♥ 100224 - Onsdag

Hej hej!

I dag mår jag bra förutom att jag har ont i sidan vid revbenen fortfarande, hade inte så ont här i helgen men i går sa det bara pang, och jag kunde inte gå upp ur sängen ordentligt eller något sådant för att det gjorde så ont. I dag är det dock bättre, men känner fortfarande av det men som sagt går nog över som förra gången.

Har pluggat hela dagen i dag så därför har jag inte haft tid att blogga. Uppgifterna jag ska göra är ganska krångliga, så tar lång tid att förstå sig på så man får använda hjärnan på högvarv hela tiden..

I dag ska jag träffa min underbara älskling, eller senare i kväll så ett tag kvar tills dess.. Träffade honom i Måndags men känns som en evighet sen, saknar han så himla mycket! Tur att man har honom nära, så man bara kan gå över till honom när man känner för det och inte behöva sitta och åka långt.

♥ LiNNEA

♥ 100223 - Tisdag

Hej hej!

Ska inte skriva så mycket för jag måste plugga och fixa lite andra saker, men jag mår iaf. bra och det är tisdag nu i dag så inte så många dagar kvar till helgen..

I helgen ska jag och älskling med min mamma, styvpappa och lillebror till uppsala och hem till min syster och fira henne ska bli super roligt.


Bilder från kryssningen;

♥ 100222 - Måndag

Har inte haft tid i dag att blogga eftersom jag först var hemma hos min pojkvän och vaknade runt 6-tiden, hade svårt att somna om men gjorde de ändå nån timma, men sen var jag pigg och varit vaken nu sen dess.

Har pluggat hela dagen, knappt tid för kaffepaus eller middag så jag är jätte trött nu, men skriver mer i morgon.

♥ Plats 40

Brukar aldrig vara inne på bloggportalens hemsida men nyss så var jag det, och min blogg ligger på plats 40 över de mest lästa i Uppsala (Finns över 900 styckna bloggar)

Tycker det är roligt att titta tillbaks på sånt här, så därför skriver jag det..

 

♥ 100221

I dag är det Söndag och nu börjar man känns sig som en människa igen, var ju på kryssning fredag - lördag och man var verkligen super seg i går och sov i stort sätt hela tiden när man kom hem på kvällen.. Åt bara middag sen somna man i några timmar och missa melodifestivalen bl.a.

I går när vi kom i land var det världens snö kaos, och vi tog taxi hem från båten och man såg knappt vägen så mycket snöade det, herregud! Ett under att man ens kom hem..

Skriver mer i morgon men ska försöka svara på alla kommentarer i dag iaf.
Syns i morgon! Hade så bra så länge..

♥ Fredag & Kryssning

God morgon!

Då var Fredag äntligen här och kryssningen börjar närma sig nu, ska faktiskt bli roligt. Brukar alltid vara trevligt & roligt så det kommer det bli denna gång också tror jag.

Snöar tydligen i stockholm, och bussar/ tunnelbanan och pendeltåget är allt försenat osv. såg på sls hemsida att pendeltågen på samtliga linjer var ca. 50 minuter försenat (iaf. när jag kollade sist för någon timma sen). Blir så irriterad för förra gången vi skulle åka kryssning var det också förseningar, så vi var på väg att missa båten. Fick skjus in till slussen då, annars skulle vi aldrig hinna. Får hoppas att det inte händer samma sak denna gång, utan att allt löser sig när vi ska åka in runt 16-tiden.

Ska duscha snart tänkte jag och börja göra mig i ordning, för vi ska ses någon timma innan vi ska åka hemma hos en kompis. Får se vilka som drar dit, men tror det är alla som är här i krokarna och kan..

Hoppas ni får en underbar helg! Kanske skriver innan jag åker det beror på hur lång tid det tar för mig. Tänkte iaf. svara på era kommentarer innan..


Bild; På mig från en tidigare kryssning

♥ Favoriter från Baglady



Jag bara älskar märket Baglady för de är så himla sött. Självklart finns det andra märken också på smycken som är fina, men i dag riktar jag mig in på just "Baglady".

Här är några bilder på mina favoriter;


Carin Bracelet SEK 299, Baglady - NELLY.COMSofie Bracelet 110 SEK 299, Baglady - NELLY.COM

Gry Bracelet 110 SEK 299, Baglady - NELLY.COMBibi Bracelet SEK 299, Baglady - NELLY.COM

♥ Beställt kläder

Häromdagen beställde jag kläder från HM, för jag brukar aldrig hitta något när jag springer omkring i butikerna så jag beställer hellre via nätet därifrån. Tycker ärligt att de mesta inte är så fint när de hänger på en galje, därför tror jag att jag har svårt med det tror jag.

