Blogguppehåll 27 juli - 1 aug.



Anmäl dig till "Veckans blogg"


Jag ska åka i väg snart till Uppsala,
men så länge tänkte jag om inte jag skulle lägga upp anmälan till Veckans blogg
så tar jag ut finalisterna sen när jag kommer hem..

Det är något problem just nu på min blogg med nya designen osv.
men jag tänkte alltså som sådant att när man vinner så blir man länkad på min blogg i min meny.
Hoppas det ska funka till nästa veckas vinnare..

Veckans blogg vinnare




Jennifer

Bloggen handlar om en tjej som heter Jennifer som bor i Nacka,
hon lägger upp fina bilder dagligen så spana gärna in hennes blogg!

090727 - MÅNDAG

God morgon!

Snart ska jag sätta i gång att packa, för i dag ska jag och älsklingen min åka till Uppsala och bo hemma hos min syster. Min syster är hemma hos våran mamma nu, så det passar perfekt. Åker i dag vid 14-15 tiden, så det blir blogg uppehåll nu i några dagar.

Veckans blogg ska jag utse innan jag åker..


Så länge bjuder jag på lite kort på mig och min älskling från Sandhamn;




Bloggdesignfrågor; Besvaras inom kort

Jag har fått en fråga som berör bloggdesign bl.a. om hur det kan bläddra så fint när man ska kommentera eller hur det kan komma en text när man håller för "INFO OM MIG", självklart ska jag besvara frågorna, men jag har inte haft tid än så länge, kanske hinner det i morrn innan jag åker till uppsala annars gör jag det direkt när jag kommer hem på Onsdag eller Torsdag.. Fråga gärna fler frågor, så ska jag försöka hjälpa er!



Bilder; Midsommarafton 2009

Bilder är alltid roligt så här kommer lite bilder från min midsommarafton,
som jag spenderade tillsammans med bl.a. min pojkvän Jeppe, Elise, Alle, Alex, Sebbe, och Frankl.



Blev först grillning hemma hos min pojkvän supergott!


 



Älskling Jeppe och jag





Såklart blev det Sing-star och Wii..

090726 - SÖNDAG

Kom nästan precis hem från min pojkvän nu för jag sov hemma hos honom i natt, närmare till honom från utestället vi var på. Ja, vi drog ut igår på krogen, var riktigt trevligt faktiskt, träffade lite gamla klasskompis/ kompisar.

I dag blir det till att packa för i morgon ska jag och min pojkvän åka till Uppsala i några dagar och bo i min systers studentlägenhet, så det blir blogg uppehåll då eftersom det inte finns internet/ data där.

Kom ihåg! Man kan rösta på veckans blogg fram till kl. 23 i kväll, sen sammanställer jag och meddelar innan jag åker till Uppsala. Tänkte komma ut tidigare med anmälningen till nästa "veckans blogg"  
EFTERSOM DET ÄR PROBLEM MED BLOGG.SE JUST NU MED ATT KOMMENTERA OSV. SÅ FÖRLÄNGER JAG TIDEN MED NÅGRA DAGAR SÅ BLOGGARNA KAN FÅ EN VÄLFÖRTJÄNT CHANS!

Var även hos Alle och hämta mitt USB-minne, får se om det är några bra kort där, det är från en kryssning i början av juni och även bilder från midsommarafton och veckan på sandhamn som vi var på i en vecka.

090725 - LÖRDAG Grattis!

I dag är det lördag och det är inte så fint väder ute i dag, men ganska varmt är det iaf. så det är skönt. I dag fyller min styvpappa Tommy år, så i dag får vi lite gäster på middag även min pojkvän kommer, så det blir nog jätte trevligt i kväll.

Det är ju lördag i dag, och i går blev det inget speciellt att göra så i dag har jag faktiskt varit på bolaget för 4:e gången i hela mitt liv faktiskt Blev ju 20 i april! Känns inget speciellt ska jag säga, när man var 19 längtade man bara till att bli 20 år och kunna gå på systembolaget när man vill, men inte längre.. Är väll samma sak när man inte är 18 år kan jag tänka mig, när man får köpa tobak osv. då är det inte lika roligt sen när man väl är 18, eller har jag fel? Jag tycker det är lite så iaf.

Utgång blir det kanske i kväll på en liten krog här i närheten där jag bor, min pojkvän var sugen på det.. Men ska höra med mina vänner vad de ska göra, om inte de ska göra något speciellt tror jag att jag följer med han dit.

I morgon ska jag och min pojkvän iaf. kanske åka och bo i min systers studentkorridor i Uppsala, men vi får se hur det går med det.


Finalisterna i "Veckans blogg"


Nu är de 11 finalisterna uttagna och här är de;
Och för de som inte kom med, försök gärna igen nästa vecka



Nr. 1 http://clip.blogg.se/



Nr. 2 http://eemmaapetersson.blogg.se/



Nr. 3 http://enskrivandeamanda.blogg.se/



Nr. 4 http://jjennifeh.blogg.se/



Nr. 5 http://linnnwiklund.blogg.se/



Nr. 6 http://lovelyc.blogg.se/



Nr. 7 http://mikaelaochjosefine.blogg.se/



Nr. 8 http://nyota.blogg.se/



Nr. 9 http://superjelly.blogg.se/



Nr. 10 http://theiiandnadlie.blogg.se/



Nr. 11 http://nadjadeluxe.blogg.se/


Nu är det bara att sätta i gång att rösta på dessa underbara bloggar,
du kan endast rösta en gång på sig själv dock.

