♥ 091030 - F r e d a g

God morgon! I dag är det äntligen fredag som sagt och i dag flyttar min syster ut ur hennes lya och ska nu på tillsammans med en kompis i en lägenhet.. Måste åka dit och kika hur hon har det!

Skulle hjälpt henne med flytten i dag, men jag har mycket plugg som jag måste ta tag i så jag hinner inte åka till Uppsala fram å tillbaks.

Mamma har ju varit ledig i går och i dag, lite halv skönt faktiskt för hon brukar aldrig vara ledig annars.

Nu ska jag kika Våra bästa år innan jag fortsätter plugga.

♥ Check - lista (v.44)

Då var det fredag i morgon och dags för en "Check" -lista över veckan eftersom den snart är slut..

Hämta syrran från Arlanda
Handla dator & tillbehör Köpt allt utom dataväska!
Hem till kompis innan jag flyttar
Hämta nycklar till min nya lya osv.
Plugga!! Pluggat delvis men mer behövs!

♥ Packa & fixa inför flytten
♥ Handla inför flytten
♥ Flytta
♥ Köpa studentlitteratur
♥ Min älskling kommer hem
- Kanske möta honom vid Arlanda!

Som sagt har lite kvar att göra denna vecka men tur man har några dagar på sig..


♥ Varit hemma hos..

I dag har jag varit hemma hos min kompis Elise och spanat in hennes rum, var hur fint som helst! Vi spanade in lite affärer medans vi var i mörby när jag kom dit.. Var på jakt efter en mys mössa, men jag hittade ingen sådan, utan blev en vanlig enkel stickad svart mössa med rosett.

Åkte hem i "rusningen" och jag är så förbaskat glad att jag slipper kollektivtrafiken varje dag! Usch, stackars människor som åker varje dag säger jag bara.. Blir så svettigt och äckligt när man pälsar på sig i sånna här kalla tider osv. osv.

Pratat lite med min pojkvän i dag också, han åker i morgon hem från Thailand, måste ärligt kännas jätte jobbigt.. Veta att man kommer hem där det är kallare, semestern är över osv. men det bästa är ju att han kommer hem naturligtvis.


Elise och jag

♥ 091029 - T o r s d a g



Har haft mötet i dag med min lärare över webben, måste säga att det är väldigt smidigt att ha det.. Det hjälpte mig jätte mycket i mitt arbete, så nu ska jag kasta mig framåt i kursen eftersom den slutar denna vecka / början av nästa..

Ska hem till en kompis i dag också, så jag tänkte äta lite lunch nu osv. och sedan åka inåt stan.









♥ Morgondagens planer

I morgon känns det som om jag åter igen har ett fullspäckat schema, vilket är skönt men ändå inte..

Min dag ser iaf. ut som så att jag ska upp tidigt så jag hinner äta frukost osv. i lugn o ro innan jag ska ha möte med min lärare när det sedan är klart ska jag äta lunch och sedan åka till stan för att träffa en kompis. När jag är klar där så ska jag hem och plugga.. När jag är klar med plugget för morgondagen, kan nog klockan ha rusat i väg och det är dags att sova.

Torsdag i morgon och sedan fredag och då påbörjar min darling resan hem till Sverige från Thailand, vilket jag tycker är bra och skönt men jag kan tänka mig att han har dubbla känslor.. Vet ju att han vill komma hem till mig, men han vill nog inte lämna Thailand..

♥ Dagens vill ha (091028)

Såg precis denna och jag tycker den ser så urmysig ut! Sitter faktiskt just nu i en mysdress fast mörkblå, men den är lika härlig den.. Men jag älskar ju rosa, så ska nog investera i en rosa mysdress här näst..

Velour Set SEK 2295, Juicy Couture - NELLY.COM
Nelly.com

♥ 091028 - O n s d a g

I dag är det som sagt Onsdag - lill lördag och jag har haft en fullspäckad dag i dag från att läsa alla mina mejl jag fått samt shopping och besök.

♥ Vakna kaffe & frukost samt lek med lillebror såklart Åh han är så söt!

♥ Kika upp dator på internet tillsammans med min styvpappa eftersom det inte fanns några bra häromdagen när jag kikade eftersom man har sina krav på hur sin dator ska vara. Ville först ha en rosa och runt 13-15 tum, men det var bara att glömma.. För en sån dator finns endast av märket Sony Vaio och kostar drygt 8.000 - 12.000 kr.

♥ Hittade iaf. 3 olika datorer så vi åkte genast och köpte en utav de. Det blev en Acer 15,6 tum. Eftersom det inte blev en rosa dator, fick jag hålla mig till en rosa mus ist.

♥ När jag kom hem kom min barndomskompis Timmy över på fika med hans söta dotter. Han har flyttat till Halmstad så man träffar inte honom så mycket, men trevligt att han kikade över iaf. Samt installera min nya dator.

♥ När han och hans dotter åkt, kom min mamma / min styvpappas kompis Daniel över på fika samt så skulle han piffa upp CV:n som han gör så bra.. Så jag satt länge och pratade med honom hur man ska skriva osv. för det är såhär att han har arbetat som att anställa människor vilket innebär att man läst vad människor skrivit och vet hur samt vad man ska skriva och uttrycka sig på.. Vilket är ett stort plus att veta!

♥ Middag i dag lagade jag wok med ris riktigt gott!

♥ Somnade på soffan ca. en halv timme

♥ Min styvpappas kompis Per kom över och spana in min nya dator med Windows 7.

