för något jag har.. men de trodde jag hade något virus som skulle läka ur sig själv, ska ta massa tabletter så jag kan jobba i morgon, längtar faktiskt dit.

Ska ta och vila nu är helt slut..

110923 - Fredag & Ledig

Hej hej!

Det är Fredag idag som sagt och i dag är jag ledig och även i morgon, jätte skönt även om jag gärna skulle velat jobba men man har ju sina lediga dagar av en anledning så bara att gilla läget och se fram emot när det är jobb igen istället..

Ska hämta min bror snart från förskolan och han kommer bli överraskad för han vet inte att jag ska hämta honom, gud så glad han kommer att bli!

Har inte planerat kvällen utan det får bli som det blir, ödet visar vart vägen leder (Eller hur man säger?!)

 

Helgen v.37

Hej hej bloggen! Har varit fullt upp på jobbet bl.a. och då är jag helt slut när jag kommer hem, men nu är jag ledig idag och i morgon så då kan jag passa på att blogga lite..

Tänkte skriva här om förra helgen.. Då jobbade jag kväll på fredagen och när jag kom hem drog jag till Jesper direkt (en snabbvesit hem bara och lämna jobbgrejerna) sov över hos han och sedan på Lördagen tittade vi på tipset och sedan blev det en god middag.. Senare efter middagen spelade vi Buzz, jag vann! Ha! (Vinnar skalle som jag har så var det bra för annars skulle jag vara sur resten av kvällen)

Senare på kvällen blev det pil kastning samt poker.. Väldigt roligt bägge delarna.. Det var jag, Sebastian, Jesper, Alexander och Tobias som spela. Riktigt trevligt var det! På söndagen var det jobb igen, helgen gick super fort men det gör den ibland och nu är det helg igen och hela veckan har gått jätte fort!

 

110915

Idag var jag ledig från jobbet och mått lite halvt i dag men nu på kvällen har det kännts lite bättre så imorgon ska jag jobba igen, tack och lov! Ska bli riktigt roligt att sätta igång igen..

Jobbar imorgon sen ledig på lördag och jobb sen igen på söndag, och då jobbar jag fram till fredag så nästa helg är jag ledig hela helgen igen, ganska skönt och ha lite varierande tider med helg och inte.. För det är ganska skönt och roligt och jobba helg också! eller det är det snarare..

Bjuder på en bild på min underbara lilla lillebror Charlie, min lilla solstråle..

110914


Hej hej! Har ont i halsen igen men nu verkar läkarna tro att de är något virus som läker ut sig själv, så bara att ta det lugnt och vila så blir jag nog frisk snart igen hoppas jag.

Så nu ska jag bädda ner mig i sängen och vila lite..

Citat 110913

 

 

Då var lördag här

Då var lördag här och i dag ska vi fira min lillebror, hela släkten kommer över om ett tag och kommer att bli trevligt. Ikväll ska jag spela bowling med min syster och hennes pojkvän, kommer bli super det också!

Frågor & Svar

Har fått många frågor av läsare som undrar vad jag jobbar med och vad mina arbetsuppgifter är, så jag tänkte ta och svara på de frågorna här och nu så ni får klart för er vad jag gör om dagarna när jag är borta från bloggen..

Vad jobbar du som och vad är dina arbetsuppgifter?
-
Jag arbetar i kundtjänst till en av sveriges största tv-leverantörer, där jag svarar främst på abonnemangs och faktura frågor.. Arbetar mestadels i telefon på inkommande samtal men kan även bli en del utgående samtal också.

Varje dag lär jag mig någonting nytt så detta jobb ger mig väldigt mycket och jag trivs extremt..

Min provanställning går ut här i September och för någon dag sedan fick jag veta att jag får vara kvar efter den dvs. att anställningen går över till en "tills-vidare-anställning", så nu kan jag börja leta lägenhet på riktigt!

Vara glad och trevlig är en självklarhet i mitt arbete och det är jag hela tiden även utanför jobbet så det är en självklarhet/naturligt för mig..

 

Hoppas ni som ställde frågorna är nöjda med svaret..

 

Bilder från Uppsala

I går när jag var i uppsala tog jag en promenad från centralstationen till sjukhuset och då tog jag självklart vägen förbi parken med den lilla dammen...

 

110909 - Mot sjukhuset!