Röstningen avslutas på Söndag kväll om inget annat anges..

RÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD!

Rösta på mig som "Veckans blogg"

I går kväll tänkte jag välja ut finalisterna i min "Veckans blogg" -tävling, men jag somnade, hur nu det går till? Men iaf. skynda er och anmäl er tänkte stänga portarna till anmälningen kl. 13 i dag ANMÄLAN GÖRS DIREKT HÄR

Nu till själva inlägget..


Har blivit en av de 11 finalisterna hos SUPERJELLY, ska inte tvinga er att rösta på mig men skulle vara grymt roligt om ni tog er tid till att göra det..

Men om ni nu röstar så är jag nr. 10, men kika gärna in de andra finalisterna de hade också bra bloggar..

Filmtips "Goal"

Tänkte tipsa om jätte bra filmer, de handlar mest om fotboll men den är så himla bra, finns totalt 3 filmer och i första filmen är huvudkaraktären en vanlig medborgare i USA som blir upptänkt och får provspela i England som var han dröm, vilket inte går bra med en gång, i andra filmen lever han sin dröm som fotbollsspelare.


Goal 1 The drem begins Trailer


Goal 2 Living the dream Trailer

Är du en dålig förlorare?

I höstas när jag var hemma hos min pojkvän och hade druckit några glas vin, satte vi oss framför datan och youtube och spana in roliga klipp, och det här klippet är en av mina favoriter faktiskt..





Är du också en dålig förlorare?

090724 - FREDAG

Nu har helgen kommit och det är snart augusti, tänka sig? Vaknade hyffsat tidigt i morse och kikade på våra bästa år som vanligt..

I kväll vet jag inte vad som sker, vill hitta på något med någon kompis men alla jag frågat redan har andra planer, suck när sånt händer.. Men jag hoppas jag hittar någon att hitta på något med iaf.



Fixade den här bilden i går på photoshop, har ni photoshop?

Anmäl dig till "Veckans blogg" redan i dag!


Tänkte fr.o.m. denna vecka börja ha veckans blogg, så ni får gärna anmäla er så väljer jag ut en blogg senare i veckan, lycka till allesammans nu!

ANMÄLNINGEN ÄR SLUT!

Fler besökare till din hemsida?

Tänkte tipsa om en hemsida som heter Mer-Trafik och den går ut på att om man besökar 3 hemsidor så får man 2 besökare tillbaks till sin egna hemsida, ganska praktiskt om man gillar att läsa varierande bloggar.



090723 - TORSDAG

Hej bloggen!

Skrev sist i Tisdags och sedan dess har jag varit hemma hos min pojkvän, ja det blev så att jag träffade honom trots allt innan han åkte till Tyskland..

"Problem!" I går när de skulle åka så var det lite strul med bilen de skulle låna, så de åkte i dag i stället så jag fick en extra dag med min älskling, ganska skönt faktiskt, men jobbigt när man tror man ska åka så blir det inte av förens dagen efter, var lite segt i går faktiskt..

Åter till i dag.. Har inte gjort mycket fick skjus hem när min kille skulle hämta bilen de skulle låna.. Så nu sitter man här och ska faktiskt kika på lite grejer till högskolan på Gotland, yes det är så att jag kommit in där till hösten! Men får se om jag ska gå där, tankarna är spridda..


090721 - TISDAG

Nu är tisdag här och det är ganska blåsigt och molnigt ute, känns som om solen är långt bort just nu faktiskt.. Mamma har bakat bullar i dag iaf. gud så goda de är!

Min pojkvän ska åka till Tyskland i morgon, så vi får se om jag träffar honom något innan han åker. Han ska bara vara borta några dagar, men iaf. kommer sakna honom för det.


Bilder; Sandhamn del.1

Var i Sandhamn med min pojkvän en vecka kom hem i Torsdags, så här kommer lite bilder.






Utsikten från stugan där vi bodde


Älskling och jag




Jag och Alle




Älskling och jag




Älskling och jag


Älskling och jag


Skylten vi hängde upp på ytterdörren när vi gick till krogen


Jag och älskling

Fler kort kommer..

Högskoleguide del. 1

Om du funderar på att börja läsa på högskola / universitet, bör du gå in på STUDERA och registrera dig. Det är alltid en början att läsa om alla olika utbildningar och kurser som finns, och det skadar aldrig att söka utbildningar för man kan i sin tur tacka nej om man kommer in.

VIKTIGA DATUM:
Sista anmälningsdag till program och kurser var 15 april i våras och i höst är det 15 oktober

Hjälp med bloggdesign?

Jag kan lite om bloggdesign så fråga gärna mig under fliken "Bloggdesign frågor & svar" så ska jag nog kunna svara och göra ett inlägg så snabbt som möjligt..

090720 - MÅNDAG

I dag är det måndag och det är redan slutet av Juli, känns lite otroligt faktiskt om jag ska vara ärlig men skönt på ett sätt att tiden går framåt och inte bakåt.

I dag var det inge fint väder till en början, men på eftermiddagen blev det finare och man såg den blå himlen där bakom molnen.

Välkommen!

Jag har haft flera bloggar genom åren, men alla känns så himla tråkiga och gamla så nu har jag skaffat mig en ny. Om du vill läsa mina gamla bloggar är det bara att fråga.

Skriver mer om mig själv så småningom, men jag tänkte bara berätta kort att jag bor utanför Stockholm och att jag är 20 år. Bor tillsammans med min mamma och styvpappa, har pojkvän sen december 2008.






RSS 2.0