♥ 04.58

Ni undrar säkert varför jag valde denna sifferkombination som rubrik och det ska jag säga er att det är då min väckarklocka kommer att börja ringa igen även i morgon.. Ingen direkt tid att skryta med, ingen sovmorgon och inte ens lite granna så jag ska upp om några timmar så får hoppas jag hinner sova lite iaf. men det ska nog inte vara några som helst problem.

Arbetsdagen i morgon vet jag inte riktigt hur den ser ut, men det får tiden visa.. Kommer iaf. bli mycket trevligt tror jag för i morgon är det mässans sista dag och min sista arbetsdag, kommer vara tråkigt att lämna mässan i morgon men kommer säkert tillbaks någon gång i framtiden.. För inte har jag lämnat mäss-jobbet helt bakom mig inte..





♥ Microphone?



Tänkte höra med er vad ni tycker om Darins låt "Microphone" den spelas just nu på tv4 (Inför Idol eller nya idol låten kanske man säger?) Tycker den är helt OK iaf. kanske inte världens bästa och funkar alltid, men om jag sitter framför datorn eller något sånt så funkar den... Så vad tycker ni om hans låt? Hiss eller DisS??



♥ Aug, 31. 2010

Hejsan bloggen!

Då var Tisdag här och i dag har jag varit och jobbat på Stockholms mässan, och sedan åkte jag till Solna på möte om jobb. Dagen har gått väldigt fort i övrigt måste jag säga.

Sista timmen på mässan var jag riktigt slut i fötterna eftersom jag står upp hela tiden när jag jobbar.. Så i dag stod jag från 7.45 - 12.30 men 15 minuters rast hade jag allt men då satt jag kanske i 5 minuter bara så ni kan förstå om mina fötter värker nu!

I morgon är de också jobb under förmiddagen fram till lunch, sen är jag ledig fram till måndag Gud så skönt!


Vill ha sommar igen!

♥ Work work!

Hinner inte skriva så mycket eftersom jag snart ska i väg till jobbet.. Började igår på stockholms mässan och gud så roligt det är! Alla är jätte snälla och trevliga och då underlättar mitt jobb.. Ska endast jobba fram till onsdag, så det känns skönt men i går och i dag blir det 10 timmarjobb så det är dock lite jobbigt men det får funka.

Ne, ska borsta tänderna nu och springa i väg till tåget! Kanske skriver mer senare, hade så bra.



♥ David Guetta

Är inte karln bäst? Jag bara älskar alla hans låtar!

Här kommer några av mina favoriter just nu...







ENJOY!

♥ Aug. 20, 2010

God eftermiddag!

Var för trött i går när jag kom hem så därför jag inte skrev något här i bloggen.. Gårdagen gick iaf. utmärkt bra.

I dag var det jobb igen på stockholmsmässan, och det var riktigt trevligt och jag förstod alla instruktioner som gavs på engelska så det känns skönt hoppas bara min engelska är i topp trim inför mässan eftersom det endast kommer vara engelska. Vaknade halv 6 i dag, var lite kämpigt att komma upp men det är bara att gå upp så vaknar man till slut efter en kopp kaffe.. Är dock lite orolig inför dagarna jag åka kvart i 6, de blir inte roliga! Utan då får de bli roligt på jobbet ist.




♥ Dagens planering (100826)

Dagens planering är;



Ne, nu ska jag hoppa in i duschen så jag kan göra mig redo att åka!

Ha en super bra dag, så hörs vi senare..

PS. Till dig som ville ha hjälp med designen så hjälper jag självklart dig så mycket jag kan, hinner inte skriva något till dig nu.. men tänkte så du vet och jag skriver senare till dig Hade så bra så länge!

♥ Aug. 26, 2010

Hejsan bloggen!

Innan jag börjar skriva vill jag tacka för alla fina kommentarer jag fått i föregående inlägg, och visst är skorna snygga? och de kostar inte mycket alls om jag minns rätt, alltså skorna kostar runt 300-500 (?)

Satte klockan på halv 8 men tror ni jag kom upp? Nej! Hörde inte ens alarmet och jag satte 2.. Hm, jag satte tydligen av klockan i sömnen och ändrade inställningen till "tyst" ibland lyckas man som sagt.

Vaknade och va lite förskyld, så typiskt! Känner mig lite hängig och det är ett tecken på höst! Tycker jag iaf. för jag bli alltid lite små förskyld när de börjar bli kallare ute.. Får sätta på mig mössa och halsduk tror jag, så jag håller mig frisk när de kalla vindarna kommer.