♥ Diska

♥ Mamma kom hem vid ca. 21 och såklart var jag tvungen att prata lite med henne eftersom jag inte träffat henne på hela dagen.

Nu är klockan snart 23 känns som om dagen bara har rusat iväg. Har iaf. hunnit kolla mejlen igen och jag har möte med min lärare i morgon över webben för hon ska hjälpa mig med kursen i programmering.

♥ Miss you

Varför ska dagarna gå så himla sakta? Iaf. de här sista dagarna innan något ska hända som man ser fram emot, alltid så! Det är väll så det är, men jag vill du ska komma hem nu, nu, nu! Hjälper inte att prata med dig, för då saknar jag dig bara ännu mer. Som tur är kommer du hem snart, och det betyder mest..

Just nu känns det som om jag är som ett litet barn på julafton..


Älskar dig mitt hjärta

♥ Ny bloggdesign!

De som varit inne på min blogg tidigare har nog märkt att jag ändrat lite i min design t.ex. bakgrunden, headern osv. Ska säga som det är, och jag är inte riktigt nöjd ännu, men att ändra sin bloggdesign tar tid så att man ska bli riktigt nöjd.. Så den får se ut såhär tills jag orkar vara kreativ och fixa till den.


Förut



Nu

♥ Dagens vill ha (091027)

Ett par byxor från Nelly som kostar endast 299:- BILLIGT! Har aldrig prövat att ha detta material som byxor, kanske är jätte vidrigt eftersom det är imitationsläder (?) Vet inte riktigt hur det materialet är..

Tycker ändå att de var snygga!

Subway Pants SEK 299, Vila - NELLY.COM

♥ Höstlov

Kom på att det är många i vårt avlånga land som har höstlov denna vecka, gud så skönt att vara ledig! Det behöver man absolut..

När man pluggar på högskola har man inga lov, inte ens över julen.. Man är naturligtvis ledig från lärarledda lektioner osv. men man har fortfarande uppgifter osv. att arbeta med eftersom kurserna oftast avslutas vecka 2-3. Ska säga rent generellt, för det är klart att det är olika från utbildning till utbildning.

Hoppas ni som har höstlov, att ni får det trevligt!


Min pappas öppna spis där jag var på mitt sista lov

♥ Svar

Fick en fråga förut vart jag hade köpt mina skor som jag hade på mig på min student och de är alltså köpta på DEICHMANN någon gång i April. Kostnaden för skorna var runt 300-400 kronor, inte alls farligt!

♥ 091027 - T i s d a g

I dag är det 4 dagar kvar tills min älskling kommer hem, saknar honom jätte mycket! Pratade med honom lite i går och han verkar ha det bra iaf. och det är det bästa.. Snart kommer han hem till mig också, och det är ju ännu bättre!

Tisdag i dag btw och i dag ska jag plugga på som vanligt har även umgåtts med min lillebror ett tag på morgonen och läst alla hans böcker för honom.. Jättemysigt! Men nu måste jag fortsätta med pluggandet i kurserna IT-säkerhet Objektorienterad programmering samt Webbdesign baserad på CSS.


Bild:
Jag

♥ Sov gott!

Nu är det snart dags för mig att sova om jag ska orka upp i tid i morgon och sätta i gång med pluggandet..

♥ Hämta syrran

Ska åka och hämta syrran nu på Arlanda, hon kommer hem från några dagar semeseter i Holland..

♥ 091026 - Måndag

God morgon! I dag är det måndag igen och det känns faktiskt skönt eftersom det kommer att hända mycket roligt denna vecka t.ex. att min syster kommer hem från Holland och min pojkvän kommer hem från Thailand samt att jag ska flytta till Uppsala.. Älskar veckor där man ser fram emot saker.

Min helg har iaf. varit lugn och det känns ändå skönt på ett sätt men ändå inte, men man kan inte alltid vara ute och svida om.. Får ta igen det på nationerna i Uppsala med syrran, måste bara skaffa gästleg!

♥ Veckans planering (v.44)

Veckorna går som bara den tycker jag! Redan vecka 45 och det innebär att det är drygt 7 veckor kvar på det här året, tänka sig vad tiden går! Men som tur är, är alla veckor inte likadana.. Såhär ser min vecka ut;


Veckan kommer vara händelserik! Hoppas bara jag hinner med allt jag ska göra..

♥ Promenad

Snart ska jag på promenad med min mamma och lillebror Charlie.. Vi ska gå förbi mammas jobb iaf. och sedan till centrum..

Komma ut lite är alltid bra!

I kväll är det One Tree Hill samt Gossip Girl såklart ska jag bänka mig framför dumburken! Stort plus till när det är något bra på tv:n, annars brukar det alltid vara massa junk.. Men inte i dag!

♥ Syrran & Jag

Alla som känner mig och min storasyster vet att vi alltid sätter på en viss låt när vi festar tillsammans, helst på repeat..

Men såklart är vi ensamma om att älska denna låt. Vet inte varför vi just älskar denna låt men den är så himla bra i våra öron!! Har nog fått det av våran pappa att tycka om sådan musik eftersom han alltid lyssnar/lyssnat på sån här sorts musik..




♥ 091025 - Söndag

I dag är det Söndag och om en vecka är min älskling hemma igen, tiden går snabbt fast men ändå inte.. I går pratade jag med honom lite och gud vad jag började sakna honom då! Vill bara han ska komma hem och krama mig osv, sen kan han få åka tillbaks igen.. Saknar honom hela tiden naturligtvis, men när man pratar med honom så blir det ännu mer! Han har det bra iaf. och det är huvudsaken.

