Redo för nyårskryssning

Nu är jag nästan redo att bege mig till bussen som ska ta oss in till båt terminalen för det är såhär att vi ska åka kryssning i dag.
 

♥ Middag med mitt hjärtat

Varit jätte dålig uppdatering från min sida nu här de senaste månaderna och jag ser att statistiken har dygt ner men några gånger i veckan pekar den uppåt och det är ändå roligt, hoppas jag inte tappat alla mina fina och underbara läsare.. Ska försöka bli bättre på att uppdatera, får bli mitt nyårslöfte!
 
Är just nu hemma hos J och han håller på att fixa en urmysig och god middag medans jag sitter här och bloggar och dricker ett glas rött, mycket social jag är mot min älskling.. Har myst med han nu i flera timmar men ska göra han sällskap nu, hade bäst! ♥
 
 
 

♥ Kärlek

 
Älskar dig ♥
 

♥ Hemma från Aske

I fredags jobbade jag till kl. 17 och hade utbildning hela dagen och det gick bra. Älsklingen kom senare när jag var hemma och vi mös hela kvällen och skratta och hade de roligt.

 

På lördagen åkte vi iväg till Villa Aske för julbord med hela min familj och syrran hade med sig sin pojkvän och jag min. Riktigt god mat var de allt där. Jag och min älskling samt syrran och hennes pojkvän blev kvar för övernattning, vi hade egna rum där de och vi sov. Urfina rum! Vi satt och spela kort på kvällen och vara myste tillsammans.

 

LITE BILDER BLEV DE:

Min syster och mitt hjärta utanför Aske

Rummet

Vi fick picknick korg på kvällen

 

Shopping #1

Det har blivit en hel del shopping de senaste månaderna och har inte hunnit att publicera alla köp jag gjort iomed att jag jobbat så mycket samt har inte haft så mycket tid över till datorn.. (Upptagen ung kvinna, javisst) men här på bilden nedan är det lite utav de senaste inköpen jag gjort som är:
Ett par skinn byxor
Paljett leggings
Mys strumpor 2-pack
Transparant svart skjorta men öppen rygg
Mössa + Vantar
Ett par high heels
RSS 2.0