♥ 100407 - Onsdag

Har inte skrivit något alls under påsken men kan säga som så att familjen var på påskmiddag hos min moster med den övriga släkten, jätte trevligt, fått 2 påskägg, spelat massa kortspel och varit hemma hos min pojkvän som varit ensam hemma. Var ute i lördags på krogen och dansa och mingla, var faktiskt trevligt och såklart drack jag inte mycket alls utan jag tycker man kan ha roligt iaf. det viktigaste för mig är att komma ut och träffa människor man känner och umgås med de. (Dricka vatten hela kvällen på krogen) På söndagen vaknade vi hyffsat tidigt och ingen bakfulla alls, så det ska vara, så himla skönt! Har varit soligt och varmt i helgen, så himla underbart!

I morgon börjar jag mitt nya jobb, är riktigt förväntansfull och tycker det ska bli jätte roligt och trevligt. De anställde några till förutom mig, så jag har ingen aning vilka de är så det ska bli super spännande att se. Tänk i morgon är jag en flitig arbetare och pluggar halvtid, kan inte föreställa mig det faktiskt! så mycket som pågår i min hjärna just nu..

Snart fyller man år också, så jag måste tänka på det.. Vilka jag ska bjuda, vad jag ska bjuda på osv. osv. löser sig nog tror jag bjudit alla redan som jag ska iaf. så det känns skönt.

Snart valborg också, vad ska man göra då(?) är frågan.. Massa planering och funeringar på allt möjligt just nu alltså.. Så mycket man ska göra och komma ihåg att göra. Ska iväg i dag iaf. och köpa ett 30 dagarskort, så man har det gjort för i morgon tror jag att det är många som kommer köpa och slippa stressen är det bäst att rusa förbi i spärren.. Känner ju några minuter på det iaf.

Blä! Långt inlägget blev.. Skriver mer senare tycker inte om långa inlägg..

♥ Andra april - Långfredag

God morgon!

I dag är det Långfredag och i dag skiner solen faktiskt ute och nästan inget moln ser man ute på himlen, så i dag ska jag nog ut en stund innan jag ska börja fixa mig och duscha för att åka hem till min moster med familjen (Mamma, styvpappa, syster och bror) på påskmiddag. Undra om det är varmt ute bara? För i bland räcker det inte att solen är framme..

Åh! Just nu när jag ser solen skina och inga moln på himlen, får jag en längtan till sommaren då man kan äta frukost ute i bara bikini och mysa och svettas som bara den.. Lite annat mot nu, men den tiden kommer så småningom också.

I morgon är det 3 veckor kvar tills jag blir 21 år, känns härligt och nästan ofattbart att man är så gammal/ ung. Ska börja planera hur jag ska bli firad då, men tror jag ska bjuda släkten samma dag som jag fyller år iaf. på fika och middag.. Hoppas bara man kan sitta ute då, för vi har så litet när det kommer över 20 st. hit men det ska nog gå bra, men får klämma ihop sig!

Glad påsk förresten!Jag på min 18-årsdag

♥ Första April - Skärtorsdag

God morgon!

Då var första april här och jag får se om jag ska lura någon i dag eller inte.. Min syster kommer i eftermiddag så får se om jag lurar henne lite.

I dag är det riktigt skit väder ute, regnar och är allmänt tråkigt.. Så får se om påskkärringarna vågar sig ut i det här vädret. Jag måste iaf. röra mig ut en stund i dag tänkte jag, och hoppas det blir uppehåll någon gång under dagen!

Planerna i dag är att plugga i psykologi, börjar jobba på torsdag nästa vecka så ska göra så mycket som det går innan det.. Har påbörjat några andra kurser förutom psykologin denna termin, men det ska jag tacka nej till så jag bara läser psykologi kursen.. Får se bara hur jag ska göra, om jag måste skicka mejl eller hur det går till.

Ha en bra dag!

RSS 2.0