Söndagar är igentligen den tråkigaste dagen på hela veckan tycker jag, för man är oftast så himla seg från veckan som varit och så ska man samla kraft för den nya veckan som kommer osv.

Nästa vecka kommer nog bli lite stressig för min del eftersom jag ska åka till Uppsala med grejer, hämta nyckeln, köpa dator och allt annat som behövs, syrran flyttar på fredag och ska nog hjälpa henne -kanske utgång på det om jag inte ska åka till Arlanda på lördag morgon när min pojkvän kommer hem. Samt ska jag hinna åka hem till en kompis och kolla hennes rum för hon har fixat om.. Sen får man inte glömma allt plugg! Nästa vecka är nämligen kurs-avslutning.



♥ 091024 - Lördag

God eftermiddag! Trots att jag inte var ute i går (utan satt hemma och plugga hela kvällen) så var jag helt slut i morse, men man blir ju trött osv. av att plugga också.

Vi har gäster hemma just nu, så ska gå och vara social igen tänkte jag,
Tjing!

♥ Mysfredag & Idol

I dag har hela dagen gått åt till pluggning, och jag kan inte förstå att jag ändå har mycket kvar, det är helt sjukt igentligen men jag fixar det här tills nästa vecka!

Snart börjar utröstningen av Idol, och jag har ingen aning om vem som åker ut denna gång. Alla var duktiga på sitt sätt, väldigt svårt val.. Nyfiken på vilken som åker! Vem tror du?

Det känns verkligen segt att sitta hemma en fredag med sina skolböcker och plugga, men så är det väll att vara vuxen och plugga på högskola?

Nästa helg flyttar jag
, måste fixa dator, packa allt som ska med från mig till min nya lya samt inhandla lite hushållsprodukter eftersom jag inte har ett gnutta! Ska fråga mamma om inte hon kan vara snäll och låna ut lite junk till mig under den tid då jag bor på egen hand.. Ska faktiskt bli skönt att få bo själv, äntligen!

Men kommer nog bli ensamt och åka hem till mamma i mellan åt fast det är ganska långt! Har iaf. syrran nära så kommer nog vara hos henne en hel del.


Bild; Jag

♥ 091023 - Fredag

I dag är det äntligen fredag och jag känner att jag inte vill ha just fredag för då har jag mindre tid att göra klart mina kurser som ska vara klara här när som helst.. Usch! I dag blir det till att plugga järnet om jag ska komma in på nästa kurs i programmering som tillhör mitt program på högskolan..

Jag är lite spänd över om jag kommer in på en ekonomi kurs till våren i Västerås, skulle iaf. vara grymt roligt att plugga ekonomi igen och se hur det är.. Om något sitter kvar från Företagsekonomin jag läst på gymnasiet, fick ju MVG i den kursen så jag får hoppas det är värt någonting..

Helgen ser ut som sådant att jag måste plugga i första hand och sedan får vi se om det blir något mer.. Just nu känner jag att plugget måste komma i första hand eftersom det är väldigt viktigt att klara kurserna, speciellt på högskolan.

Saknar min älskling fruktansvärt mycket just nu! Han är i Thailand för de som inte vet.. Känns som om man nästan har drömt nu i 1 år om att man haft honom vid sin sida eftersom vi har pratats vid varje dag och träffats hela tiden.. Vill bara han ska komma hem och sova bredvid mig igen.. Ta mitt täcka, ligga på min kudde när jag sover, hålla om mig så jag vaknar.. Ni vet börjar till och med sakna de där grejerna man annars brukar irritera sig på, och då har det gått för långt! Skämt-o-sido.. Saknar honom bara helt enkelt! Men han kommer hem om ungefär 1 vecka, en lång sådan..

 
Jag & mitt ♥ på min student 29 maj 2009

♥ Bilder kryssning

Kikade nyss igenom alla bilder jag har från den senaste kryssningen (Som jag inte lagt upp än) och då såg jag att jag inte hade så många bilder, kan tro att vi måste ha glömt bort kameran tror jag (?)

Men tänkte ändå dock lägga upp de bilder jag har som blev hyffsat "OK" eftersom jag har fått kommentarer att jag ska visa bilderna från kryssningen samt mitt bruna "fula" hår som jag haft.. Nej, så kanske jag inte ska uttrycka mig förresten. Usch, men ser ut som en helt annan människa i brunt hår iaf.! Usch säger jag bara..

♥ Blondering

Har precis varit och handlat mig en blondering, så jag ska ta och sätta i den nu och fortsätta plugga sedan.. Fick lov att bli den vanliga "Schwarszkopf Blonde L1+" så nu ska det nog bli ordning på mitt gula/ orange hår bara det inte blir för vitt!!

Har fått en kommentar om att jag inte lagt upp bilder på mitt bruna hår eller från kryssningen jag var på som jag tidigare lovat men såklart har jag glömt det tack för påminnelsen!

Jag personligen var inte riktigt nöjd med mitt bruna hår jag haft så kanske därför jag försökt att förtränga att visa det, men självklart ska ni få se hur förtäskigt det såg ut! Skämt åt sidan..

♥ Dags att flytta!

♥ 091022 - Torsdag

I dag vaknade jag runt 9-tiden av att min styvpappa och lillebror kom och knacka på min dörr och berättade att "kaffet var klart" jag älskar ju verkligen kaffe, så jag kastade mig upp..

