♥ 091130

God dag!

I
dag är det Måndag som sagt och ny vecka, känns faktiskt skönt med Måndag.. I går var det 1:a advent och i morgon är det 1:a december, tänk vad tiden går snabbt!

Flyttat hem nu igen från Uppsala och förra veckan när jag inte bloggade något var jag först på väg att bli sjuk, var riktigt trött och förskyld så då var det bara att ligga i sängen och försöka bli frisk.. Sedan var jag hos min syster som var ensam hemma (Hon bor med en kurskamrat i en 3:a i Uppsala) så jag gjorde henne sällskap där, och kikade film och pysslade osv.

I Lördags var det julmarknad i Uppsala, så fint det var när de hade satt upp alla lampor osv. super!

Har shoppat lite under de senaste veckorna så jag kommer lägga upp det senare när jag hinner, för jag tänkte fixa allt jag tagit hem från Uppsala som ligger kvar i alla väskor osv. som vi tog hem därifrån, och man vill ju få det fint så snabbt som möjligt och inte massa grejer som ligger och skräpar.

Men hade så bra så länge!

♥ 091129 - S ö n d a g

Tänkte inte skriva så värst mycket nu eftersom Paradise hotel börjar snart, helgen har iaf. varit händelserik kanske inte världens mest bästa helg för min del men men..

Har flyttat hem från uppsala nu, städade osv. där jag bodde i helgen plus att jag varit hos min syster som också bor i uppsala och umgåtts med henne.. Därför jag inte haft tid att skriva tidigare..

Men sov så gott!!

♥ 091123 - Måndag

Nu är det måndag redan och jag och min pojkvän åkte i fredags till min lilla lya i Uppsala och skulle vara här hela helgen och mysa och ha det skönt, men min pojkvän blev sjuk till lördagen och även jag blev seg och trött.. Likaså i går var han helt sänkt även jag, i dag är man fortfarande seg med förskylning osv. så jag skriver mer när jag känner mig bättre.

Hoppas ni är friska och krya iaf.

♥ 091120 - Fredag

God morgon!

K
om hem för ca. en timme sen från min pojkvän J. Gick till honom i går i regnet och var alldeles genomsur när jag väl kom fram, hatar regn! Den årstiden nu så det är bara att gilla läget..

Fredag som sagt i dag och jag ska troligtvis till Uppsala i kväll tillsammans med min pojkvän, men vi får se hur det blir med den saken..

Min morfar är just nu i Thailand och har varit det i drygt en vecka redan, gud så skönt det måste vara för honom! Vill också till Thailand och sola, bada och bara ta det lugnt.. Måste säga att jag är riktigt avis, vill bara bort från det här skit vädret!Bilder från Thailand


♥ 091119 - Torsdag

Vaknade runt 8-tiden i dag och det känns faktiskt hur bra som helst, en dag iaf. jag kom upp i hyffsad tid. Det är som sagt torsdag i dag och det är plugg som gäller i dag som alla andra dagar. Plugget är grymt svårt men det är bara att sätta i gång och göra klart allt så man har det avklarat och kan fortsätta med kurserna man ska gå.

Om ca. en timme är det mitt favorit program Våra bästa år, eller det är inte mitt favorit program utan det är något man kollar på bara..

Nu ska jag fortsätta leka med min lillebror Charlie innan jag sätter i gång och pluggar..

♥ Hata comviq!

Jag som så många andra här i Sverige har tele2/ comviq och just nu är det någon störning eller så och jag har inte haft mottagning på mobilen i mer än 1 timme..

När sånt här händer vet man hur beroende man är av sin mobil, eller likaså när internet inte fungerar osv.

Vill bara skiten ska sätta i gång och funka nu! Har ni också problem med mobilen?

♥ Klipp

Jag gjorde misstaget att jag sov efter middagen, så jag är inte speciellt trött i nuläget så jag kikar runt på youtube efter klipp av Johan Falk -filmerna. Fanns faktiskt ganska många klipp, tänkte bjuda på ett iaf. när jag ändå kikar på de.


Johan Falk - GSI

♥ Dagens vill ha (091117)

I dag fick vi hem reklam från Kappahl, har aldrig varit riktigt förtjust i deras kläder men just nu har de faktiskt riktigt fina kläder där, så dagens vill ha är helt enkelt hela Kappahl! Nej, inte direkt kanske, men har tagit ut mina absoluta favoriter iaf. Så det är bara att kika in på deras hemsida för vidare information om priser samt andra produkter de har..