Dagens planering skriver jag i ett annat inlägg om en stund.. Jag hoppas alla mår utmärkt och inte känner av näsan som jag gör.

Ha en super dag!



♥ Skor

I Lördags lånade jag Fridas skor och de såg nästan ut såhär (Eller så är det de, noll koll) och de var hyffsat enkla att gå med fast ändå inte.. Det är sjukt snyggt med högklackade skor, men inte så snällt för fötterna. Nästa gång blir det låga klacka som gäller för man måste ju tänka på fötterna dagen efter..


Marble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

♥ Helgen v.33

I Fredags var jag på utbildning i Älvsjö och det var mycket intressant, och vi slutade vid 13-tiden så jag kom hem hyffsat tidigt ändå.. Var meningen att jag skulle sova en stund, men tiden rann iväg och så blev det inte. I stället så hoppade jag in i duschen, åt middag och sedan gick till min kompis F för en vin & ostkväll med yatzy -spelande. Var mycket trevligt, hade inte träffat henne på 2-3 veckor och då har man ju alltid massa att gossipa om. Så det hade vi också. Blev sent så jag sov över hos henne.


Jag och F en gång i tiden...

Lördagen började med frukost ute på F:s altan, super mysigt! Sedan tog vi cykeln till C där det var HÅBODAGEN och väl när vi kom fram började DARIN precis och spela.. Aldrig sett han tidigare, eller tyckt så mycket vidare om hans musik men han fick duga - eftersom jag inte kände igen någon annan artist som kom.

När vi hade varit där i nån timma och träffat min pojkvän och hans vänner, tog jag cykeln hem till mig och duscha och fixa packningen för jag skulle äta middag hos F.

För att inte inlägget ska bli så långt skriver jag bara kortfattat resten.. Drog senare på kvällen hem till en gammal kompis, var där en stund och sedan drog vi ut där dagen skulle firas.

Bilder från kvällen;



♥ Aug. 25, 2010

Hejsan!

Har inte skrivit nu på ett par dagar så jag tänkte skriva lite senare om vad jag har haft för mig under de dagarna men först tänkte jag skriva lite om i dag och i går.

Gårdagen var jag hemma med familjen (lillebror och mamma) eftersom jag inte varit hemma så mycket den senaste tiden kände jag att jag behövde det.. Gick iaf. till centrum på eftermiddagen och passade min lillebror medans mamma provade kläder. På kvällen begav jag mig hem till min pojkvän, skulle kika GG men blev Fångarna på fortet i stället så får bli GG någon annan gång i stället.

I dag tog jag en promenad hem vid halv 8, riktigt skönt att vakna tidigt måste jag säga.. Var sol ute så de va skönt att jag gick hem då och inte nu för nu regnar det ute.


Jag i en park i stan

♥ 100820

God morgon!

Ska snart äta frukost och dricka gott kaffe och göra mig i ordning för att åka till utbildningen.. Det är fredag i dag och känns hur skönt som helst att man slutar tidigt i dag.

Hade lite problem att sova i natt så kommer nog att vara trött senare under dagen så jag måste nog sova en stund när jag kommer hem.. eller kanske på tåget hem alternativt.. Det passar utmärkt  med resväg ibland.. Känns iaf. bara bra inför dagen i dag och det är klart att det känns spännande inför dagen, det är bara 4 timmar jag ska jobba, så inte överdrivet länge heller.

Ha en bra dag och önska mig lycka till i dag..



♥ Dagens möten

God kväll!

Skrev tidigare i dag att jag skulle in till stan på möten och det har jag varit, och jag måste säga att de gick bara bra.. Självklart var mötena om jobb.

I morgon börjar jag mitt nya jobb på stockholms mässan i Älvsjö och morgondagen är introduktion med rundvisning, instruktioner osv. osv. ska bli mycket att ta in på en gång.. men det kommer bli en rolig dag tror jag.

Dagen i dag var väldigt stressigt eftersom 1. Störningar i pendeltågstrafiken, men var ute i god tid så det var inga problem 2. Gick vilse på vägen till möte 1 på östermalm 3. Missade tunnelbanan med nån minut så kom försent till möte 2 4. Gick vilse i byggnaden till möte 2 och för det sista så missade jag pendeln hem med nån sekund.. suck! men dagen var bra i övrigt..