Denna vecka har det varit mycket plugg speciellt med programmeringskursen, har fått lite kläm på det hela men långt ifrån klart.. Har iaf. fått hjälp av 2 lärare samt en kursare som arbetar som programmerare så himla gulligt att ställa upp tycker jag. Stort plus till snälla människor som hjälper andra i nöd!

Nu börjar helgen närma sig också, får se vad som händer och sker.. Jag vill iaf. göra något skojigt och jag lovar ska inte dricka så mycket som jag gjorde förra helgen! Det är inte bra, att man aldrig lär sig är frågan(?)

Elise var här på besök i Tisdags eftersom jag inte orkade åka till henne, så hon kom till mig jätte gulligt! Alltid lika trevligt att träffa henne så det var mysigt.. Vi gick faktiskt och köpte hårfärg till mig och jag har faktiskt tänkt och bli blond igen, orkar inte med att vara brunhårig längre! Man känner liksom inte igen sig själv, jag är blond helt enkelt..

Undra om min pojkvän kommer bli galen på mig när han kommer hem från sin Thailandsresa, i såfall får han för helsike bli det! Mitt hår och ingen annans.. För innan han åkte sa jag till honom "Jag vill färga mitt hår" och då svarade han "Inte till blond igen va?" När man säger att man inte får eller antyder något sånt, är det klart man gör det! Herregud.. Eller jag är så iaf. t.ex. om min mamma säger något i stil med att man inte får göra något, har jag alltid gått och gjort det.. Typ, beror ju på vad det är också..

Nu blir det iaf. plugg för fulla muggar och sedan har jag tänkt att gå och köpa en hårfärg till för jag är alldeles gul i skallen!! Och det är "inte okej!".

♥ 091020 - Tisdag

I dag är jag verkligen inte på topp om jag säger så, är super seg och trött i kroppen. Vill inte göra någonting alls i dag.. Skulle åkt in till stan och träffat en kompis, men det orkar jag verkligen inte, tyvärr, så jag får ta det en annan dag och hoppas jag mår bättre i morgon för jag hatar verkligen att vara trött och seg i kroppen, usch!

Har inte uppdaterat så mycket den senaste tiden och det är roligt att så många ändå har hittat hit, kanske inte över 100 som det brukar vara utan runt 80 men det kommer nog sen när jag börjar uppdatera igen..

Ska göra det så snabbt jag mår bättre..

Hur mår ni i dag?

♥ Föreläsningar

Sitter just nu och kikar på massa föreläsningar på datorn och försöker hänga med i programmering anvisningar som läraren visar på sin dator.. Är faktiskt ganska knepigt men ändå inte på något sätt, känns som om jag är på rätt spår iaf. och börjar förstå.. Har hållit på med just denna programmeringskurs i ungefär 7-8 veckor så det var väll på tiden kan jag tro..

♥ 091019 - Måndag

I morse tog jag en lång sovmorgon, gud så skönt det var! Älskar verkligen att sova länge, så himla underbart! Nu när det är höst ute, vill man bara ligga i sängen hela dagen och dricka te/ kaffe och inte tänka på att gå ut.. Regnat i stort sätt hela helgen, så typiskt, kan det inte snöa i stället och låta solen lysa för då är det så mysigt att vara ute..

I dag blir det plugg som vanligt, ska försöka bli en bättre bloggare men mitt pluggande måste alltid gå i första hand och det hoppas jag ni förstår.

♥ 091017 - Lördag

Tänkte bara skriva några rader innan jag hoppar i säng..

Var hemma hos en kompis i går och jag kan bara säga att man mår som man förtjänar, hade 3 tequila flaskor så ni kan ana hur det slutade..

Sov gott♥

♥ 091016 - Fredag

Känns helt otroligt att det redan är Fredag faktiskt men det känns ändå naturligtvis bra, eftersom tiden går ner sakta men säkert tills min pojkvän kommer hem, börjar sakna honom nu igen! Tiden går fort, så han är nog hemma fortfare än man tror hos mig igen.

I kväll kanske jag ska hem till en kompis, får se hur det blir med det och såklart ska jag även plugga i dag med mina examinationer.. Kurserna är snart avslutade så gäller att hinna med i tempot nu.

Hösten är rejält på ingång nu och jag ska nog bege mig snarast och kika på en pälsjacka (fejk naturligtvis) tycker de ser så ursköna ut, men vi får se om det blir köp eller ej. Har ju min fjällis iaf. från förra året som jag garanterat kommer använda i år igen..

♥ Dagens shopping (091015)


I dag var jag ju på en liten minishopping och det blev bl.a. två par knästrumpor samt en urmysig polotröja.. Riktigt nöjd med köpen! Tror jag ska köpa en naturvit polo till..




H&M

♥ Sista ansökningsdagen till Högskolan

I dag är det sista ansökningsdag till högskolan inför vårterminen 2010. Jag har faktiskt spanat efter några intressanta kurser som jag nog ska söka måste bara läsa lite mer om de.. Finns så otroligt mycket! Samt många universitet/ högskolor runt om i landet.. Funderar ändå starkt att kanske åka i väg ett halv år eller ett år och plugga utomlands, skulle vara häftigt.. Får bara försöka övertala min pojkvän att hänga med, det skulle vara super.. Men är endast i planerar stadiet, så man vet aldrig vad som händer i framtiden..


Länk direkt till intagningsidan där det finns information om kurser/ program osv.

♥ 091015 - Torsdag

Har precis kommit hem från en liten shoppingtur, handlade en urmysig kofta och ett par knästrumpor.. Samt så kikade jag på lite datorer osv. gud så fina det finns! Giller mest de rosa, ovanligt nog! "Nej"..