KappAhl

♥ 091117 - T i s d a g

I dag är det Tisdag och det innebär att i kväll är det veckans bästa tv-kväll med ugly betty, desperate housewives och andra avenyn, kan inte bli så mycket bättre!

Mina planer för dagen är att plugga, kika inspelade föreläsningar samt arbeta med inlämningar, rapporter och laborationer. Står mycket på schemat just nu, eftersom min kurs i CSS baserad webbdesign slutar helt på Söndag och därmed måste jag ha mina 7,5 högskolepoäng (I den kursen för sen har jag mina andra kurser som är 15 högskolepoäng sammanlagt) för att komma in till våren på de kurser jag vill. Ska nog inte vara några problem ska jag tro..

I min kalender står det varje dag vilket nummer på året det är, och i dag är det dag 321 på detta år, vilket resulterar i att det inte är många dagar kvar på det här året. Känns så skönt med första advent nästa helg, för veckorna innan jul brukar gå snabbt och sedan säger det "pang" så är det nyårsplaner som planeras samt själva nyår såklart.


♥ Filmtips "Johan Falk"

Filmtipset är såklart "Johan Falks" filmerna eftersom jag såg en av de i går (Den första av 6st) tydligen finns det även en triologi och såklart har jag redan sett de, började i fel ände kan man säga, men de är lika bra för det!

Det finns 6 filmer (Serie filmerna) med Johan Falk i spetsen och de heter;
1 av 6 Johan Falk - GSI
2 av 6 Johan Falk - Vapenbröder
3 av 6 Johan Falk - National Target
4 av 6 Johan Falk - Leo Gaut
5 av 6 Johan Falk - Operation Näktergal
6 av 6 Johan Falk - De Fredlösa


CDON.COMÄven så finns det en triologi med Johan Falk..


JOHAN FALK ACTIONTRIOLOGI (KOMMER FÖRE SERIEFILMERNA)

NOLL TOLERANS
Den första filmen i trilogin utspelar sig under julhelgen i Göteborg...
Läs vidare HÄR

LIVVAKTERNA
I den andra filmen säger Johan Falk upp sig och tar kontakt med en livvaktsfirma...
Läs vidare HÄR

DEN TREDJE VÅGEN
I den tredje filmen som utspelar sig på den europeiska kontinenten, blir Johan Falk erbjuden jobb på EU:s egen polismyndighet Europol...
Läs vidare HÄR

Läs mer om alla filmerna HÄR

Så kika gärna på dessa filmer, de är super bra! Enligt mig iaf. men kika och bedöm själv..

♥ 091116 - Måndag

God morgon!

J
ag vet att jag inte bloggat på hela helgen, men min helg har iaf. varit super härlig med både mysig hemmakväll till utgång & party, så lite av varje har det varit så som det ska vara.

I går såg jag och min älskling en film som hette något med "Johan Falk" och gud så bra den var! Var igentligen väldigt trött igår kväll, men när vi satte på filmen var jag inte så värst trött längre, eftersom den var så bra! Så det är nog ett filmtips för den som inte har sett..

Är iaf. hemma hos mamma från Uppsala nu, känns som om man åker fram & tillbaks hela tiden, men det är ändå skönt i sig med lite omväxling i mellan åt. För jag har ju drygt 2 veckor kvar att bo i Uppsala så måste passa på att vara där nu..

I dag ska jag fortsätta med pluggandet som vanligt, vilket känns ganska tungt i höstmörkret för jag är så trött & slut men bara att bestämma sig och sätta i gång fast det är tråkigt och jobbigt osv. Så får jag säkert något gjort till slut.

Ne, nu är det dags att sätta i gång..

♥ Fredag den 13:e

I dag är det Fredag den 13:e och jag är till viss del väldigt skrockfull men det är ju igentligen vilken dag som helst i dag och inget mer med det.

I dag åker min Morfar till Thailand, hoppas han inte är skrockfull bara!