Vaknade kl. 6 i dag så nu börjar jag känna mig riktigt trött.. Ska nog sova om en stund, inte riktigt ännu.


Jag

♥ 100819

Hej hej!

Ska snart hoppa in i duschen men först tänkte jag skriva några rader här.. Vaknade vid 6-tiden i dag av min pojkvän, sen kunde jag inte somna om.. Följde med min pojkvän till hans nya jobb och gav han en lyckospark, sedan gick jag hem. Har ätit frukost nu och varit lite med min lillebror för jag har inte sätt han på länge.

Ska in till stan i dag på möten Skriver mer om det senare så det känns självklart att det är störningar i pendeltågstrafiken, så typiskt.. Får hoppas jag kommer i tid bara.



♥ Aug. 17, 2010

Hejsan Söndag!

Det enda jag tänkte skriva här i dag är att det är slut mellan mig och Jeppe.. Så ni behöver inte fråga varför jag inte skriver något om honom. Jag tänker inte skriva något mer om honom, vad det var som gjorde att vi gjorde att vi gjorde slut eller så. Han kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta och vi kommer nog aldrig att sluta prata med varandra eller så.. Men just nu var detta bästa alternativet för oss båda två. (Får se bara hur länge vi håller de här)

Skriv snälla kommentarer snälla, vill inte ha några dumma.. Brukar aldrig få några negativa kommenterar men iaf.

Ha en underbar dag!



♥ Dag 2

I dag är det dag 2 och det känns helt okej faktiskt, bara några gånger i dag man känt suget.. men det är bara att tänka på något annat så går det över.. Jag måste bara vara envis och säga till mig själv att jag klarar det här den här gången. Det finns ingen mening med att fortsätta med något som förstör en själv.

Nu ska jag skaffa jobb och spara pengarna från skiten i stället så jag kan göra andra roliga saker som att resa och kanske spara ihop till en insatslägenhet.

Gissa vad det är? Den första som gissar rätt för en länkning..

Ska hem till min pojkvän snart, gud så skönt med en promenad.

♥ Måndag

Hej hej!

I dag är det måndag och jag mår hyffsat.. Snart börjar skolan igen och jag hoppas min pojkvän får jobb! Likaså jag.. Jag vill bara skaffa jobb så jag kan flytta hemifrån!



♥ Söndag

Hela helgen har jag bara tagit det lugnt i Fredags var jag hos min pojkvän och kikade GG, och i går blev det Lasse Åberg-filmer hemma med syrran..


♥ Lördag kväll




Sitter just nu och kikar lite på Sällskapsresan 2 snowroller (med syrran) ni vet filmen med Lasse Åberg en riktigt kulltfilm tycker jag.. Bor i Bålsta som Lasse Åberg så tror därför att jag har en liten förkärlek till honom.. Har ni sett hans filmer?

♥ 1000814

Hej hej!

I dag är vädret mycket fint cirkus 30 grader varmt och sol, super härligt! Varit ute en stund i dag och sola, men ack så varmt det var.. men man ska inte klaga för det är fruktansvärt underbart samtidigt. Fick skjus hem idag av min pojkväns pappa när han skulle åka och handla, så det var skönt att slippa gå hem med alla grejerna.. Fast såklart skulle det vara skönt att ta en promenad i detta underbara väder.

Skriver mer senare ska fixa lite med designen..

♥ So sweet



Just nu har jag lite O.C-feber och kunde inte låta bli att lägga upp det här klippet på
Ryan och Marissa.. Så himla gulliga de är!!

Helt klart bästa paret i O.C tycker jag

♥ Dagens fråga



Läser du någon av storbloggarna? I så fall vilken?
Skriv gärna också vad du tycker om de.

Själv läser jag ingen av storbloggarna, tycker de är tråkiga..


♥ 100812 - Torsdag

Hejsan!

Då var det torsdag och snart helg, jag är kvar hos min pojkvän och vi har nu fått Gossip girl feber.. Förut var det O.C och inget slår det men Gossip girl är inte så pjåkigt heller. Var ute på en promenad idag till affären, och värmen är på väg tillbaks men dock ej solen.

Just nu är det dålig uppdatering men lovar att bli bättre snart igen.. Så länge kan ni lägga till mig på bloglovin så ni vet när jag uppdaterar direkt..

