♥ Dagens blogg (100731)






Nu är dagens blogg tävling avslutad & vinnaren representeras snart,
och jag såg att det var några som anmälde sig efter kl.21 i går ni får gärna vara med
i dagens blogg (Söndag) i stället..

♥ Lördag

Vaknade för ungefär en timme sen och enligt vädret jag kollat på så skulle det bli sol i dag, men det är det ju inte.. Så får hoppas solen kommer fram i eftermiddag istället.

När det inte är så fint väder ute passar det utmärkt att kolla på en serie, just nu kikar jag på svensson svensson men ska nog snart övergå till one tree hill..

Får se vad som händer i kväll, just nu har jag ingen lust att göra något överhuvudtaget faktiskt om jag är ärlig.. men saker kan ju ändras.. och många som är bortresta från bålsta just nu så kanske ingen mening med att gå ut då (?) Vi får se vad som händer..

I morgon kommer min pojkvän hem iaf. från västervik och min mamma åker dit i morgon.. Så man kan väll säga att min pojkvän värmde upp åt min mamma..

Ska snart lägga upp dagens blogg tävling så håll utkik! som vanligt är det till kl.21 man kan skicka kommentarer.. så passa på att skicka hur många som helst innan de



Jag

♥ Sov gott


God kväll! Sitter här framför datorn och kollar på avsnitt av serien Svensson Svensson, riktigt roligt faktiskt.. Älskar Gustav Svensson (pappan) han är verkligen klockren och egen.

I dag har min moster och hennes familj varit på middag hos oss i dag och det var mycket trevligt. Vädret höll i sig så vi kunde sitta ute, och det uppskattas verkligen. Inte världens finaste väder i dag men inget regn, så det får man vara glad för iaf.

I morgon lördag ska jag nog vara med en kompis, får se vad som händer och sker imorgon alltså.. Börjar bli trött nu så det blir läggdags för min del snart.


♥ Dagens vinnare är..




http://copersmode.blogg.se/

Dagens vinnare blev Sophie och hon är 17 år och är bosatt i Helsingborg. I sin blogg skriver hon om sin vardag samt om mode.

Besök gärna hennes blogg! Och ny chans till vinnare ges igen imorgon..

Ha en underbar kväll

♥ Dagens blogg (100730)



Tack alla som ville vara med i "dagens blogg" och snart publiceras dagens vinnare...

Ny chans ges igen i morgon

♥ 100730 - Fredag

I dag hade jag väldigt svårt att komma ur sängen eftersom jag satt och gjorde armband halva natten i går och kika svensson, svensson. Tiden går fort när man har roligt. Jag är iaf. uppe nu och jag har tänkt att söka fler jobb i dag samt städa och fixa..

Lite senare idag kommer min moster och hennes familj på middag, eftersom när min kusin fyllde år kunde vi inte komma till de och nu har mamma fyllt år och de vill kika på vårt nya kök. Min kusin ska få bestämma mat i dag och han valde plättar - så gulligt.

Det regnar inte ute i dag utan det är lite moln och sol, men inget direkt bad eller sol väder tyvärr.

♥ Saknar dig

Gud vad jag saknar min pojkvän just nu!

Skulle vilja ha en mysig filmkväll med honom eftersom det regnar så mycket just nu.. Det får bli en urmysig filmkväll när han kommer hem istället ♥



Dags att kolla lite OTH kanske i regnet, eftersom han hatar det så måste jag passa på när jag är själv..

♥ Småland

Har inte hunnit lägga upp några bilder från Småland innan jag åkte ut till Sandhamn, så jag tänkte göra det nu.. Var alltså nere hos min pappa en vecka i Småland och han bor utanför Oskarshamn, och där finns det många fina platser som vi besökte.. Vi hade kanon väder hela veckan när vi var där så blev bad & sol varje dag!






Pappas hund "Musse"





.. Fler kort kommer & även från min Sandhamn resa

♥ 100729 - Torsdag

I går åkte min pojkvän med några killkompisar till Västervik och ska vara där tills på Söndag. Känns ensamt utan honom eftersom jag har varit så mycket med honom nu den senaste tiden.. men det är bra också.

I dag fyller min mamma år GRATTIS! så vi ska fira henne lite senare i dag. Regnar gör det ute också, så typiskt eftersom jag vill ha sol och bättra på min bränna jag fått nu i Sandhamn..

Ska försöka svara på alla kommentarer jag fått, men det är en hel del faktiskt men jag ska göra mitt bästa...


Sandhamn

Hemma från Sandhamn

I går kom jag hem ifrån Sandhamn, min kompis Elise kom och hämtade mig, min älskling Jesper, Eva och Alle från Vaxholm när vi kom med färjan från Sandhamn.

 

Jag umgicks med Elise hela kvällen och vi åkte hem till Ludde i Kallhäll och sedan hem till henne i Danderyd.. Så sov inte hemma i natt heller, lite konstigt kanske men i kväll ska jag iaf. sova hemma och det känns underbart för jag har verkligen saknat min egna säng och mitt rum! Borta bra men hemma bäst som sagt.

Sandhamn var underbart iaf. när det var fint väder vilket det var alla dagar utom 3st. så man tog vara på de fina dagarna och låg på stranden och badade gjorde jag bara en gång eller två för gud så kallt det var i vattnet! Annars var det mysigt att bara vara med mitt hjärta och sedan var vi även ute på krogen näst intill varje dag utom en då J ville ha en myskväll hemma, så vi blev kvar hemma själva. Mysunge <3

Vad har ni gjort?



♥ Tänkte lägga upp en bild..



Tänkte lägga upp en bild på hur mycket färg jag fått, eller alternativt hur vit jag var innan jag började sola.. Har nästan alltid haft en trekantsbikini på mig eftersom jag tycker det är finast. Funderar starkt på att leta fram min bandeau bikiniöverdel så det slipper bli en såndan markant vit linje. Får se bara hur det letandet går.

♥ 100716

Åter i dag skiner solen ute och jag har varit ute en stund och solat även i dag, men känns som om man tröttnat lite på att sola nu efter några veckors stekande sol.. Klagar absolut inte hellre sol än regn.

I morgon åker jag till Sandhamn till nästa Söndag, kommer bli fruktansvärt underbart där.. Jag bara väntar på livebandet på After Sail i morgon runt 15-16 tiden. Tror inte att jag kommer uppdatera så mycket kommande vecka, så får blogga mer när jag kommer hem.

Ska ut och sola igen nu!


Sandhamn

♥ 100715

Vädret är helt underbart och därför har jag tyvärr inte haft tid att blogga något. Kom hem i dag från Småland, har varit där en vecka hos min pappa med min älskling.. Super underbart!

Har verkligen varit underbart att vara nere hos pappa igen, går inte att jämföra att vara där på vintern som det är att vara nere under sommaren.Vi har badat varje dag och det har varit super varmt och skönt. J tyckte också att det var skönt och underbart där nere <3

 

Lägger upp bilder lite senare.

 

 

 

Fredag den 2 juli, och just nu sitter jag ...

dsc00860 (MMS)

Fredag den 2 juli, och just nu sitter jag hemma hos min pojkvän och solar, riktigt underbart väder idag inget moln syns till. Inte bloggat på några dagar nu och skriver senare vad jag haft för mig. Hoppas ni också har sånt här superväder!

RSS 2.0