Om 2 veckor är det första advent och det känns faktiskt helt okej, tycker tiden innan julen är så mysig, när man tar fram granen klär den, julgardiner, julbakning och såklart julkalendern (Som man inte tittar så mycket på, men iaf. hör till)

Dagens är som så att jag ska bege mig ut en stund snart och ordna lite ärenden, samt plugga såklart och även se över vad jag ska packa och ta med till Uppsala när jag åker dit. Känns ändå faktiskt hur grymt skönt som helst med helg!


Frida och jag på krogen för 2-3 år sen..

♥ Bloggtemat i "Efter tio"

Malou von Sivers leder programmet Efter tio som sänds på TV4 efter klockan 10 på vardagarna, och veckans tema är bloggning. Jag följer inte någon storbloggare, men klart man kikar in lite då och då men det blir dock inte ofta.

Själva grejen är iaf. att de har pratat om hat i bloggvärlden t.ex. vad man uttrycker sig i sina egna blogginlägg samt även om hatiska kommentarer man får. Min fråga är varför man ens går in på en blogg och just kommenterar ett inlägg av hatiska skäl, för mig finns det ingen logik i det. Jag skulle aldrig kommentera något hatiskt eller kränkande mot någon i någons blogg som jag aldrig träffat eller känner personen i fråga. Det känns så långt borta i min värld, men tydligen så tycker människor om att klanka ner på människor. Jag tror att människor där ute är så arga på t.ex. Kissie som skriver elakt i sina blogginlägg och då kan jag förstå mer varför man gör så, men inte om man skriver om vanliga saker..

Har för mig att jag hört någonstans att den där Kissie uttryckt sig att hon gjort framgång genom att skriva på ett sätt som ger reaktion hos människor och då menar jag inte som att hon tycker att abort är okej utan mer hennes åsikt om människor att de är fula, tjocka osv. ingen har ju med det att göra hur man själv vill se ut! Räcker det inte att tidningar och liknande signalerar ett sånt ideal och får människor att må dåligt redan där, speciellt unga tjejer!

Tycker bara det är tråkigt att detta förekommer och "verkar" vara acceptabelt. Hörde också att Malou von Sivers sa att den där Kissie blivit avstängd (flera gånger eller?) men har ändå inte blivit avstängd helt, utan ändå får fortsätta som hon gör fast från något annat domän, hur sjukt är inte det igentligen? Man blir ju oftast avstängd av en anledning.. Borde man inte lära sig att det är fel och inte fortsätta på samma spår?

Vet inte vad jag ska skriva mer, tycker bara att det är tråkigt att det finns människor som tycker om att trycka ner andra människor än att "höja" andra ist.

Tycker det är en bättre egenskap hos människor att få andra att må bra och inte tvärtom. Det går bort, nej förresten, det går mer än bort!

♥ 091112 - T o r s d a g

God morgon!

Kom hem för en stund sedan och det var inte så att jag varit ute och svidat om tvärtom, kom hem från min pojkvän som jag var hos i går och det var verkligen super mysigt, eller alltid lika mysigt/ underbart att träffa honom som alltid, kan inte bli så mycket bättre.

Snart helg iaf. och det känns hur skönt som helst, får se bara vad helgens planer är och blir.. Har endast 2 veckor kvar i Uppsala, eftersom jag bara skulle bo där i en månad så jag måste nog vara där nu de sista veckorna iaf. försöka fast det är lite ensamt osv. eftersom man inte känner någon där men man kanske börjar känna någon iaf. ju mer man är där.

Dagens planer är iaf. att plugga på som vanligt samt se Våra bästa år som vanligt som börjar om ca. en timma. Igentligen vet jag inte varför jag kikar på det programmet, för det är ju inte direkt bra, men det är något man alltid gjort och nog alltid kommer att göra.

♥ Öppen spis

Min pappa har en öppen spis som han alltid brukar elda i på hösten/ vintern och det är så himla urmysigt tycker jag!

När jag flyttar hemifrån är det nästan ett måste med en öppen spis för min del, för det är så grymt mysigt så det finns inte.

♥ 091111 - O n s d a g

I dag är det Onsdag dvs. lill-lördag och vädret ute är typiskt höstväder fast som tur är regnar det inte eller så, men är ändå "rått" ute.

För varje dag som går är vi ännu en dag närmare jul och nyår, det känns underbart eftersom jag älskar julen, alla lampor osv.