Tror att min älskling har kommit fram nu iaf. till Thailand, han har inte hört av sig ännu men brukar ta några dagar sen brukar han höra av sig och värst är de sista dagarna han är borta för då hör han av sig hela tiden.. Såhär var det iaf. förra gången han var borta i våras i 2 veckor.

Måste finna ro till att plugga känner jag, men jag ska ta något gott att äta snart och göra lite gott kaffe så ska jag nog komma på andra tankar.. Måste verkligen fokusera nu och göra allt i tid som jag måste göra..

I dag måste jag scanna in mina betyg samt skriva personligt brev osv. för att kunna söka till en utbildning till våren och jag håller verkligen tummarna för den!! För den verkar vara hur rolig som helst..



♥ Saknar mitt blonda

Går inte att beskriva vad jag saknar mitt blonda hår just nu, tror skarpt att jag ska färga tillbaks.. Kanske inte sådär ljust men iaf. göra det något ljusare för jag har nästan mellanbrun/ mörkbrun i dagsläget och känns inte riktigt som om det är jag det här..

Så vi får se om jag överraskar min älskling åter en gång till och fixar blont tills han kommer hem.. Som sagt med min vet man aldrig..

Ne, nu ska jag ta mina funderingar och hoppa i säng.. Sovit i dag nån timma så är inte värst trött men man kan ju ändå inte sitta uppe hela kvällen har en morgondag att tänka på med massor av "härligt" plugg medans min älskling ligger på stranden och har det skönt med en bärs eller han kanske slår till med en drink i värmen (?)

♥ Sov gott iaf!

♥ Bloggdesign svar

Jag har fått in några frågor om bloggdesign, så jag tänkte ta och svara på en iaf. just nu innan jag lägger mig..

Såhär ska jag försöka förklara just nu;


Alltså hur man väljer typsnitt, färg osv. på sin meny


Det första man gör är att gå in i sin stilmall och letar upp avsnittet som heter..

.navheader {
font-family: Arial, Century gothic;
font-size: 14px;
font-weight: bold;
color: #666666;
padding:5px 5px 0px;
margin-bottom:0px;
background-color:#FFFFFF;
}


Det är alltså här man ändrar RUBRIKERNA i menyn t.ex. "Senaste inläggen" "Arkiv" osv.


För att ändra det som står under inläggen dvs. stilen på vad sina inlägg heter, eller även arkiv, länkar osv. För att klargöra mer om någon inte förstår detta t.ex. "Oktober 2009" "Länkarnas namn" osv.

För detta letar du upp avsnitten som heter (även den i stilmallen);

.nav {
font-family: Arial;
font-size: 12px;
font-weight: bold;
color: #000000;
margin: 0px;
}

.nav ul {
margin: 0px 0px 0px;
padding: 3px 8px;
font-weight: normal;
background-color: #FFFFFF;
}




För de som inte vet hur man ändrar länk färgerna på länkarna letar man upp; (Även den i sin stilmall)

.nav a { color: #000000; }
.nav a:hover { color: #000000; font-weight: normal; }


Där .nav a = är färgen man ser och
.nav a.hover = är när man drar muspekarn över

♥ 091014 - Onsdag

Kom hem för någon timma sen från min älskade pojkvän, han åker till thailand i dag så klart man ville vara kvar så länge som möjligt hos honom men sen måste jag ändå tänka att jag har ett plugg att sköta..

Han åkte iaf. till arlanda för ca. en timme sen och hans flyg går om några timmar så jag hinner nog prata lite mer med honom innan han lämnar sverige.. Så himla overkligt att jag inte kommer få vakna upp med honom bredvid mig på några veckor nu, men jag vet att han kommer hem sen igen och det är huvudsaken..

I dag blir det plugg och troligtvis möte i kväll igen med OOP-kursen.. Förstår inte mycket i den programmeringskursen men det trillar nog ner snart och jag förstår.

♥ 091013 - Dålig uppdatering

God eftermiddag! Jag vet just nu är det urdålig uppdatering och det märks på mina besökare jätte mycket, men jag har varit med min älskling han åker ju i morgon till Thailand så jag vill bara med honom så mycket som möjligt nu innan han åker och jag ska tillbaks till honom i kväll och äta mysig middag med hans familj..

Annars har jag inte så mycket att skriva om i nuläget, men i morgon så blir det mer uppdateringar jag lovar och tänkte även då visa lite bilder från kryssningen jag var på i helgen..

♥ 091012 - Måndag

Då var det åter måndag med ny vecka och nya tag, känner mig faktiskt fortfarande lite seg från helgen men jag hoppas det går över med tiden för det är det värt för jag hade en utmärkt rolig helg!

Denna vecka händer det inte så mycket mer än andra veckor, plugg, inlämningar osv. men det "utöver" vanliga veckor är att min älskling åker till Thailand, men han kommer hem om några veckor igen så jag kommer sakna honom men han kommer ha det skönt och bra därborta..

Senare i dag kommer "Dagens blogg" som jag tänkte återuppta, så anmäl din blogg om du vill också!

Blir även lite bilder från kryssningen jag var på.. Riktigt rolig faktiskt!

