Vill du bli dagens blogg?

 

Besök hos ögonläkaren igen

I dag fick jag hem en kallelse till en undersökning av mina ögon, igen. Under de här halvåret nu sen jag fått veta att jag har en ögonsjukdom har jag säkert varit på sjukhuset för ögonen minst 10 gånger samt har jag varit på rehabilitering och hjälpmedel kliniken Syncentralen minst 5 gånger på 2 månader, sist var jag där förra veckan.

Jag hade precis glömt bort det här med mina ögon men det är något jag lever med varje dag och vissa dagar är jobbigare än andra men försöker att inte göra det större än vad det är och bara "gilla läget" eftersom det inte finns någonting som jag kan göra åt de här.

Ska bli intressant att veta vad läkarna fått fram sen sist, möjligtvis en till operation för andra ögat.

 

Citat 110831

 

Kräftor

Hejsan!

Har ätit 3st kräftor idag bara men det är bättre än ingenting! Ska jobba i morgon och känner mig inte helt 100% frisk, förskyld är jag, ont i halsen samt hängig i kroppen men jag hoppas jag känner mig bättre tills i morgon så jag kan jobba!

Ska titta på film nu tänkte jag innan jag ska sova för kvällen. I morgon jobbar jag 10-18.45 så det är en skön dag i morgon, börjar inte för tidigt och slutar inte försent utan mittimellan..

 

The Roommate

Kom precis hem från J och vi titta i går på film, det blev "The Roommate" kanske inte världens bästa film att se men den funkade helt klart, Blair i Gossip Girl är med i denna film också.. Ganska kul att se henne i en annan film än den serien..



Snart ska vi äta kräftor


Min lediga dag

Varit ledig i dag från jobbet så i dag har jag varit i Uppsala hela dagen samt varit på banken och fixat en hel del där.. I Uppsala var jag på kontroll av mina linser jag fått på Syncentralen och där är de specialister på hjälpmedel till synskadade..

Jag har nämligen inga "vanliga" mjuka linser utan jag har hårda linser, puttismå som är ljusblåa.. De håller ungefär 1 år (om man inte behöver byta för att sina ögon ändrar sig dvs.) Ganska skönt att slippa beställa linser och byta osv. som min mamma får göra, sedan är de billigare än vanliga också eftersom jag får hjälp med linserna av akademiska sjukhuset för att underlätta min vardag.. Man måste ha remiss av läkare för att gå där. Kan skriva mer om det lite senare, för jag vet att det är några med just samma ögonsjukdom som jag har som läser min blogg..

Var på shoppingtur i Uppsala innan jag åkte hem och hittade sjukt sköna skor som jag såklart köpte, samt lite annat smått och gott.. När jag satt på bussen hem kom jag på att lönen kom i dag, tänker aldrig på hur mycket pengar jag har på kontot men det är aldrig slut iaf. bra det!

 

 

Citat 110824

Tycker om det här citatet för det är så sant så.. Eller vad tycker du?

 

 

Veckans planering

Har inte hunnit skriva någonting ännu här i bloggen eftersom jag varit så upptagen med massa jobb, gått upp tidigt och kommit hem sent men nu är jag på banan igen!

Slutade vid halv 6 tiden i dag så var hemma i hyffsat bra tid, ganska skönt måste jag säga.

Veckans planering ser ut såhär:

Måndag Jobb
Tisdag Jobb + Möte
Onsdag Jobb + Utbildning
Torsdag Ledig, besök hos specialist optikern
Fredag Jobb + avskedsfest för en vän som ska flytta till Borås
Lördag Ledig + troligtvis fira plast brorsan som fyller 30 år.
Söndag Jobb

Inte så tråkig vecka trots allt!

Söndagsmys

Hej hej!

I går var det jobb igen för min del och det var ganska lugnt, lite halv tråkigt.. Åkte direkt hem efter jag slutat och duscha och gjorde mig redo för att sedan åka in till stan igen för att träffa Elisabeth, Jossan och 2 andra tjejer. Väldigt trevligt att träffa de igen. När jag kom hem, kom Jesper sedan och hämta mig och vi åkte hem till han, jätte mysigt!

Har haft mina linser i idag och herregud vad jag kämpa med ena ögat och till slut gav jag upp.. men ena fick jag i iaf. lite märkligt kan jag tycka men jag såg inte ett skit! Får prova igen i morgon, för på torsdag ska jag på undersökning och då måste jag ha båda i!

Ska mysa lite nu med en film för att sedan sova så jag är utvilad för morgondagens jobb.. Sov så gott allesammans!


Försökte lägga upp en trailer på en film,
men det gick inte!


110819 - Fredag

Hej hej!

I går när jag kom hem från jobbet åt jag middag och sedan drog jag direkt hem till Jesper där vi kolla film (Fast den var inge bra, så vi såg inte hela) Så i stället spelade vi Buzz och självklart förlora jag som vanligt men var bra nära att vinna! yes!