Beställde ganska mycket den här gången, kommer inte riktigt ihåg vad det var jag betällde men kommer iaf. ihåg dessa; Beställde mer baskläder inför våren samt sköna tunikor man kan ha på sig på sommarnätterna..



Källa: HM Shop Online

♥ 100218 - Torsdag

Gud! Måste bara skriva att dagarna går super snabbt, lite läskigt men helt klart fantastiskt bra eftersom jag längtar till våren / sommaren, så då får dagarna gärna rinna förbi..

Skulle träffat min pojkvän i går, så blev det inte, en kompis skulle komma till mig i dag, men så blev det inte heller, i morgon är det kryssning iaf. så då blir det som man tänkt sig. - Negativt det lät det där, men ta det med en nypa salt.

I dag ska jag plugga naturligtvis och senare tänkte jag också kika på vad jag ska ha med mig i morgon eftersom vi ska åka runt 16 - tiden in till stan och kanske träffas någon timma innan så är det lika bra att de mesta är klart, annars kommer jag få en stressattack igen.. Som vanligt - men det kommer jag nog ändå få hatar att behöva komma i tid till ett tåg.. Alltis så seg när det gäller sånt.

Ser verkligen fram emot den här helgen, har inte gjort ett skit denna vecka bara pluggat, gått till tandläkaren och sådant, känns så himla tråkigt helt talat.. Brukar iaf. vara med killen en dag i veckan, men icke denna vecka. Känns som om jag klagar, men det gör jag verkligen inte har spenderat tid med min underbara lillebror mycket den här veckan och han är bara så härlig.. (Han är 1 och ett halv år)

♥ Dagens favoriter

Här kommer dagens favoriter och jag har riktat mig in på Lindex, tycker faktiskt de mer och mer börjar få kläder i min smak..


Lindex Shop Online - BlusLindex Shop Online - Blus

Lindex Shop Online - TunikaLindex Shop Online - Cardigan

Källa: Lindex shop online

♥ 100217 - Onsdag

God morgon!

I
dag mår jag bra förutom att jag fortfarande är förskyld samt att jag fortfarande har ont i sidan vid revbenen, hade ju ont i båda sidorna vid revbenen förut men nu har jag bara en sida kvar så det går nog över snart..

Får höra när jag säger att jag har ont "Har du brutit ditt revben?" Jag har faktiskt ingen aning, men det läker av sig själv tydligen så behöver inte gå till läkaren tänkte jag eftersom den andra sidan gått över och jag tror att den här sidan (den jag har ont i) kommer också att gå över.. Många sidor här.

I går gick jag upp vid ungefär 9.15 (Ganska bra för att vara mig) och i dag gick jag upp runt 9.30, klockan ringde 9.00 men jag ville dra mig kvar lite för jag älskar verkligen det.. Kruxet med att plugga hemifrån är just att man blir så seg på mornarna, även att det är skönt kan man inte sova till 11 för plugget måste göras och ingen roligt att sitta och plugga till 8 på kvällen.

Dags att sätta i gång nu, men ha en bra dag iaf!




Bild: Josés inflyttningsfest
Tyckte bilden passade lite in eftersom det är lill - lördag

♥ Play "Famous"

Har inte kollat så mycket på Made in Sweden men kollade en stund på senaste avsnittet där de spelade in deras första singel "Famous" och jag bara älskar den, vet inte varför men den fastna på min hjärna helt enkelt..

Vad tycker ni om låten?




♥ 100216 - Tisdag

I dag vaknade jag runt 8-tiden men log kvar i sängen ett tag och sedan var det bara upp och äta frukost och sen springa i väg till tandläkaren och laga hål. - Usch, så obehagligt det är att laga hål hedanefter ska jag ta mina tänder på stort allvar, brukar annars vara slarvig osv. men nu ska jag sköta mig! Lovar! Inte lagat så många hål i mitt liv, detta var mitt andra..

Sitter just nu här med bedövningen på ena kinden, känns faktiskt lite konstigt eftersom man inte känner något alls men ska försöka att inte bita sönder kinden osv. 

I dag ska jag installera skrivaren på min laptop (Inte gjort det ännu) och sedan ska jag fixa Office -paketet så jag kan skriva på min laptop och inte bara min andra dator.

Dags att göra lite nytta! Svarar på era kommentarer så fort jag hinner..

♥ Älskar dig mest!

Satt precis och kollade igenom lite bilder jag har på min laptop och där kommer en fin bild från i somras när jag och min älskling var i Sandhamn och skulle ut på krogen men innan tog vi bild när vi pussades vid solnedgången, helt underbart!