Får se var man ska fira julen i år, för det är ganska snart eller man måste börja planera vart man ska fira den. Min syster har planer på att kanske åka ner till Småland och fira julen med våran pappa och tjej osv. men planerna är ännu inte klara och jag vet inte heller vad jag ska göra om jag ska evetuellt åka ner några dagar runt jul eller inte. Har inte varit ner nu på hela året och hälsat på min pappa, så jag kanske måste passa på. Det är min lillebrors första jul här hemma, så vi vill ju ändå vara med honom hos mamma, men vi får se vad som händer och sker.

Ska iaf. dricka lite kaffe nu och sedan sätta igång med pluggandet i kursen "IT-Säkerhet" där vi ska hacka ett lösenord till en pdf-fil igen samt läsa om ip-adresser osv. ja, man är inte så anonym på internet som man kan tro!

♥ Drömmer om sommaren

Tänkte snart gå och lägga mig men jag känner mig inge trött alls, men snart måste jag sova för att orka upp i morgon i skaplig tid och inte sova bort hela dagen som jag annars ofta brukar göra.

Det bästa när man inte kan sova, och inte har någon att prata med som t.ex. sin pojkvän som redan lagt sig för natten för att orka upp tidigt för en ny arbetsdag brukar jag kika bilder som man har på datorn och denna gång blev det från våren/ sommaren i år, min absolut bästa vår/ sommar på riktigt många år! - Såklart var det till stor del för att jag spenderade i princip hela sommarensledighet tillsammans med min älsklings Jeppe.

Kort vad som hände i våras/ sommaren var först min 20 årsdag, kryssning då jag och min pojkvän hade ett halvår och den var riktigt mysig och fylld med galen fest, samt midsommarafton med underbara vänner som gjorde den hur trevlig som helst, en vecka i Sandhamn, en vecka i Uppsala på tu man hand med min pojkvän följt av weekend i Falun med min pojkväns familj osv.


MIN STUDENT

SANDHAMNTack & hej!

♥ Dagens vill ha (091110)

Dagens vill ha är en ursöt väska från Friis&Co, och den är svart eftersom jag personligen tycker mer om svarta väskor än t.ex. vita såhär på hösten..

Smash SEK 549, Friis&Co - NELLY.COM

♥ 091110 - Tisdag

Har inte uppdaterat något på några dagar men det är för att det har varit lite stressigt osv. när jag var i Uppsala samt så kom min älskade pojkvän Jeppe och hälsade på mig, vilket var underbart! Men jag virrade bort oss på vägen hem till mig, men vi hittade till slut iaf. vilket var skönt.

Helgen har varit bra i övrigt, blev lite festligheter i Lördags först var jag hemma hos Linus, en kompis till min pojkvän och sedan begav jag mig till en annan fest för min pojkvän skulle ut på krogen och jag ville inte hänga med. Men det var ändå trevligt, och min pojkvän hade det bra ute på krogen så det var bra.

Är hemma just nu, men jag ska tillbaks till Uppsala i morgon eller på Torsdag, tror det blir på Torsdag faktiskt, eftersom min älskling Jeppe nog kommer till mig i morgon och jag har ju saknat honom så himla mycket när han var utomlands så jag känner att jag måste passa på att träffa honom nu när jag är hemma och han likaså.


♥ Uppdatering; Uppsala

Kom hit i går men då åkte jag direkt till min syster som också bor här i uppsala och var hos henne till sent, så då var det bara att sova när man kom hem.

I dag har jag och min pojkvän Jeppe 11 månader och det betyder mest för mig!! Han är världens underbaraste och jag vet att vi har lite att jobba på, men det är inte mycket alls och vi älskar varandra så pass mycket att jag vet att det betyder mer än nånting annat för mig.

Älskar dig mest! Det ska du veta, och det vet jag att du vet det..

♥ Flytt

Åker i dag till Uppsala så blir inte så mycket bloggning förens jag är där..

♥ 091003 - T i s d a g

Varit dålig uppdatering sen helgen men det är för att min älskling har äntligen kommit hem, och jag var ju tvungen att umgås med honom så mycket som möjligt och prata bl.a. om hans Thailand resa hur bra han haft det samt kika alla underbara bilder därifrån..

Denna vecka ska jag flytta till Uppsala.. Får se om jag åker i dag eller i morgon dit för att installera mig, inte bestämt mig än.

RSS 2.0