Var ganska trött eftersom jag jobbat, så jag log och små sov i sängen medans Jesper spelade playstation.. Trots att han skrek somnade jag till slut. Vaknade kl. 6 i morse och var pigg så jag gick ner och där var Jespers pappa på väg till jobbet och mitt uppe i frukosten, men vi pratade lite och sedan somna jag om.. Skönt och vara ledig ibland då man bara kan lägga sig igen och sova.

I morgon ska jag jobba igen så i kväll har det bara varit lugnt med en film, samt fixat tvätten och städat lite. Nu ska jag fortsätta titta på film och sedan förhoppningsvis sova om det går..

Juste! Fått hem mina paket nu och jätte fina kläder.

 

Björn Gustafsson

jörn Gustafsson är en bra skön snubbe, tycker jag... Inga ord..







Locka håret

Här är ett jätte bra klipp på hur man kan locka håret.. Jag lockar alltid mitt hår sådär och det är verkligen super enkelt när man väl får in snittsen..



♥ Fredag

Hejsan!

I dag har min lillebror varit i Sverige exakt i 2 år och det ska firas med att gå ut och äta middag.. Jätte mysigt.


 

Stryktipset & Lotto

I Lördags spelade jag både på Stryktipset samt på Lotto, och jag vann på Lotto faktiskt men inte någon skyhög summa som miljoner så nu tänkte jag prova lyckan igen för dagens lotto.. Kan vara kul när man jobbar och följa något och se om man har chans på drömvinsten i dag..

Håller tummarna för det!

Ska iaf. spela på Stryktipset igen på Lördag och då jobbar jag också så det kan bli lite stämning eftersom det är Viasat som visar Tipslördag också..

Jag är världens sämsta förlorare så jag hoppas det är någon slags vinst annars blir jag grinig i veckor.. Får nog ta och öva på min "dåliga-förlorar-sida".

Bild: Tidigare spel på V75

 

Besök från Kristianstad

Bild från okt -2008


Min bästa kompis Elisabeth flyttade till Kristianstad i början av året, hem till sin pojkvän.. Hon ska komma upp över helgen så självklart ska vi ses och prata en massa skit, ska bli så himla kul att träffa dig igen ♥

110817 - Onsdag

God morgon!

Har ganska precis tagit mig ur sängen helt slut i dag för jag kom hem från jobbet i går runt halv 12 och kunde inte sova direkt så jag åt lite och tittade på en film..

Jobbar i dag och i morgon sen på lördag också, så har nästan en hel helg ledigt.. men är ganska skönt att jobba helg måste jag säga ändå.

Här är en bild från förra augusti.. Hel sjuk kväll!

Frida & jag

2 Låtar





Ha en underbar dag!

110816 - Tisdag

God morgon!

Ligger fortfarande i sängen och har snoozat väckarklockan nu i en och en halv timme, så måste snart ta och gå upp och göra mig i ordning och äta frukost.. Jobbar stängning i dag och i morgon så kommer att komma hem i natt både i dag och i morgon men skönt iaf att man har lite tid på morgonen innan man börjar.

Hittade en gammal bild på mig på min lap, vet inte hur gammal den är men det var nog längesen iaf...



Gammal bild i mörkare hår..

Beställt kläder

 

Jag har precis klickat hem lite kläder, blev lite dyrare än vad jag tänkte men så kan det vara.. Eftersom jag jobbar så som jag gör har jag ingen tid just nu att springa runt i affärer så beställde för drygt 2.000 kr men det kan det vara värt! Kläderna kommer i slutet av veckan, spännande..

Då var ännu en ny vecka här och de känns h...

Då var ännu en ny vecka här och de känns helt ok. Står just nu och väntar på tunnelbanan så är på jobbet om ca 10 min. Skönt... Slutar kl18 idag men jobbar stängning tisdag o onsdag (tror jag) så sovmorgon är alltid välkommet.. Ha en toppendag!

What are words


Tycker låten är mysig..


Lugn & mysig lördag

Hej hej!

I går blev det en lugn och mysig lördag hemma hos Jeppe, träffade hans föräldrar också och det var trevligt. Vi kollade på "Arhur" ganska sjuk fast bra film. Tog många timmar att titta på den eftersom jag och jeppe började prata mitt under filmen osv. och självklart ville jag spola tillbaks det vi hade missat.. men sen somna Jeppe och jag fick titta slutet själv som vanligt, lite kul att han aldrig klarar av att se till slutet på en film i varje fall när han tittar en med mig..

Nej, nu ska jag inte skriva mer...


Me today..

Husvisning imorgon

I morgon ska jag nog följa med på en husvisning och måste säga att villan är superduper fin! (Iaf på bilderna som finns) Villan har pool, massa sovrum, jätte fint kök, bastu, 3 toaletter, öppen spis osv. I´m in love!

Poolen

Öppnaspisen i Gillestugan

 

Det här visste du inte...

 

♥ Älskar att ha högklackat och bli längre, så fint att va lång!
♥ Har aldrig tid att titta på tv.
♥ Mitt drömjobb är att jobba som flygvärdinna eller på en flygplats.
♥ Jag älskar att teckna människor, kan visa bild sen!
♥ Köpt samma mobil 2 gånger om loppet på 2 månader!

Working girl..

Hittade den här bilden på datorn och måste säga att jag ser ut och va en riktig "working-girl"...