Just nu sitter jag här framför datorn och ska bara skriva det här snabba inlägget innan jag ska sätta mig på bussen och åka till Akademiska sjukhuset i Uppsala för en undersökning av mina ögon, hoppas det inte blivit värre nu på 2 månader sen jag var där sist! men vi får se, de skulle ha pratat ihop sig nu alla överläkare om att göra en operation av de andra ögat, så nu får vi se om de har gjort det..

Ska åka buss till uppsala, sen ska jag ta tåget till stockholm c och sen vidare till kungsholmen och till jobbet, jobba 3 timmar och sen ta tåget hem.. Riktigt åkande idag!

Ha en underbar dag!

Nästa..

Mobilbloggar: 110908

Mobilbloggar: Torsdag 8 September 2011 Har inte hunnit att vara inne någonting på bloggen nu knappt denna vecka för jag jobbat så pass mycket o när jag väl är hemma sover jag, laddar om batterierna.. På väg till jobbet nu iaf och slutar kl 20 ikväll så hemma runt 22 tiden ikväll nånting. Skriver mer senare ha en underbar dag iaf allesammans!

5 FAKTA OM MIG

  • Jag är väldigt envis om jag bestämt mig för något
  • Helt såld på Rederiet just nu
  • Om jag blir arg kan jag vara det väldigt länge
  • Tycker om att skriva
  • Född i stjärntecknet oxen och det passar verkligen in på mig då jag är väldigt envis och seg.

Dagens vinnare (110906)

http://helenaskvarter.blogg.se/
http://folkraceemelie.blogg.se/

 

Ny omgång..

 

God kväll!

Kom hem från jobbet för någon timme sen så har ätit middag samt tittat på tv sen dess, och nu sitter jag här.. Har många kommentarer som ligger obesvarade men jag tar de i morgon innan jobbet eller när jag kommer hem.

För just nu jag är jätte trött och jag måste verkligen sova efter jag lagt upp dagens vinnare av bloggtävlingen naturligtvis.

I morgon jobbar jag kl. 9.30-18.45 så jag kommer att komma hem ganska sent i morgon..

Min bror fyller år i morgon också och typiskt att jag ska jobba kväll så jag inte hinner träffa honom på hans dag, men jag får ringa och gratta honom istället för det uppskattas nog av han.

En mysig höst bild bjuder jag på i dag!

 

Dagens vinnare (110905)

http://jacquelinesporrong.blogg.se/

http://www.improveme.se/mssophie

Grattis till er!

 

Har ganska mycket jobb nu och väldigt trött men kör igång en omgång till så drar jag vinnarna i kväll..

 

FAVORIT PLAGG JUST NU

 

Nu börjar det bli kallt om kvällen/ natten så just nu är mjukisdressen mitt absoluta favorit plagg (Dock kanske inte så roligt plagg men mysig!) byter alltid om till någon utav alla mina jag har när jag kommer hem.. Riktigt mysigt att ha dessa velour dresser på sig, ska införskaffa mig några till nu till hösten tror jag.

 

Dagens blogg (110904)

http://www.nattstad.se/juliaandersson
http://sachiku.blogg.se/

 

Grattis till er!

Avslutas måndag kväll så ni vet!


110905 - Mot jobbet!

God morgon alla bloggläsare!

Har nu duschat, ätit frukost och fixat mig för en ny arbetsdag. Ska snart bege mig mot jobbet men först tänkte jag skriva några rader här i bloggen innan jag går.

Jobbar till kl. 18.15 idag och var hemma hela förra veckan från jobbet så jag längtar att sätta igång att arbeta igen! På Onsdag fyller min bror år så vi ska fira honom då samt hela helgen, får se vad man ska ge honom i födelsedagspresent.. Får använda min fantasi, så kommer jag säkert på något bra.

Saknar Jesper extra mycket i dag, speciellt eftersom det är vår månadsdag i dag.. Även om vi inte är tillsammans längre är denna dag speciell för mig. Längtar tills du kommer hem igen unge man!

Glöm inte bort dagens blogg tävling, vinnarna kommer upp senare i kväll när jag kommit hem från jobbet så det är alltså inte försent att anmäla sig om du vill vara med.

Ne, nu ska jag bege mig till jobbet! Hoppas ni får en bra dag

 

110904 - Söndag

Helgen är snart slut och en ny vecka är på ingång.. Håller på att städa mitt rum nu, det behövdes verkligen och jag måste rensa mina kläder då jag har hela garderoben överfull samt gästsängen full med jackor och sedan 2 svarta soppsäckar med kläder. Herregud!