Ha en bra dag! Svarar på era kommentarer så fort jag hinner..
 

bloglovin

♥ Svar del 2

 


Postat av: m a til da
har en fråga, tränar du något.. och isåfal vad? och har du tips på bra träningsmusik?
Svar:  Jag tränar faktiskt ingenting, går promenader ibland men dock inte så mycket som jag känner att jag vill göra.. men om jag börjar träna i framtiden ska jag skriva de.


Postat av: rosanna
Fin blogg!
hur länge har du bloggat?
Hur lång är du?
Vad är ditt dröm yrke?
Svar: Tack så mycket =) Jag har bloggat något år nu. Jag är ca 165-167cm (någonstans där) Mitt dröm yrke är författare eller något jobb på kontor.


Postat av: bella
vart hittar du en kille som vill ha ett så långt förhållade :P
Jag vet int vart jag sk aleta Xp
Svar: Jag letade inte och det gjorde inte min pojkvän heller, och det är så man får göra tror jag.. Man ska aldrig jäkta in i ett förhållande tycker jag.. Så mitt råd leta inte utan det kommer när det kommer.


Postat av: Lina&Mimmi <3
Om du fick önska dig en endaste sak hära på jorden
vad för önskan skulle det vara då ? :)
Kram!
Svar: Att alla på hela jorden fick mat, rent vatten och tak över huvudet 365 dagar om året. Kram


Postat av: emmaaa:]
har du gjort din header själv?:).
riktigt fin.
Svar: Jajjemän det har jag! Tack så mycket =)


Postat av: nicole
favorit modeblogg?
snyggaste plagget ?
hur lång är du?
Svar: Läser inte modebloggar, utan jag letar upp det jag tycker om själv och läser tidningar osv. istället. Snyggaste plagget är en blommig sommar klänning. Jag är 165-167cm nånstans där.


Postat av: olivia wikström svarar ♥
Hur gammal är du ?
Vad vill du jobba med ?
Tycker du om att blogga `?
Vad gick du/går du på gymnasiet ? (alltså linje)
Ha det så bra ! ♥
Svar: Jag är 21 år gammal och jag är inte säkar på vad jag vill jobba med riktigt ännu. Ja, jag tycker om att blogga, såklart! Jag gick 1 år på fordonslinjen sen böt jag till samhällsprogrammet med inriktning ekonomi. HAde så bra du med!


Postat av: Roshanna
Favoritklädbutik?:)
Svar: Har faktiskt ingen..

♥ O.C

Hejsan!

Har inte skrivit på några dagar nu för jag är hemma hos min pojkvän och vi har kollat på hela serien O.C.. Ja, ni hörde rätt från säsong 1 till 4.. Älskar verkligen den serien! Det har varit många timmar framför tvn, men varit skit väder så det har inte spelat någon roll.



Är hos mitt ♥

I dag är det som sagt Fredag och i natt sov jag hos min pojkvän.. Tog en promenad till honom igår, och när jag promenerade så pratade jag i telefon (med min pojkvän) så när jag gick så snubblade jag på en pinne och såklart (inte såklart kanske men iaf.) hade jag på mig sandaler så skrapade pinnen upp på foten och jag blödde och det gjorde superont! Sånt händer bara mig.. Så idag har jag ett sträck bredvid stortån, supersnyggt!

Min pojkväns föräldrar har nästan precis åkt till Arlanda för de ska till Kreta i dag, lite avundsjuk måste jag säga att jag är men det är nästan för varmt där borta tror jag.. Så skönt med Sverige också..

I kväll ska vi äta tacos och bara ha det mysigt framför någon film eller så.. lite O.C blir det nog också.. Min pojkvän har nämligen aldrig sett den serien, och hur kan man ha missat den braiga serien tro(?) Så nu ska jag göra han till ett O.C-freak. Kommer nästan inte ihåg nånting alls av den serien för det var så längesen jag kika på den, så det ska bli roligt..

Ska försöka svara på alla kommentarer jag fått nu + några frågor från frågestunden..

Vad ska ni göra i dag?

 
Nu ska jag vara social mot min underbara kärlek
 

 

♥ Dags att bege mig..



Nu ska jag strax ta en promenad hem till min pojkvän, är skönt väder ute i dag och solen skiner så det ska bli underbart.. Det känns roligt att ni tyckte om receptet på kladdkakan iaf. och jag hoppas att ni skriver tillbaks till mig sen när ni gör kakan om vad ni tyckte osv. om den.

