V. 43 - Helgen

Hej hej!

Hoppas ni har haft en underbar och mysig helg, som mig.. I fredags efter jobbet åkte jag hem direkt och sedan åt jag och Frida pizza och spelade yatzy, riktigt trevligt! Sedan gick jag hem till Alle där Jesper var, och de spelade någon frågesport, svåra frågor!

Blev en promenad med Jesper dagen efter på lördagen när vi vakna för att spana in en lägenhet.. Sedan var det tipslördag och inte vann jag något! Jag jobbade i går så innan jag åkte hem för att fixa allt inför den dagen så åt jag middag hos Jesper och hans familj.. Riktigt myspys!

I går var det jobb och det var roligt.. och nu är det jobb ända fram till fredag.

111027 - Ledig

God morgon! Har varit vaken sen kl.6 då min lillebror kom in och väckte mig, försökte få han och kika film så jag kunde sova lite men det gick ju sådär.. Så nu börjar jag bli lite trött för jag somna så sent i går.

Har ätit frukost nu iaf. och borstat tänderna, bytt kläder för lillebror kladdat så mycket, gott på toa, städat undan osv. mycket att tänka på! Nu ser lillebror på film och jag sitter här vid datorn och ska leta recept på muffins då vi ska ta och baka..

I helgen var pappa uppe i Stockholm så vi åkte till farmor på lunch, riktigt trevligt! Sedan på lördagen träffade jag Jesper igen, och gud så mysigt och trevligt vi hade och som alltid när vi kollar film tillsammans pausar vi filmen för att prata osv. så det tar 3-5 timmar att se en film och då blir jesper trött och somnar de sista 10minutrarna och så har det alltid varit sen första gången vi såg film för 3-4 år sen.. Så typiskt honom om jag säger så.


111026 - Work work!

Dags att åka och jobba!

111025 - Utbildning

God morgon!

Vaknade vid halv 6 i dag cirka men log kvar i sängen ett tag, det är så skönt! Har iaf. ätit frukost, drickit kaffe, sätt nyheterna och fixat så ska snart bege mig till tåget för att åka till jobbet för utbildning hela dagen i dag.. Skulle ha jobbat men har fått lite andra arbetsuppgifter så ska på utbildning och lära mig, känns kul! Sätta sig vid "skolbänken" igen..

Har jobbat på mitt jobb nu i nästan 8 månader och det känns inte som om det har gått så pass lång tid som det nu gjort, men det är nog för att det är roligt på jobbet och att jag trivs. Ville ha ett jobb med varierande arbetstider and I love it!

Får se bara om schemat ändras eller om det blir samma som jag har iomed att jag fått lite nya arbetsuppgifter, blir spännande..

Veckans planering

Hejsan!

Har jobbat och stått i åter i dag igen och kom hem runt kl. 21 så har hunnit äta middag och myst med mamsen lite.. och nu läggdags för att orka med morgondagen, mer orkar man inte med som sagt var när man jobbar och kommer hem så sent.

Måndag: Jobb
Tisdag: Utbildning och jobb
Onsdag: Utbildning och jobb
Torsdag: Ledig och passa lillebror hela dagen och sedan husvisning på kvällen..
Fredag: Jobb
Lördag: Ledig
Söndag: Jobb

Det var min vecka de =)

Snart iväg till jobbet!

Hej hej!

Inte uppdaterat så mycket denna månad så därför tänkte jag slänga iväg en liten uppdatering nu bara innan jag ska åka till jobbet..

I helgen jobbade jag på fredagen till kl. 19 och direkt efter jobbet drog jag hem till Jesper och åt middag med hab, myspys! Sen på lördagen kika vi lite tipset sedan åkte jag hem för jag skulle jobba dagen efter så hade en del och fixa..

Helgen innan var jag ute på krogen efter jobbet på fredagen, var jätte trevligt och sedan på lördagen åkte jag och mamma på shoppingrunda och handla lite fina kläder och skor, på kvällen åkte jag och Jesper in till stan och såg Abduction, åt middag och myste..

Sen är det bara jobb! Ska iväg nu och jobba, i dag blir det jobb 10-19.15 men tar ca en timma att åka så därför måste jag åka snart.. Jobbar iaf inte helg denna vecka, ganska skönt även att jag gärna jobbar helg också..

Skriver mer senare om jag hinner när jag kommer hem ikväll!

 

Kristianstad i helgen

 

I helgen ska jag åka till Kristianstad och hälsa på min kära vän Elisabeth som flytta ner dit i början av året till sin kille.. Ska bli väldigt roligt att se hur hon har det därnere samt träffa alla där nere som hon umgås med nu eftersom hon inte längre bor kvar i Stockholm. Kul vi ska ha gumman och sitta uppa hela natten och prata massa massa massa skit då vi inte gjort de nu på hur längesen som helst, tur mobiler finns!

Eftersom jag ska åka bort i helgen så ska jag träffa Jesper i dag, ska bara äta lite middag sen beger jag mig.. Ska bli mysigt att träffa han igen och jag saknar honom trots att vi träffades i fredags/lördags nu i helgen.

Caféet & White room

Hej hej!

i går jobbade jag till kl. 22 och direkt efter jobbet mötte jag upp José och vi drog först till Café Opera sedan drog vi därifrån vidare till White room, riktigt mycket folk ute och det är uppskattas!

Kom hem i morse.. så lite trött nu och jag förstår inte hur jag kunde orka vara ute efter att ha slutat så sent, men de gick!

Café Opera finest.se

 

White room stureplan.se

 

RSS 2.0