Jag har lovat min bror att han ska få umgås en stund med mig i dag också, så jag får hålla mitt ord och mysa lite med han innan han ska sova.

Det är ännu inte försent att anmäla sig på dagens blogg, så gör det om du inte redan gjort det! Vinnarna kommer upp ikväll i bloggen.

 

#4 FLYTTA HEMIFRÅN

Just nu bor jag hemma men har bott själv och det var i Uppsala i en studentkorridor, var väldigt roligt men samtidigt ensamt att bo själv.. Tur att Jesper kom och hälsa på varje helg annars vet jag inte hur jag skulle stå ut.

I korridoren bodde jag med 5 killar som gick ingenjörslinjen på uppsala universitet så de sysselsatte sig med lite konstig saker t.ex. förfesta med en ångermaskin, lite komiskt roligt..

Jag hade endast en madrass i rummet där jag bodde, eftersom jag inte skulle bo där under mer än nån månad så jag tänkte att det inte var någon idé att släpa dit mina möbler eftersom det var spiraltrappa 3 våningar upp i huset.. Helt omöjligt tack vare min lathet när det gäller sånt där..

Jag skulle vilja flytta hemifrån och bo själv men jag är osäker om jag skulle klara av att bo själv dock, men klart att vänner kan komma och hälsa på osv. men det är ändå inte samma sak som att ha människor runt omkring sig hela tiden..

Bild: Jag och Jesper

 

Dagens blogg?

 

Skriv bara "Jag är med" i detta inlägg så är du med och tävlar, lätt som en plätt!

Lycka till!


Dagens blogg (110903)

http://bellsi.myshowroom.se/
http://jjuliees.blogg.se/

 

Stort grattis till er och snart kommer en ny chans om du inte vann eller vill vara med

 

110903

Hej hej!

Har precis kommit hem från min moster som bor i Tyresö, vi firade mina mostrar i dag nämligen och det var mycket trevligt.. Träffade mormors vännina som var där, Birgitta, inte träffat henne på länge och det var mycket trevligt att prata ett par ord med henne. Har känt henne hela mitt liv, hon är som en extra mormor för mig.

Nu tänkte jag kika igenom alla som ville vara med i "Dagens blogg" tävling och utse 2 vinnare, så håll utkik i bloggen om du anmält dig..


Brunt hår

Hej hej!

Just nu suktar jag efter att få mitt ljusblonda svalj att bli så mörkt det kan bli, näst intill svart men inte riktigt så mörkt. Tycker det är väldigt fint med brunt hår för då framhävs både ansiktet och ögonen, speciellt om man har blåa ögon (Och det har ju jag!)

Är just nu i planerar stadiet än så länge att gå över till den mörka sidan, vi får se om det stannar så eller om jag gör något åt det.. Så trött på mitt blonda hår nu iaf. det är riktigt ljust, usch!

Vilken hårfärg har du?

 

Ska i väg och fira mina mostrar nu så har ej hunnit och svara på allas kommentarer och dagens blogg tävlingen är inte avslutad ännu, så bara att vara med så drar jag vinnarna ikväll.. Ha en underbar dag!

MIN FAVORITFÖDELSEDAG

Det var nog år 2009 då jag fyllde 20 år, det var en Fredag och efter skolan när jag kom hem kom min pojkvän på middag samt var hela familjen samlade.. Efter en god middag kom lite vänner och firade min dag tillsammans med mig, sedan drog vi ut på krogen och festligheterna varade hela natten lång ända in till morgonen. Dagen efter kom min släkt och firade mig, såklart var min pojkvän närvarande även då och myste med familj och släkten.

Min 20 årsdag glömmer jag aldrig! men var ändå inget speciellt som hände men den var bara mysig..

 

Dagens blogg (110902)

Hej alla bloggläsare! Tack för alla som ville vara med i tävligen och nu är 2 vinnare utsedda, grattis till er, om du inte vunnit kommer det en ny chans här direkt i inlägget bara att kommentera "Jag är med" som vanligt..

Dagens vinnare är:
http://aamaziing.blogg.se/
http://fatimaswary.blogg.se/



Jag vann!

Var med i dagens blogg tävling i Christophers blogg och jag vann! Gjorde min dag helt klart och jag har vunnit nu ett antal gånger genom åren men jag kan inte ro för att bli lika glad för varje gång..

Besök gärna hans blogg http://guevacci.se/

Snart skriver jag mina Dagens blogg vinnare, håll utkik!