Bild från från en annan kryssning så länge

♥ 091011 - Söndag

Tänkte bara skriva några rader innan jag ska sova för dagen, och det är för det första kryssningen jag var på i helgen var grymt rolig och trevlig på alla möjliga vis samt blev det party i går också så vi var först på en pub och kika sverige-matchen och sen drog vi på nattklubb, så i dag är man jätte trött och seg så lika bra att lägga sig tidigt så man blir pigg tills i morgon då plugget sätter igång..

♥ Linnea

♥ 091009 - Fredag!

God morgon! Vaknade för en liten stund sen och jag har hunnit dricka en kopp kaffe och ska snart kolla på programet "Våra bästa år", kanske inte det bästa programet men jag har kollat på det i många år nu så det är en invan-vana..

Ska på kryssning i dag iaf. och ska ladda batterierna på kameran så jag kan ta mycket fina kort.. Hoppas det inte blåser för mycket som det annars alltid brukar göra!

I går målade jag mina naglar, brukar nästan alltid ha "vanlig" fransk manikyr, men nu har jag faktiskt guld-glitter där det vita ska vara, riktigt fint faktiskt! Ska även sätta på lite fina klister märken på naglarna som jag fått en gång i tiden av min mamma, men de är i silver men det blir nog fint iaf.

♥ Besökare & Bloggportalen

Det är inte besöksrekord i bloggen men jag tycker om att gå tillbaks och kika på hur många besökare osv. jag har haft med tiden..

Tidigare i dag hade jag 112st. besökare men har gått upp och vore roligt om du som läser detta berättade vem du är och vart du hittade min blogg?

När jag ändå skriver om detta tänkte jag passa på att visa bloggportalen också.. Där jag alltså ligger på 25:e plats över de "mest besökta privata bloggarna i uppsala" - Ganska stort tycker jag eftersom det finns nästan 800 registrerade bloggar i uppsala.. Jag tror att de flesta är regisrerade på privata bloggar eftersom det knappt finns några under "proffs bloggar".. var bara tvungen att lägga till det också.

♥ Lycka

Måste bara skriva av mig lite eftersom jag är så glad och känner mig så lycklig, gud! det låter som om jag aldrig är det, och det är jag hela tiden naturligtvis men nu känns det lite annorlunda och jag vet inte varför..

Har inte träffat min pojkvän nu på några dagar (Eller träffade honom i förrigår) men det känns som en evighet! Vi skickar mycket sms osv. till varandra när vi inte träffas och jag älskar verkligen när han skriver apropå ingenting hur mycket han älskar mig och saknar mig, så himla mysigt! Även att jag vet det så behöver man ju alltid höra det och känna det..

Snart åker han ju bort ganska många veckor och jag kommer naturligtvis att sakna honom jättemycket så jag kommer nog skriva mer om honom under en tid framöver..

Foto: Min pojkvän & jag cirkus 1 månad innan vi blev tillsammans..
Tycker vi ser ut att vara tillsammans på denna bild, den är så urgullig på något sätt!

♥ Kryssning på ingång

Ska på kryssning i helgen och det ska faktiskt bli hur roligt som helst! Men själva problemet är såklart vad man ska ha på sig, hatar att bestämma det innan "själva" kvällen och inte kunna bestämma sen när kvällen väl kommer vad man ska ha på sig.. Blir nog min nya tröja och en kort högkjol, funkar alltid liksom men är långt från färdig med mina planer..



Bilder från tidigare kryssning

♥ Dagens blogg (091008)


http://trueborn.blogg.se/



HENNES BESKRIVNING AV BLOGGEN:
Art By Tina. Kreativ och färgglad konstblogg. Tina A visar upp sin konst och delar av sitt liv.

MIN MOTIVERING TILL VARFÖR JUST DENNA BLEV DAGENS BLOGG ÄR.. Jag tycker om konst och hennes konst är mycket fin och kreativt, jag värdesätter mycket högt egna talanger och jag har alltid tyckt om att måla själv, men inte dock så fint som denna dam gör.. Samt är hon mycket söt, så kika gärna in hennes blogg du med..


♥ 091008 - Torsdag

I morse ville jag bara dra täcket över huvudet och bara sova hela dagen och slippa gå upp, jag har få sådana dagar men de kommer även för mig som alla andra.. Ont i magen har jag också.. Helt enkelt inget känns riktigt på topp denna dag, men det känns också som om man behöver såna här dagar för att värdesätta de dagar man vaknar med ett leende på läpparna..

Det man måste göra såna här dagar, är att göra det bästa av situationen och jag ska verkligen försöka att skaka bort det här så jag kan plugga i lugn och ro.

Förresten! Tack alla som skrev i mitt inlägg om att bli "Dagens blogg" här i bloggen och jag har faktiskt tagit ut en redan som jag verkligen började tycka om direkt som är sparad numera i "mina favoriter". Skriver snart ett inlägg om det, så ni också kan spana in den bloggen, hoppas ni också kommer tycka om den!

♥ Vill du bli "Dagens blogg" i min blogg?

Om du vill bli dagens blogg i min blogg tveka inte och kommentera här i inlägget för jag tänkte börja i morgon med detta och dra ut en vinnare varje dag..

Glöm inte att skriva en presentation om din blogg om du naturligtvis inte har någon lätt tillgänglig på din egna så att jag enkelt kan skriva dit den för då är chansen större att få fler besökare när man vet vad bloggen handlar om..

Lycka till!

♥ Produkttest "BUS One Day"




Jag har faktiskt prövat denna produkt från Lóreal och den håller endast tills man tvättar av den och är som en yta på huden kan man säga, mycket bra faktiskt! Samt ger ett bra brunbränd resultat iaf. på mig.

