God morgon!

God morgon! 
 
Ville bara ligga kvar i sängen i morse när jag vaknade och bara dra täcket över huvudet och bara glömma bort att jag måste upp och iväg till jobbet.. Sitter här nu och äter lite frukost och dricker lite kaffe, ska alldeles strax gå i väg till tåget för att åka in till jobbet på Kungsholmen.
 
Det är Tisdag i dag och det regnar ute just nu, måste nog ta och leta efter paraplyt om jag hinner! Vill att det hellre ska snöa och inte ösregn, blåsigt och kallt.. Men det får man ju inte bestämma själv!
 

God morgon!

Hej! På väg till jobbet nu för ytterligare en hel arbetsvecka, känns skönt. Jobbade igår och då var de ganska mycket att göra, så får se om de är lite lugnare idag.

Inte skrivit så mycket här nu senaste tiden men har jobbat en del så tiden har inte funnits. Kul att se att folk tittar in trots allt.

Ha en super dag!

♥ Smycken

Just nu är det en smyckesfabrik hos mig, sitter och pysslar lite med att göra lite fina armband och även gör halsband hela som gått sönder i låsen.. 
 
Ska köpa lite fler pärlor i fina färger och även vitt läder som man kan göra lite fina armband av, jag är ju helt såld i vitt läder! ♥
 
 

♥ Paket

God morgon världen! En ny dag är kommen och i dag är det åter jobb igen. Ska ha årsuppföljning på jobbet i dag med chefen och det kommer nog att gå hur bra som helst.
 
Har ju paket på posten och det är super roligt, ska visa sen när jag har lite mer tid över vad det är för något jag har fått hem.
 
Ha de toppen så länge! ♥
 

♥ God morgon!

Hej! Ska strax springa iväg till tåget för att bege mig mot jobbet för ytterligare en dag med massa jobb. Jag har jobbat hela helgen och jobbar nu 6 dagar i sträck sen ledig en dag iaf. jag längtar!
 
I går när jag kom hem från jobbet log det ett fint paket och vänta på mig, ska skriva senare vad det var för något!
 
 

♥ Nause

 
Fredags musik!
 

♥ Fredag & Ledig

Min lediga dag i dag och den ska spenderas med att städa upp lite, tvätta någon maskin också! Har mycket kvar trots att jag redan tagit 4-5 fulla maskiner redan denna vecka. Ska även slänga i en färg i mitt rum och fixa utväxten som har kommit, ska nog också ta och tvätta mitt löshår så jag kan använda de igen. Saknar mitt långa hår nu ♥
 
 
 

♥ Kontroll av ögonen

dag var det äntligen dags för en kontroll av mina ögon, haft tid bokad för nån månad sen men jag var tvungen att boka om den tiden då jag jobbade och i dag är jag ledig, så det passar utmärkt!
 
Mina ögon hade inte ändrats avsevärt mycket sen sist, ingen mer förändring på hornhinnan vad det såg ut som, så det var glada nyheter. Ska dock få ett par starkare linser mot de jag har just nu, mätte upp att jag behövde extra +0.75 på höger och +1,25 på vänster.. Herregud,är nästan uppe i 4-5 nu i korrigering totalt på mina ögon. 
 
Det var en helt underbar dag i övrigt men fick veta av W (Min ögonspecialist) att jag dock trots denna korrigering inte har godkänd syn för körkortstestet.. Tråkigt, men så är det och varför vara deppig över det? Jag är positiv som vanligt och hoppas att jag kommer kunna ha sånn bra syn i framtiden. För vem vill inte ha körkort?
 
Imorgon är det jobb igen i vanlig ordningen, sen ledig igen på Fredag. I morgon när jag jobbat klart ska jag troligtvis träffa J, ska bli trevligt.
 
Nu ska jag slänga mig i duschen och tänka på något riktigt roligt! Sov gott!
 

God morgon!

Ville inte gå upp i morse ur sängen när väckarklockan ringde, snooza i ungefär en timma och nu är jag äntligen uppe och har precis druckit en stor kopp kaffe och ätit frukost. Ska alldeles strax iväg till jobbet och det blir naturell i dag, inge smink alls för det hinner jag inte! 
 
Såhär såg jag ut på jobbet i går, iklädd min nya pälsväst:
 

♥ Tid med mamma

Då var första Oktober här och herregud vad tiden går fort! I dag hade vi möte på jobbet med min nya chef, det gick bara bra. Efter jobbet åkte jag in till stan och mötte upp min mamma för lite shopping samt åt vi en super god middag tillsammans. Var längesen vi hade en sånn här dag, trots att jag är 23 år gammal är det fortfarande lika trevligt och roligt att få lite tid tillsammans med sin mamma.
 
Får visa lite senare vad jag köpte i dag, kan iallafall säga att det blev bl.a. en päls, sjukt mysig!
 
RSS 2.0