Älskar dig mest av allt Jesper! Du finns alltid för mig när jag behöver dig, och du gör så att jag känner mig hel och du accepterar mina brister. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som vi är tillsammans, någonstans visste jag att det skulle bli vi och det blev det.. Varit tillsammans nu mer än 1 år, känns inte som så utan det känns som om vi varit tillsammans bara några månader men det är väll för att jag trivs att vara med dig och aldrig tröttnar på sig och för att vi visar varandra varje dag hur mycket vi tycker om varandra och inte varandra för givet.

♥ Mitt hjärta tillhör sig (Som det stog i kortet du fick på alla hjärtansdag) kommer alltid att älska dig

♥ 100215 - Måndag

Har varit hos min pojkvän hela helgen (Sen i torsdags) men är nu hemma efter en promenad hem i de 8 minus gradiga kalla vädret, men blev ganska varmt iaf. eftersom jag rörde på mig hela helgen.

Min helg har jag som sagt spenderat hos min pojkvän, i Fredags kom min killes bror hem så då var det trevlig middag osv. med let´s dance osv. somnade ganska tidigt eftersom jag skulle upp vid 7 på lördagen och följa med min pojkväns mamma på loppis i Vårberg. Var dock inge roligt att gå upp så tidigt, men det var roligt, första gången jag är på loppis faktiskt. När vi kom hem hade min pojkväns kompis kommit och de hade inte träffats på nått år så det var skit roligt för de att ses igen. Sedan kom några vänner till, så spelade vi pil och somnade inte förens runt 3-4 tiden på natten..

Söndagen dvs. alla hjärtansdag åt vi en urmysig middag tillsammans med hans föräldrar. Gav varandra lite presenter osv. och mös framför tvn.

Min pojkvän skulle baka, men det gick ju inge vidare för "florsockret" var flera år gammalt, men det gick till slut iaf.

Var eran alla hjärtansdag bra?

♥ 100212 - Fredag

Hejsan!

Då var det fredag igen och just nu sitter jag hemma hos min pojkvän på hans mamma mini-dator eftersom min pojkväns dator inte fungerar.. Mini-dator är faktiskt hur mysig som helst måste jag säga, kanske ska satsa på en sån här dator jag också någon gång i framtiden.. Enkel att ta med sig men även inte för liten.

I dag kommer min pojkväns storebror hem, så det blir trevligt inte träffat honom nu på någon månad så det ska bli jätte trevligt att träffa honom igen. Nästa helg ska han också med på kryssning, så det kommer bli hur rolig och trevlig kryssningen som helst. Han var ju tyvärr inte med förra gången vi åkte, så det känns roligt att han följer med denna gång iaf. måste jag säga för han är så härlig och rolig, livar upp stämningen..

På söndag är det alla hjärtansdag och jag har faktiskt inte köpt något till min pojkvän ännu (Oj hoppas han inte läser) Får ta och försöka göra det här någon gång, men bara något litet eftersom jag tycker det viktigaste är att bara vara tillsammans så spelar inte resten någon roll. Visa och ge varandra kärlek är viktigare som sagt för mig än att ge massa saker.

Har ni några planer ännu för alla hjärtansdag? Eller tar ni det som det kommer?





Hinner inte svara på alla era kommentarer just nu, så jag gör det lite senare eller i morgon..

♥ Shopping; pumps

i går var jag ju i stan och då införskaffade jag mig ett par skor på rean, var inte farligt dyra så jag slog till.. De var kanske inte sådär super fina när man bara ser de, men när man har på sig de blir de däremot finare och de är sköna att gå i fast de är så höga kan jag lova.. - & det är ju ett stort plus eftersom såna här skor annars är väldigt osköna från stunden man sätter på sig de.


199 :-

♥ Bild; Mitt löshår

Har endast haft mitt löshår 2 gånger och det var på kryssningen vid jul och sedan på nyår och jag har faktiskt några bilder från nyår som är hyffsat bra där man ser hur det ser ut när jag har de i..


Kanske inte världens bästa kort men de duger

Nå, ser det fejk ut tro?
(Kanske borde skrivit och frågat om det var det eller inte ajja skit samma)


Ska hoppa in i duschen nu för ska snart träffa min underbara pojkvän <3 Lägger upp bild på mina skor innan jag träffar honom iaf.

♥ 100211 - Torsdag

Torsdag i dag, var tvungen att tänka efter vilken dag det är för att dagarna går så himla snabbt och jag hänger inte riktigt med ärligt talat. Ska inte klaga absolut inte, men snart helg och det är alltid lika underbart.