Volume powder

Förra veckan köpte jag volume powder kan inte riktigt svara på varför jag köpte just denna men jag var lite sugen på att få volym i håret på ett enkelt sätt och tror det här kan vara lösningen.

Har inte hunnit använda den ännu eftersom jag är sjuk, men ska bli spännande att se hur mitt livlösa hår blir när jag kan prova den när jag piggnat till..

Har du använt denna någon gång?

 

UTLANDSRESA

I dag tänkte jag skriva om en utlandsresa och jag har ju varit i ganska många länder runt om i världen t.ex. Thailand, Turkiet, Spanien, Grekland och Holland osv. men jag tänkte skriva om min senaste utlandsresa som var till Turkiet i somras.

Jag och min syster åkte till Turkiet i somras och resan var inte lika lång som till Thailand, vilket jag personligen tyckte var väldigt skönt eftersom jag inte kan sitta stilla så länge för mitt blod. Var framme på hotellet runt 2-3 tiden på natten och det var säkert 25-30 grader varmt redan då, grotesk hetta och helt underbart!

Alla människor var hur underbara som helst och inte sådär "försäljar" aktiga även om det var lite i den stilen men inte så pass som det är i Thailand.

Om jag fick välja skulle jag helt klart åka tillbaks men i såfall med min pojkvän då killarna var lite jobbiga..

 

 

Fredag & Cypern

Då var Fredag här och jag är hemma i dag också för läkaren sjukskrev mig veckan ut så att jag blir frisk, skit tråkigt att vara hemma, usch! Men på måndag börjar jag jobba igen och det känns skönt.

I morse åkte Jesper till Cypern, han är bara borta en vecka men ändå! Saknar honom redan men jag hoppas självklart att han får det underbart där borta och att det är fint väder så han kan sola och bada riktigt mycket. Vet hur skönt det är att åka utomlands var ju det här i början av sommaren. Vill bara tillbaks till Turkiet!

Bild: Jag i poolen i Turkiet

 

Dagens blogg (110901)

För det första vill jag bara skriva att det var många bra bloggar med denna omgång och väldigt svårt att välja ut och om du inte vann denna gång så kommer en ny chans redan nu direkt.. Samt att i morgon väljer jag endast slumpigtmässiga vinnare..

Dagens vinnare är:

http://lavitadilovisa.blogg.se/
http://topofthemountains.blogg.se/

Stort grattis till er!

Nu ny chans, anmäl er med en gång vettja! Lycka till..




GAMMAL & NY BILD PÅ MIG

Ungefär 14 år gammal...

22 år gammal..

 

September listan

Här kommer en lista över vad som kommer här i bloggen under September månad, varje dag är det ett nytt special inlägg och redan nu kan du se vad som kommer under specifik dag så håll utkik om det är något speciellt du vill läsa om här i bloggen..

Skriv gärna idéer till mig om det är något speciallt du vill att jag ska skriva om följande månader.

1 GAMMAL OCH NY BILD PÅ MIG

2 UTLANDSRESA

3 MIN FAVORITFÖDELSEDAG

4 FLYTTA HEMIFRÅN

5 FAVORIT PLAGG JUST NU

6 DETTA FINNS ALLTID I MIN VÄSKA

7 5 FAKTA OM MIG

8 MIN LILLEBROR

9 VART ÄR DU OM 5 ÅR

10 ETT MINNE #1

11 ETT MINNE #2

12 MIN FAVORITLOOK VARDAG

13 MIN FAVORITLOOK FEST

14 DEN HÄR PERSONEN INSPIRERAR MIG

15 RESOR SOMMAREN 2009

16 RESOR SOMMAREN 2010

17 RESOR SOMMAREN 2011

18 DEN HÄR VECKAN

19 MIN SYSTER

20 VINTERJACKA

21 MINA FÖRÄLDRAR

22 VAD HADE JAG PÅ MIG I DAG

23 MINA DRÖMMAR

24 MINA RÄDSLOR

25 DET HÄR SAKNAR JAG

26 ETT ANNAT ÖGONBLICK

27 DET FINASTE DU GJORT FÖR NÅGON

28 DET HÄR SATSAR JAG PÅ I HÖST

29 DET HÄR VILL JAG BLI BÄTTRE PÅ

30 DEN HÄR MÅNADEN

 

Läkarbesök

Hejsan!

Jag har nu varit hos läkaren och jag har infektion i halsen så jag fick antibiotika samt sjukskriven i dag och i morgon.. Gud, ruttnar snart bort här hemma!

 

RSS 2.0