Hoppas ni får en trevlig kväll iaf. för det ska jag ha.. Måste nog gå nu för min älskling ska komma och möta mig och han har redan gått ringde han nyss och berätta för han vet hur seg jag är.. Så jag tror inte han ändå har gått även att han säger det.

Hade så bra!


♥ Recept vit kladdkaka

 




♥ 225g vit choklad
♥ 225g smör
♥ 3dl strösocker
♥ 1½dl vetemjöl
♥ 1tsk vaniljsocker
♥ 4st ägg



♥ Smält chokladen och smöret i ett vattenbad (Ej i mickron) låt svalna

♥ Blanda de torra ingredienserna och rör ihop med chokladen och smöret. Tillsätt ägg och rör om till en smet.

♥ Häll smeten i en smord och bröad form, löstagbara kanter.

GRÄDDA mitt i ugnen i 175grader 35-40 minuter.


Serveras med vaniljglass och/eller bär..

♥ Vit kladdkaka med glass & kaffe

Sitter här och besvarar på kommentarer samt svarar på frågorna från frågestunden och jag måste säga att vissa frågor behöver mer hjärngympa än vanligt, och sånna frågor tycker man allt om! Lite ovanliga frågor som man själv aldrig ens tänkt på..

Sitter iaf. här framför min dator med en stor kopp kaffe med mjölk med lite vit kladdkaka och vaniljglass - Gud så gott det är! Självklart har jag bakat själv, lägger gärna upp receptet på den om någon skulle vilja göra exakt samma som min.. Finns ju många olika recept men min är helt klart godast.. (Tror jag)



♥ De 10 första svaren



 

Här kommer de 10 första svaren och tack för alla frågor jag fått, ska försöka svara så gott jag kan på alla..


Postat av: Lina
FRÅGA: konstig fråga kanske, men hur många olika hårfärger har du haft? :D
SVAR: Jadu, jag vet faktiskt inte men det har blivit hur många olika hårfärger som helst genom åren.. De jag haft som jag minns är; mörkbrunt, rödbrunt, brunt med slingor, ljusblont, mellanblont & blont med slingor i utväxten. Älskar att ändra hårfärg som sagt!

Postat av: MATHILDAAZ ღ
Vad vill du uppnå med din blogg?
Ha en bra dag!
SVAR: Jag vet inte vad jag vill uppnå inte tänkt på det ärligt talat, vill nog inte uppnå något speciellt med den. Ha en bra dag du med!

Postat av: Linnéa
vilken är din drömresa? ♥
SVAR: Det är att resa runt i Asien i olika länder tillsammans med min pojkvän.

Postat av: Felicia
hej hej!
vilken är din favo mat (middag)
pusss&kram
SVAR: Hej på dig! Jag har ingen favoriträtt utan jag har olika från dag till dag (Det man känner för helt enkelt) men just nu är det en grillad halvblodig biff med pommes och någon god sås med fetaostsallad.


Postat av: Mattias
Vad gillar du att blogg om:)?
Hur länge har du bloggat?
Och hur många besökare har du i snitt per dag:?
SVAR: Jag vet inte vad jag gillar att blogga om, bloggar om det som faller mig in.. Jag har bloggat sedan 2007 men har haft olika bloggar, denna startade jag för lite mer än 1 år sen. Besökarna på bloggen varierar från dag till dag, men genomsnitt är det några hundra besökare..

Postat av: b e a u t i f u l p i i n k l i p s ♥
FRÅGA: har du gjort designen själv?:D
SVAR: Ja, helt själv.

Postat av: Mikaela
Hur träffades du och din pojkvän?
Ska du ha barna? i sånafall hur många?
kram
SVAR: Jag kände min pojkväns bror från när jag gick i skolan i Bålsta (Där jag bor) och sedan började jag umgås med han och min pojkväns kompisar och sedan sa det bara pang och vi blev tillsammans.. Det som är konstigt tycker jag var att jag och min pojkvän tjafsade ganska mycket innan vi blev tillsammans, men se hur det gick! =) Fast både jag och min pojkvän kände att det var något mellan oss redan från första gången vi träffades. Vi blev alltså tillsammans efter 1 år som vänner. Ja, jag vill gärna ha barn och jag tror jag vill ha 2 iaf. så barnen har varandra.


