♥ 100928 - Tisdag

Hejsan!

Gått ett tag sedan jag skrev något sist och det har varit för att jag har haft fullt upp både med jobbet och fritiden så det har helt enkelt inte funnits någon tid över till bloggen. Det är ändå roligt att se att jag inte har 0 besökare, utan att jag ändå har några kvar som kommer in varje dag.. men ska bli bättre igen på bloggningen så jag hoppas att alla hittar tillbaks hit.

I dag har jag jobbat som vanligt i Solna och gick upp vid 6-tiden och gjorde samma procedur som jag alltid gör varje dag, gå upp, äter frukost, dricker kaffe, fixar mig, klär på mig, åker till jobbet, jobbar och sedan åker hem blä! Ekorjhulet är i rullning (Elller hur man stavar?) men jag har iaf. ett jobb inte alla som har de.

Ska försöka svara på alla kommentarer jag fått. Ha en underbar kväll!



♥ Poncho?



Denna Poncho kommer från HM och kostar 199:- Jag har tidigare haft lite problem med ponchos men jag måste erkänna att jag tycker det skulle vara riktigt mysigt att ha en sådan till hösten.

Har du en poncho?

♥ 100914 - Tisdag

God kväll!

I går & i dag har det varit jobb men har inte mått helt hundra, men började det här jobbet förra veckan så tänker inte vara hemma oavsett hur sjuk jag än är.. (Eller kanske om jag har hög feber, men inte annars måste visa vad jag går för såhär i början!)

På jobbet känns det nytt och roligt men samtidigt känner jag att jag kommer mer och mer in i det jag ska göra, så det känns skönt. Jobbar i Solna och kan gå till jobbet från Sundbybergs station, så det känns extra bra måste jag säga att jobba på rätt sida om stan denna gång iaf.



 

♥ 100911 - Lördag

God morgon!

I dag är det lördag och i dag kommer släkten och ska fira min lillebrors födelsedag & i morgon kommer vännerna och firar honom, så det är fullt hus här denna helg. Senare ska jag hem till min pojkvän på middag och alla som var i Sandhamn i somras ska komma dit och ha det trevligt i höstmörkret.. -Eller det börjar bli höst nu lite granna känns det som.

Vaknade vid 8 tiden i morse och den dag man får sova, kan man inte sova och det är bara så typiskt.. Får pröva sova imorgon lite längre.

Ska snart städa mitt rum och sedan duscha och göra mig ordning för besök och sedan hem till min pojkvän.

Hoppas ni får en underbar lördag/ helg!



♥ 100908 - Onsdag

Hej hej! Bloggning är nog inte min starkaste sida just nu, men jag ska försöka att bli bättre igen..

I dag var det åter jobb runt halv 9 i Sundbyberg, inga förseningar eller så med pendeltåget så jag kom i tid. Gick mycket bättre i dag iaf. som förväntat så jag ser fram emot morgondagens jobb redan nu. Kan bli lite jobbigt i mellan åt samtidigt att bara sitta ner, men då är det bara att ställa sig upp eller gå ut en stund och fortsätta sedan så går det mycket bättre.

I kväll när min lillebror skulle säga god natt till mig var han urgullig verkligen!! (Läs mer än vanligt) för det var nämligen såhär att jag kramade honom god natt.. Och sedan sa min styvpappa till min lillebror att han skulle pussa mig god natt också (Naturligtvis om han ville, men de vill han alltid..) Så sa min lillebror "mmm" och pekade på min mun.. Så han ville alltså pussa mig på munnen, så gulligt!

Ska ta och sova nu iaf. men ska försöka blogga lite bättre i morgon, men så länge får ni alla ha en underbar kväll och även morgondag i skolan, på jobbet eller snarare vad ni än skall göra.

♥ Linnea

♥ Dags att...

Ne nu är det nog snart dags att borsta tänderna och göra sig redo för sängen för jag är så gaalet trött! Vet inte vad det är, men varit lite halft hängig hela dagen och om jag somnar tidigt kanske jag vaknar imorgon med världens energi..

Man kan ju alltid hoppas!

 

♥ 100907

Hejsan!

Har varit med vänner och med min pojkvän samt börjat nytt jobb så därför jag inte bloggat något på några dagar. I Lördags var jag ute med min vän Frida och pojkvän.. Blev galet som vanligt, men mycket trevligt samtidigt. Sov hemma hos min pojkvän, åkte därifrån igår morse.

Första jobbdagen (I går) var det bara information och läsning osv. och det var mycket intressant. Fick börja ringa idag och det var svårt att komma in i det, men jag ska ge det några dagar så kommer jag nog in i det snart.. Eftersom det är samma tugg hela tiden, dag in och dag ut. Arbetet verkar iaf. vara roligt och mina kollegor lika så.

I dag fyller min lillebror Charlie 2 år, så vi var ute på restaurang och åt middag.. Gud, vad min lillebror härja! men som tur är var ägaren för restaurangen våran granne och bara älskar min lillebror.

Ska upp tidigt i morgon igen för jobb.. Hoppas bara att det går bättre för mig i morgon och jag har några knep jag ska ta till så det kommer nog gå bra. Ska gå till jobbet och vara glad, äta som jag ska och dricka som jag ska så kommer jag nog automatiskt att få mer energi.

 

♥ Lördag

God morgon! Då var Lördag här igen och i dag kunde jag sova hur länge jag ville, men såklart vaknade jag vid 9-tiden så blev lite sovmorgon iaf. men måste nog sova en stund till om jag ska orka med hela natten sen.