Det negativa är dock att man måste skrubba sina händer riktigt ordentligt efteråt när man har applicerat den.

♥ Olika outfits

♥ 091007 - Onsdag

I dag är det onsdag och det innebär att det snart är helg, jag ska ju på kryssning då så det kommer att bli en rolig helg om pendeltåget vill gå denna gång när vi ska åka in till båten.. För förra gången stod pendeltåget stilla och vi fick panik, för vi kommer inte in på annat sätt än att åka tåget.. Men vi fick skjus iaf. av min styvpappa men det var tajt! Eftersom det alltid brukar vara mycket trafik vid 17-tiden inåt/ i stan. Huvudsaken man hinner känner jag.

Dagens planer i dag är fullspäckat eftersom jag måste bli klar med alla uppgifter i moment 2 denna vecka i en kurs samt 2 moment i den andra kursen, så nu blir det att slita!


Foto: Elise, jag & Luddie

♥ Dagens vill ha (091006)

Dagens vill ha är "urmysiga mössor" kanske inte just denna på bilden, men det var den mysigaste jag hittade nu innan jag ska börja kika på AA innan jag ska sova för dagen..


Bear Cap SEK 399, Svea - NELLY.COM

♥ Veckans planering (v.41)

Denna lista är väl mer för mig själv men skit samma nu kör vi!


♥ Tisdag --> Veckans bästa tv-kväll

Tisdagar är alltid den bästa tv-kvällen har jag tyckt sedan länge, eftersom det är just denna dag som Desperate housewives har varit och Betty off course..

I kväll blir det dock krock kl.21 mellan DH (Desperate housewives) och AA (Andra avenyn) men AA kan man ju se på SVTs hemsida så valet är enkelt..

Fråga mig gärna frågor om bloggdesign eller liknande som ni undrar över..

♥ 091006 - Tisdag

I morse var det världens underbaraste morgon som jag varit med om på länge (Eller några dagar) för eftersom älsklingen hade sovmorgon log vi och kramades/ pratade en stund innan vi gick upp för att fixa oss i ordning för att bege oss (Han till jobbet, och jag hemåt). Jag myser verkligen just såna här mornar eftersom jag vet att det inte kommer vara så många fler gånger nu på jätte länge, eftersom min pojkvän snart åker till Thailand i lite mer än 2 veckor..

Tog en omväg hem eftersom jag följde med älsklingen nästan till hans jobb, alltid mysigt, det skadar aldrig att gå lite längre eftersom jag inte har någon tid att passa.. Jag kan ju plugga vilken tid på dygnet som helst, det bästa med att plugga på distans!

Nu måste jag börja plugga för dagen, kikade på dagens avsnitt av våra bästa år som min styvpappa spelade in och sen har jag varit lite barnvakt också åt min urgulliga lillebror när jag kom hem men nu måste jag sätta igång!




Jag och älskling i somras

♥ Thailand

Nästa vecka åker min pojkvän till Thailand och är borta några veckor, självklart kommer jag sakna honom jätte mycket men jag litar på honom och jag vet hur underbart Thailand är för jag har varit där förut jag också så jag hoppas verkligen att han får det bra (Vilket jag vet han kommer att få)


Bilder jag tog i Thailand

♥ Skor


♥ 091005 - Måndag

Då var det åter måndag, ny vecka och nya tag.. Mitt internet har varit nere nu sen i natt men nu funkar det åter igen, tur det!

I dag tänkte jag kika upp högskoleutbildningar som finns eftersom jag funderar på att byta program och sista anmälningsdagen är 15 Oktober, så det gäller att vara ute i god tid! Så tänkte passa på att kika efter intressanta utbildningar/ program i dag innan min pojkvän kommer/ eller om jag ska till honom.

♥ 10 månader

Innan jag går och lägger mig tänkte jag bara skriva några rader och berätta att jag och min pojkvän Jesper har 10 månader i dag, och det känns underbart!

Behöver inte skriva så mycket mer än att jag älskar honom mest av allt, och att jag tycker vi har det bättre och bättre för varje dag som går.. Plus att jag älskar honom mer för varje dag och såklart att jag aldrig får nog av honom! Han är helt enkelt det bästa för mig..

♥ 091004 - Söndag

I går blev det faktiskt lite stressigt och jag hade ingen tid över till att lägga in bilderna på "Veckans shopping" så får göra det lite senare i kväll ist.

Gårdagen var faktiskt helt ok, och roligt var det också! Alla skulle samlas hemma hos min pojkvän för grabbarna skulle kika på tipset så jag fick skjus upp till honom direkt efter V75 sluta.. För planerna var att vi först skulle åka till Enköping vid kl.18 sen blev det 19 och sen blev det 20, ja ni förstår vi sköt fram resan dit några timmar.. Vi kom iaf. i väg runt 22.30-23 iaf. och gud så mycket folk det var! Speciellt på dansgolvet, men så brukar det ju alltid vara men i går var det extremt.. Men man ska aldrig klaga, bättre det för det blir mycket roligare då än om det är lite folk.

JUSTE! I går spelade jag iaf. på V75 och det var första gången jag spelade, och vi (Jag och syrran) fick 5 av 7 rätt ganska duktigt tycker jag.. Var tyvärr ingen utdelning på det, men det var roligt att se när hästarna sprang osv. så det kändes som om det var huvudsaken.. Nu förstår jag lite mer varför min pojkvän vill kolla på fotbollsmatcher han spelat på, för det blir så mycket mer spännande..

Snart blir det pizza till middag, alltid så väl till hands dagen efter..