--- konferens via telen kanske?

 

Nu tar jag helg!

Har precis kommit hem från kontoret och är ledig nu första lördagen på 4 veckor, känns så otroligt skönt! Får se om jag ska göra nånting i dag eller om det bara blir en hemmakväll, är grymt trött efter den här veckan och kom hem halv 12 från kontoret i går och sen upp tidigt i dag igen.. Herregud, ska nog vara hemma trots allt och hämta krafterna.

I morgon står det tvättning på schemat, inte hunnit tvätta något på sjukt länge för jag jobbat så mycket och måste säga att det är tur man har 3-4 garderober med massa massa massa kläder att använda.. Får se vad som sker i morgon kväll dock, men något kul händer alltid..

Bild: Turkiet sommaren 2011

 

110810 Lill-lördag

God morgon!

Sitter här och äter lite frukost och gör sjuttontuser saker samtidigt men är ingen stressig person så jag tar allt i lugnt tempo ändå.. När ni läser de där kanske ni tror att jag håller på och sminkar mig och fixar håret så det är perfekt osv. men då måste jag avslöja att jag aldrig brukar sminka mig när jag ska jobba (Jo, fast bara om jag börjar sent om jag inte är för trött och vill sova den tiden istället)

Det är onsdag i dag dvs. lill-lördag och jag fick nyss en flaschback från förra året då vi firade min vän Fridas födelsedag, helsjuk kväll från middagsmys till krogen och efterfest.. Bjuder på den bild från den kvällen.

Min lillebror sa här för en liten stund till mig att "Linnea får inte åka och jobba i dag", så gulligt.. men tyvärr vet ju inte han att jag måste göra det..

Ha en underbar dag och var ute om du har möjlighet ser ut att bli fint i varje fall!

Jag, Frida & Catha

 

Snart dags att sova

 

Sitter här framför datorn och kikar på Gossip girl, för kanske 2a gånger i rad men det funkar alltid och i brist på bra tv-program i kväll på tvn fick det bli såhär. Senare blir de kanske att kika en film innan jag ska sova, beror på hur trött jag blir..

I morgon är det iaf jobb 10-19.15 så lite sovmorgon kommer jag att få, skönt!

Sov så gott!

Har sökt en lägenhet så..

 

110809 - God morgon!

Har precis slängt i mig frukost och en kopp kaffe, snart redo att bege mig till tåget och bort från Bålsta inåt stan för en arbetsdag.. Jag är inte lika trött i dag som jag var i går, så det känns skönare.

Hade världens mardröm i natt också, usch! tur att man vakna och insåg att det bara var en dröm. Ska kanske träffa en kollega från jobbet här i veckan och ta en fika eller något skoj, vi får se vilken dag det blir för vi båda är lediga hela helgen iaf och jobbar annars..

I dag slutar jag kl. 16:45 riktigt skönt för då är jag hemma till undegär 18-18:30 och har ändå lite kväll innan jag ska sova.. men nu ska jag springa till tåget!

Ha en underbar dag allesammans och ska besvara kommentarerna så fort jag har tid.. Därför jag inte har godkänt de ännu heller.

 

110808

Hej hej!

I dag är det måndag och jobb igen, var riktigt trött i morse och mestadels hela dagen men nu har jag slutat iaf och ska snart kika lite på tv, någon film kanske och bara ta det lugnt.

I går var jag hos Jesper och hade en riktigt mysig dag tillsammans med han, vi prata en hel del och vet inte om vi kom fram till något (men så är det alltid mellan han och mig) Mamma kom och hämta mig senare på kvällen, skönt och slippa gå hem när det ösregna.



God natt!



Nu ska jag lägga mig och försöka sova, mår illa och har ont i magen så jag hoppas jag kan få lite sömn iaf. så jag inte är så trött för morgondagens jobb..

Så sov så gott så ska jag bjuda på lite bilder från min Turkiet resa någon dag här framför, kom på att jag ej lagt upp några ännu..

110804

God dag!

I dag jobbade jag från klockan 8.00 till 16.30, det är skönt och sluta tidigt men inte så skönt och gå upp vid kl. 5 men det jämnar ut sig i längden.. I morgon börjar jag kl. 12.45 och jobbar stängning, kul fredag! men den bjuder jag på..

Min mamma åker kryssning i morgon, hoppas de får kul men det är nog inga tvivel om det.. Min lillebror kommer säkerligen att älska att åka båt, för det kommer att bli hans första resa med stor finlandsfärja.

Jobbar åter igen på lördag, slutar då kl. 19 och får se vad som händer efteråt, för jag är ledig på söndag.. Men kommer säkerligen att bli så att jag firar Malin som fyller år på fredag då på lördag när jag slutat jobba. Var längesen jag träffa henne och det är alltid kul..

//Linnea

Jag hoppas att..

Dags att läsa..

 

Ne, nu är det dags att läsa mejlen tycker jag blev lite överraskad när jag nyss gick in och hade fått flera hundra styckna sen sist jag var inne.. Så nu ska jag bänka mig framför datorn och läsa igenom varenda mejl jag fått!

RSS 2.0