Postat av: http://liveonetime.blogg.se/
1. varför började du blogga? :)
2. vilka bloggar läser du dagligen? (länka gärna till dom så man kan kolla in dom :D)
3. favorit plagg? (visa gära bild)
SVAR: 1. Anledningen till att jag började blogga var nog för att jag inte hade något att göra, så för 3 år sedan när det var nytt var det roligt att pröva på. Samtidigt är det bra för sina vänner och släktingar som man kanske inte träffar så ofta att följa med i sitt liv.
2. Jag läser inte så många bloggar dagligen utan jag kikar runt och hittar nya varje dag som jag sparar på datorn som jag tycker är bra, men bloggar jag måste besöka är iaf. 
Denise och Mathilda bloggar.
3. Gör ett inlägg om det..

Postat av: Johanna
Kanske en konstig fråga, me vad får du ut av att blogga?
Är det för att det är roligt, för att få bättre självförtroende tex :)
SVAR: Jadu, jag vet faktiskt inte men det ligger något mitt i mellan det du skriver för jag har världens dåligaste självförtroende ibland, vissa dagar vill jag bara dra täcket för huvudet men så är det nog för alla kan jag tro.

Postat av: linnea
1.har du gjort din design själv? Den är jätte söt!
2. Vad tycker du om mina bilder på min blogg?(:
3. Hur många år är du?
4. Hur länge har du bloggat om du räknar med f.d bloggar?
5. Ska vi följa varamdras bloggar?(:
6. Ha en bra dag!
SVAR: 1. Tack så mycket! Jajjemän gjort den helst själv.
2. Jag tycker de är jättefina!
3. Jag är 21 år gammal.
4. Nästan 3-4 år skulle jag tippa.
5. Ja, det är klart vi ska..
6. Tack detsamma =)


Fler svar kommer snart..

♥ Frågestund


♥ 1 år & 8 månader




I dag har jag och min älskling varit tillsammans i 1 år och 8 månader, och vägen hit har varit som en bergodalbana men så är det nog i alla förhållanden.. Huvudsaken är att vi står tillsammans efter allt som hänt och varit tycker jag, och jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går! Han känns som min stora kärlek och jag hoppas vi kommer vara tillsammans lika länge till plus ännu längre.. Han är en hel mysig kille och han gör kanske inte alltid som jag vill men det är charmigt tycker jag att ha en egen vilja och veta vad man vill och står osv.

Den här dagen ägnar jag ännu mer tankar åt honom än vad jag brukar göra, och i kväll ska jag få träffa honom igen.. Träffade han sist i eftermiddags men det spelar ingen roll för jag saknar hans närhet.. Älskar dig jesper!

♥ Vinnarna

Vinnarna denna gång blev


http://sofiahanden.blogg.se/



http://sparklegirl.blogg.se/

♥ Fråga

De som brukar läsa min blogg vet att jag har pojkvän & vi har varit tillsammans sedan 2008. Jag och min pojkväns kompisar känner en som har partner därför känner jag att denna fråga känns aktuellt eftersom det alltid är trevligt att veta att det finns mer par därute eller alternativt singlar naturligtvis..

♥ Dagens favoriter




Dagens favoriter är 2 klänningar från Nelly.com eftersom jag föredrar
klänningar framför kjol osv.


Bosworth SEK 999, Stylein - NELLY.COMFloral Satin Rouche Dress SEK 299, Rare Fashion - NELLY.COM

♥ Vill du bli dagens blogg?




Eftersom det inte blev någon dagens blogg i går så väljer jag ut 2 vinnare
i dag i stället så anmäl dig nu!

Lycka till ännu en gång..

♥ 100804

God dag!

I dag mår jag bara sådär men ska dock inte klaga alltför mycket för jag har haft underbara dagar med min älskling, han åkte dock hem för en liten stund sedan. I dag har jag diskat, tvättat och tagit upp middag helt enkelt sånna saker man måste göra när man är ensam hemma.. (Ensam hemma med min syster dvs. men hon jobbar)

I går spelade jag ett kortspel som heter "Chicago" väldigt roligt spel och som kan gå hur som helst beroende på vilka kort man får.. Min pojkvän som jag spelade med vann 2 gånger av 3, så jag vann en gång iaf. men roligt var det..

Nu ska jag sätta igång och städa!


♥ Dagens blogg



http://alltidhungriga.blogg.se/

Besök gärna bloggen nu, och ha en fortsatt bra dag!

♥ Sov gott

Nu strax ska jag sova men först tänkte jag skriva några rader här i bloggen..
 