Har fortfarande ont i sidan, förut hade jag ont i båda sidorna (Vid revbenen) men gått ner iaf. på ena sidan nu så det känns skönt.. Hatar att sova bara för det gör så himla ont när jag ska vända på mig osv. får nog ringa läkaren snart om det inte går över.. Men tror att det har med min hosta att göra, för då spännar man magen/ sidorna och därför jag fått ont tror jag.

Tagit kort nu iaf. på skorna med min mobil, så lägger upp de senare i dag när jag lagt in de på datorn just nu ska jag fortsätta plugga eftersom det är inlämning med gruppen på söndag.

♥ Linnea

 

♥ Sov gott!

Tänkte ta och sova snart ska bara kolla klart Andra avenyn sen är det dags att hoppa i säng..

Lägger upp kort i morgon på mina nya pumps som jag handlade i dag.

Sov gott!

♥ Hemma från stan

Är hemma nu från stan iaf. med både roliga och mindre roliga nyheter.. Som vanligt börjar jag alltid med den mindre roliga först och det var att tåget var försenat, åh stor suck, men hemma är man iaf.

Den roliga nyheten är att det slank ner ett par till pumps hem älskar ju sånna skor så vad gör man (?) Var kärlek vid första ögonkastet och de satt perfekt så varför inte slå till? De var på rea också och större plus till sånt..

Hade en jätte mysig / trevlig dag i stan i dag med Elise vi gick runt och kikade lite affärer osv. men inget fanns i våran smak tyvärr, men vi hittade lite söta barnkläder som alltid. Vi gick sedan till stureplan och åt middag, jätte mysigt, åt lite på hennes jobb och det var verkligen super där aldrig varit där faktiskt men nu vet jag vart hon håller hus om helgerna.

Lägger upp en bild lite senare på skorna.


♥ 100210 - Onsdag

Tänkte inte skriva så mycket utan mer skriva för att uppdatera lite så ser det lite finare ut..

Onsdag som sagt i dag och innan jag skriver något mer måste jag bara skriva att jag är nog världens glömskaste människa för jag satt med när min styvpappa gav min lillebror lunch och då samtidigt åt jag lite och samtidigt satte jag på kaffe till oss, vi äter och sedan direkt efter går jag upp och borstar tänderna glömde helt bort kaffet(?) Jag tycker det är så himla äckligt att dricka / äta något precis efter man borstat tänderna men vad ska man göra, kaffe är ju så gott!

Onsdag i dag och förra onsdagen kom min vän Elise till mig så i dag ska jag åka in till stan och möta henne, blir en shopping runda med massa girl-talk så det kommer bli hur trevligt som helst! Kanske slinker in på bolaget också, men det får vi se för det brukar alltid vara mycket folk annars när helgen närmar sig, eller vad vet jag? Jag brukar inte hänga där men jag har hört det..

Blekte mitt löshår i går och jag tror att det gick bra, men jag är inte helt hundra än för jag har inte fixat det osv. men jag håller tummarna.

Glömt att visa vad jag handlade när jag var på shoppingtur med min pojkväns mamma, måste komma ihåg! Bara massa söta sommar klänningar faktiskt..

Nu är det dags att börja plugga lite så jag kan åka inåt stan..


Elise och jag
(Hittade tyvärr ingen annan bild än den här som var bra på henne och mig)

♥ Bleka mitt löshår

Nu snart tänkte jag ta och bleka mitt löshår, har ju blekt mitt vanliga hår nu ljusare så tänkte göra samma sak med mitt löshår också.. Jag vet att man ska vara försiktig osv. och att löshåret kan bli fullt, strassligt osv. men jag har blekt det här håret förut en gång och då gick det hur bra som helst..

Om det nu skulle gå åt skogen, är det väll bara att köpa nytt (?) Så är det inge mer med det liksom..

♥ Jason Derulo "In my head"

Jag bara älskar den här låten, hörde den i helgen för Linus spelade den tydligen hela tiden där vi var men jag tror att mitt hjärta också brukar sätta på den när vi är hemma hos han.. Bla bla nog om det här kommer den iaf.


Jason Derulo - In my head


Skriver mer lite senare...

♥ 100209 - Tisdag

God eftermiddag!

Som sagt har inte bloggat så mycket här eftersom jag gått över och bloggat lite mer än vanligt på min devoteblogg, får se om jag kommer tillbaks hit och bloggar mer här men det känns som om de flesta redan läser den på devote men vi får se.