Min lillebror opererades i torsdags och operationen gick bra men han hade bara ont efteråt vilket man kan förstå. Så nu får jag vara försiktig när jag lyfter honom. I går när jag skulle säga god natt till honom, kramade han mig hårt och hur många gånger som helst! Pussa gjorde han också flera gånger, så gullig han är! Min lillebror fyller 2 år på Tisdag.

♥ 1 år & 9 månader

Vet inte om jag hinner skriva något i morgon eller på Söndag så därför skriver jag ett inlägg nu i stället.. Det är såhär att på Söndag har jag och min pojkvän månadsdag och då har vi varit tillsammans i 1 år och 9 månader, tiden har gått väldigt snabbt! känns inte som om det är så länge men det är tydligen det.. Älskar honom hur mycket som helst! och han går mig bara på nerverna i bland (När han retar mig) Jag är världen lättretligaste människa, och blir sur direkt så han tycker det är super roligt.. Men det gör ju däremot inte jag.. Blir nog så när man har varit tillsammans länge, man känner varandra utan och innan..

.. Under den här tiden tillsammans har vi gjort en hel del saker och vi själva på egen hand också t.ex. har vi varit 2 gånger i Trollhättan och bott på hotellet precis vid vattnet, urmysigt! Sedan har vi varit i Västerås, Uppsala, Enköping, Falun och hos min pappa i Småland och hälsat på. Semestrat 2 somrar i rad i Sandhamn. Varit på en del kryssningar, både tillsammans och själva. Min pojkvän har varit utomlands två gånger, i Thailand och Teneriffa. Blä! Ni förstår hänt ganska mycket så därför tiden har gått så fort tror jag. Har även bott själv i Uppsala, så vi hade det urmysigt där också..

Älskar dig mest av allt min solstråle! ♥

 

♥ Fixar mina ögonbryn

Håller på att färga mina ögonbryn just nu och ska snart plocka de.. Ett tips när man ska göra det är att spana in bilden här nedanför.. Jag brukar aldrig ta mig tid att fixa mina ögonbryn men nu måste jag ta mig tid! De ser ut som buskar..

 

♥ Dags att städa rummet!

 


D
et finns en tid för allting, och tiden har nu kommit för att ta tag i mitt rum.. Det ser ut som ett bombnedslag verkligen just nu!! Har inte haft tid och ork att göra det tidigare tack vare jobb bl.a. och i dag är min andra dag ledig så det passar utmärkt att få det snyggt och fint igen. Dammsuga behöver jag dock inte göra, utan ska fixa garderoben och allt skräp på sängen och på golvet. Hatar ibland att ha stort rum!

♥ 100903

Hej hej bloggen!

Kom hem i morse runt halv 9 tiden för i går tog jag en mysig promenad hem till min pojkvän och var där.. Vi gjorde inte så mycket mer i går än att ligga och prata och kikade lite tv. Klockan gick så fort! Så till slut var klockan sent och det var dags att sova.

Fick skjus hem av hans mamma eftersom hon åkte förbi mig på vägen till hennes jobb, så lika bra att hänga med då tänkte jag. När jag kom hem hade mamma gjort kaffe så det blev frukost och kaffe, supergott!

I dag vet jag inte riktigt vad som händer, men Frida har hört av sig och vill hitta på något så vi får se vad som händer.. Det visar sig som sagt. Ska iaf. va med henne i morgon som planerat.

Ska svara på kommentarer nu tänkte jag så ni får ha en underbar Fredag!

 

♥ 100902 - Torsdag

Hejsan!

I dag blev det en riktig sovmorgon och det kändes som om min kropp verkligen behövde det.. Har iaf. ätit frukost och druckit kaffe osv. och nu ska jag snart bege mig till centrum och träffa min vän Frida spana i lite affärer och snacka. Kommer att bli trevligt. Senare i kväll ska jag träffa min pojkvän, för jag har inte träffat han nu på hela veckan så det känns som om det är dags för det.

Skriver mer senare när jag kommer hem, men hade så bra så länge!


Jag och Frida

♥ Dagens vill ha (100902)

Sitter här framför datorn och kikar O.C har redan sett alla avsnitt men det är ju så himla bra, så vad skadar att inte se några avsnitt på nytt.

Hela den här veckan har det varit riktigt kyligt ute så dagens vill ha är en höst-kappa..


Nelly


SOV GOTT!!

♥ God kväll!

Hejsan!

Gick aldrig och mötte min vän Frida för vi ska ta det i morgon i stället för då har vi mer tid och sen är jag troligtvis inte så slut heller.

Jag satt och fundera lite på min bloggdesign och kom på att jag har haft den väldigt länge.. Funderar på att fixa om den, men det tar sin lilla tid..

Så min fråga är, ska jag behålla den eller har ni några idéer om vad jag ska ändra?

♥ 100901 - Onsdag

Hejsan hejsan!

I dag var det sista arbetsdagen på mässan för den här gången och det känns hur tråkigt som helst, men vad ska man göra.. Börjar nytt jobb på måndag så nu ska jag se fram emot de samt är jag ledig och det ska bli skönt.

Ska snart i väg till centrum och möte Frida, hon ska spana runt lite i affärer där så jag ska hänga med henne en stund.. Får se bara hur länge jag orkar göra det, för jag har stått hela dagen i dag också och är ganska öm i fötterna och så är jag trött men en stund ska allt gå.

Ska försöka svara på alla kommentarer, tror att det har blivit några hundra nu sen jag svarade på de sist och jag lovar jag ska bli bättre på att svara på de! Bara de att jag inte har haft någon tid till de under mässdagarna, men nu när de är slut ska jag sätta mig ner med de.

Ses!



RSS 2.0