Min pojkvän är här hos mig och vi kollade på en jättebra film idag som var super intressant! Kommer dock inte ihåg vad den hette. Kikar just nu på ett avsnitt av svensson svensson innan jag ska sova.
 
Min pojkvän ligger här bredvid mig och sover så gulligt, får nog släcka här och krya ner med honom <3

Imorgon hoppas jag att det blir finare väder än dagens spöregn..

Sov så gott!

♥ Följ mig med bloglovin

Använder faktiskt inte bloglovin så mycket men gick precis in och jag tycker det är väldigt bra och enkelt eftersom det står enkelt där om bloggarna uppdaterats.. Så slipper man gå in på varje blogg flera gånger om dagen för att se om det finns några nya inlägg att läsa.. 


Om du tycker om min blogg och har bloglovin, lägg gärna till mig där..

bloglovin

♥ Vill du bli dagens blogg?





UPPDATERAD; Tävlingen avgjort och snart publiceras dagens vinnare,
om du inte vann kommer en ny chans i morgon..

♥ 2a augusti

I dag är det måndag och jag mår utmärkt förutom blåsan i munnen och att jag är lite förskyld. Min pojkvän ska kom hem igår från Västervik så i dag ska han komma hem till mig och äta middag med mig och min syster. Ska bli hur mysigt som helst att få träffa honom igen, för jag har verkligen saknat honom jätte mycket!

Den här veckan är jag och min syster hemma själva och det är mysigt men det blir mycket matlagning, inhandling, städning och tvättning osv. men det är charmigt på sitt sätt.. För man får veta hur det är att bo själv, både på gott och ont.

♥ Dagens vinnare



det var mycket jämt och i dag blev det 2 vinnare och de är;


http://lindaviola.tk/


http://apieceofelin.blogg.se/

Till alla er som inte vann så kommer det en ny chans i dag..
Kom ihåg chanserna ökar ju mer ni kommenterar inlägget Ha en bra dag!

♥ 1a augusti

Hej alla bloggläsare & även alla andra!

I dag är det 1a augusti och det innebär att om 4 dagar har jag och min pojkvän 1 år & 8 månader. Vi brukar aldrig göra det till en speciell dag (Månadsdagen dvs.) men jag tycker att det är den dagen som man kanske ska tänka på att ge lite extra kärlek till den andre.

Min pojkvän har varit på semester med hans kompisar i Västervik sen i onsdags, och jag saknar honom jätte mycket nu! Han är på väg hem nu iaf. så snart ska jag få träffa honom igen.. 

När min pojkvän lämnar Västervik tar min mamma och styvpappa över, de är nämligen på väg ner dit just nu och ska träffa lite släktingar där nere bl.a. så de får träffa min underbara lillebror.

Har du varit i Västervik någon gång?

´

♥ Bilder; sandhamn

Här kommer lite bilder från min vecka i Stockholms skärgård på ön Sandhamn.. Riktigt fin och underbar ö måste jag säga!


Står & väntar på att få gå ombord på båten




Jag & mitt ♥


Stranden








♥ Vill du bli dagens blogg?



UPPDATERAD:
Då var tävlingen avslutad för den här gången, och tack alla som ville medverka..
Snart publiceras vinnaren & en ny tävling så håll utkik!

♥ Dagens vinnare är..




http://veronicasadventure.blogg.se/

Dagens vinnare är Veronica och hon är en 20-årig tjej som bor strax utanför Göteborg. Hon bloggar om lite allt möjligt bl.a. om att hon jobbar i restaurangbranschen, sin vardag och musik & film.

Besök gärna hennes blogg nu!

♥ Bilder från Småland med älskling

Här kommer lite fler bilder från veckan hos min pappa med min älskling Jeppe, vi hade super trevligt, mysigt och fint väder. Blev även ett tripp till Kalmar.
 
 
Min pappas hund kom och hälsa på i sängen varje morgon och väckte oss
 
 
 
 
Smygfotar älskling som solar
 
 
 
 
Älskling grillar <3
 
 

♥ Bilder från Småland med älskling

Här kommer lite fler bilder från veckan hos min pappa med min älskling Jeppe, vi hade super trevligt, mysigt och fint väder. Blev även ett tripp till Kalmar.
 
 
Min pappas hund kom och hälsa på i sängen varje morgon och väckte oss
 
 
 
 
Smygfotar älskling som solar
 
 
 
 
Älskling grillar <3
 
 
RSS 2.0