♥ 091003 - Lördag

Tänkte inte skriva så mycket för jag ska hoppa in i duschen snart och sen ska jag göra klart min "Examination" så jag kan skicka in den i dag för det är deadline i morgon. De andra här hemma har iaf. nyss åkt och ska handla vagn, stol och lite grejer till min lillebror Charlie, hoppas de hittar det de ska ha nu bara.

Vid kl.14 blir det att kika V75 för jag och min syster har spelat denna gång, så vi får se hur det går.. Min första gång jag spelar på hästar, så vi får se om det är något för mig.

Tänkte iaf. lägga upp "Veckans shopping" iaf. innan jag drar in med älsklingen m.m. till Enköping. Får hoppas jag har tid över till det bara, men det ska jag nog ha..


Foto: Jag och Frida (Tagen för 2 år sen)

♥ Klippa mig, men hur?

Genom åren har jag haft många olika slagt frisyrer från hellångt hår till "hockeyfrillan" lugg, uppklippt hår osv. Just nu känner jag (Eftersom jag inte klippt mig på nån månad nu) att mitt hår börjar bli sådär vilt-vuxet och ingen ordning på längder osv. för mit thår växer så himla olika.. Ena sidan blir alltid längre än den andra osv. lite jobbigt om ni förstår!

Min syster har iaf. kommit hem till oss nu och vi har ätit middag och hunnit vara på shopping-runda.. Super trevligt! Hon är ju utbildad frisör iaf. sedan många år tillbaks så det är min kära systeryster som har stått för min klippning sedan jag var 14-15 år, så har nästan aldrig varit hos en "riktig" frisör på länge nu..

Åter denna gång jag ska klippa mig, står min storasyster för detta och jag brukar alltid bli nöjd och hon förstår mig precis när jag berättar hur jag vill ha det.. Viktigaste hos en frisör tycker jag! En kompis till mig var hos en frisör och hade långt här och ville bara klippa "topparna" och hon kom därifrån med mycket mer än bara topparna avklippta, att man ens kan göra något sådant mot sin kund undrar jag(?)

Frågan återstår, hur ska jag klippa mig? Ska snart slänga mig i "frisörstolen"...


En bild från min student nyklippt och fräscht!
Lite uppklippt och sne lugg off course..

♥ 091002 - Fredag!



God morgon! Har nästan precis kommit hem från min pojkvän.. Han började vid 8-tiden men jag fick skjus av hans mamma hem till mig så jag blev kvar lite extra hos honom när han gått till jobbet, drack kaffe åt frukost osv. med hans mamma.. Alltid trevligt!

I dag är det fredag och det känns faktiskt inge bra att det redan är fredag! Har massa inlämningar denna vecka och har inte hunnit med att göra allt, så jag får se hur jag ska få tiden att räcka till.. Ska iaf. prioritera "Examination 2 -boxmodellen" i webbdesign kursen jag läser på umu (Umeå universitet) eftersom de "stänger" möjligheten att lämna in uppgifter efter deadline och i de andra kurserna jag läser på gotland högskola har individuellt och man får lämna in när man vill i stort sätt, bara man hinner inom ramen då kursen är. Nog om det..

Nu ska jag sätta i gång med dagens plugg!

♥ 091001 Oktober & Höstkänslor

Känns helt otroligt att det är 1 oktober i dag! Hörde av mamma att det var omkring 2 grader här i morse eller i natt, för några dagar sedan var det typ 17-19 grader. Går alltid så snabbt och man känner att man inte riktigt hinner med i dessa förändrar-temperatur-tider.. Snart säger det nog "pang" och vi har snö upp till öronen..

I dag har det varit plugg såklart och när min mamma kom hem från jobbet gick vi alla ner till centrum och jag handlade lite grejor.. Var riktigt kyligt ute i dag, eller inte kallt så utan man känner att det är höst i vindarna och att temperaturen börjar krypa nedåt sakta men säkert.

I kväll ska jag över till min pojkvän och sova över där, ska bli riktigt mysigt för jag saknar honom så! Eller iaf. en aning för han är alltid så mysig att träffa.

Nästa vecka har han och jag 10 månader tillsammans och jag tänkte kanske ha en "Kärleksvecka" men intervjuer osv. från andra vad de tycker och hör av dig gärna om du vill medverka.. Eller skriv bara till mig och berätta vad du tycker är kärlek osv. och såklart glöm inte din bloggadress! (Om du har någon!). Du kan givetvis kommentera här i inlägget om detta eller skicka mejl till mig. (Mejlen hittar du långt upp på vänstersida.

♥ Vill du bli dagens blogg?

I dag har jag haft över 100 besökare och jag tänkte börja med något som heter "Dagens blogg". Detta innebär att jag varje dag väljer ut (De som medverkar i "tävlingen naturligtvis) antingen en eller fler bloggar som jag publicerar här i bloggen och därmed blir länkad och har möjlighet till fler besökare..

Lycka till!

♥ Träning

I dag blev det åter träning och jag känner att jag verkligen håller schemat på träningen.. I morgon är det vilodag och på fredag blir det träning igen..

Det viktigaste med träning är att hålla i gång kontinuerligt och inte träna en gång per halvår osv.

I går kikade jag lite snabbt på ett tv-program på 2:an där de pratade mycket om träning osv. och där var den en som hade förbättrat sin kondition med 100% (Tror jag det var?) på ca. 7-10 veckor och det tycker jag är grymt bra! Jag vill också!
RSS 2.0