- För att gå till bloggen på devote klicka
HÄR

I går var jag hos tandläkaren men ska tillbaks dit i dag igen, men i går var det bara en undersökning och i dag ska jag till tandhygienisten eller hur det nu stavas (?)

Tänkte även sola i dag efter tandläkaren om jag får tid över för jag hatar verkligen att vara blekast i kvarteret, för i morgon ska jag in till stan på shoppingrunda med Elise och då har jag verkligen ingen tid över..

Vill bara ha sommar! Allting känns så himla mycket enklare på sommaren, när det varmt och härligt. Sommaren i år kommer bli hur underbart som helst tror jag, för jag och hjärtat har redan bokat in en vecka i Sandhamn men även har vi pratat om Västervik osv. och både två ligger vid vattnet så då är det alltid underbart.

Nej, nu ska jag göra mig i ordning för jag ska snart till tandläkaren..



Sandhamn sommaren 2009 Kommer bli lika underbart i år igen!

♥ Träffat Elise

Hej hej!

Dagen i dag började med att jag kikade på våra bästa år bland annat, drack kaffe och så kom min studentlitteratur, men även så kom en bok som jag beställt utöver detta som heter "Bygg upp ditt självförtroende" och den är super! Redan läst cirka 100 sidor.

Vid 16-tiden kom Elise till mig med sin hund Diva, min lillebror Charlie blev helt till sig och tror han tycker om hundar trots allt..

Elise åt middag här hos mig osv. vi drack lite vin och drömde oss bort till solen, gud vad man längtar!!


Elise och jag Midsommar 2009 hos älskling

♥ Vem vinner paradise hotel?

Paradise hotel börjar om cirka 1 och en halv timme, och jag sitter och funderar på vilka/ vem jag vill ska vinna hela skiten.. Ärligt så vet jag inte riktigt vad jag tycker, håller lite på Kristoffer men tycker inte om Erika så jag hoppas verkligen att Jackie och Patrik tar hem de här, för de är så söta tillsammans...


Om ni kikar paradise hotel, vem tycker du ska vinna ?

♥ Hemkommen från ikea

Kom nästan precis hem från en kväll på ikea och vi var faktiskt förbi en stund i Vällingby men vi var inte och shoppade nej, vi var där för att min mamma och styvpappa skulle vaccinera sig.

På ikea hittade jag nästan ingenting, som vanligt, men jag hittade iaf. vita tidskriftsamlare Eller vad det nu heter?

Var även förbi ica på vägen hem och köpte med mig lite blekning, make up remover och brun utan sol..

Så lite hittade man iaf. och det känns bra..


Blev den jag alltid använder mig av

♥ Andra Februari

I dag är det tisdag och i dag sov jag riktigt länge, men i bland behöver man som sagt det.. I övrigt så är det ännu en dag närmare mars och det känns som om det är iaf. i rätt riktning.

Blev bara några rader för jag måste sätta i gång och plugga nu..

♥ Bloggdesign bloggen nere

Vill bara klargöra att jag har gjort något galet med min bloggdesign blogg där jag svarar på frågor (i vilket fall gjorde förut) för att jag gjorde något konstigt och tog bort allt jag hade fixat så den har en vanlig standard design nu, men fixar det så snabbt jag orkar..

Glöm inte att skriva om ni undrar något iaf. så ska jag nog svara på det så snabbt jag hinner..

Alltså LIASPLACE BLOGGDESIGN ligger nere men besök gärna och kika vilka inlägg jag har kvar och se om ni kanske har någon nytta av det trots allt..

//Linnea

♥ Vår kläder - längtar

I Fredags köpte jag 2 underbara sommar klänningar och jag är så förbannat trött på vintern nu, även att det är jätte fint med snö men vi har haft snö nu i nästan lite mer än 1 månad nu konstant..

Här är iaf. lite favoriter till våren:

Källa; Haléns

♥ Första Februari

God kväll!

Nu är Februari äntligen här, eller äntligen och äntligen den är iaf. här och våren väntar snart runt hörnet och det känns underbart.. För helt ärligt har jag saknat plus graderna. Såg på vädret i går och de sa att Januari månad inte har varit såhär kallt på ca. 30 år (eller något sånt) och inte en enda plus grad har de räknat ut under hela den månaden.. Fast i dag var det 1 minus grad, men iaf. kallt är det ute som sagt iaf. !!

Inge festande blev det för min del i helgen, men lika bra det kan jag tro eftersom jag var på shopping runda i fredags med min pojkväns mamma och köpte en skit snygg jacka från fornarina samt 2 sommar klänningar och fick ett par lila pumps de var eller är as snygga !


Sandhamn sommaren 2009

RSS 2.0