♥ Vilka går vidare i idol?

Snart får man veta vilka som går vidare, och gud så spännande säger jag bara!!

Alla var bra i dag tycker jag, men jag håller främst på Ramus, Erik och Rabih..
Vilka håller ni på?


UPPDATERAT;
Erik och Rabih gick vidare, jag hoppas juryn tar in Rasmus!

♥ Ännu mer svar♥ Vilka länder har du varit i och vilka vill du till?

Jag har varit i USA -florida, Spanien, Grekland, Holland, Thailand och såklart Finland om det nu räknas? Jag skulle vilja tillbaks till Thailand som säkert många andra svenskar men även så vill jag till någon fin ö i Grekland och Mauritius och även Hawaii.

♥ Vad tycker du om bantning?
Jag tycker väll igentligen ingenting om det för jag har varit med om det i tidiga tonåren lite granna.. Just nu tycker jag att det är helt fel sätt att gå ner i vikt eller ändra på sin kropp, träning är därmed mycket bättre och framför allt får man en snygg kropp.. Tycker inte "smala" kroppar är speciellt fint.. Vältränad smalt är fint däremot tycker jag.

♥ Röker du?
Nej!

♥ Vad är dina favorit färger?
Turkos och naturligtvis rosa, eftersom bloggen klär i just rosa!

♥ Du har så fint hår på dina bilder, har du löshår?
Tack så hemskt mycket. Nej har aldrig använt löshår, har bara "fint" sönderblekt hår.

♥ Har du tagit studenten och isåfall när och var gjorde du deT?
Ja, jag har tagit studenten tog den 29 maj i år faktiskt och det gjorde jag på ett gymnasium i Nacka.

♥ Brukar du ha högklakat?
Ja, det brukar jag!

♥ Vad läser du på högskolan och vad heter kurserna?
Jag läser ett program som heter "Avancerad webbprogrammering" och därmed har jag kurser som redan är förplanerade jag ska läsa och de heter "Objektorienterad programering med Java" samt kursen "It-säkerhet" läser även en kurs till som heter "Webbdesign med CSS" på ett annat universitet.

♥ Du visade bild förut på dina naglar, superfina! Skulle vilja veta vad du använt för nagellack osv och hur du kunnat göra de så fina..
Jag använder mig av "Fransk manikyr" -kit från märket Trind. Jadu, jag vet inte, men med åren har jag blivit säkrare på att måla just det vita osv. så jag kan tro att det är därför det blir finare, du skulle sätt hur det såg ut i början! Katastrofaltfult! Övning ger färdighet så att säga. Brukar alltid måla vitt först och sen rosa och sen fylla på med vitt igen, och sen lägga på "top coat".

♥ Hur kom det sig att du började blogga ?
Tror det var när jag var mycket inne på hemsidan stylesearch för där började man snacka om bloggar osv. kom ihåg i början att jag undrade varför det stod så mycket "skit" på sidan/sidorna av hemsidan.. Men det var ju där själva inläggen var samt arkiv osv.

♥ Vad tycker du om att göra?
Jag har älskat att sy kläder, måla osv. men nu på senare dar har det inte blivit något av med det utan jag har börjat skriva på min egna bok.. Får se bara hur långt den kommer att gå.. Tycker såklart också om att umgås med min pojkvän, umgås och träna.

♥ vad är det bästa med att vara du?
Svår fråga! Men jag tror att det är att jag har en sån underbar pojkvän, samt att jag har haft turen att komma in på högskolan/ universitet samt att ha så underbara människor runt omkring mig.

♥ varför började du blogga?
Jag kände att det var värt att pröva på, och jag fastnade.

♥ hur skulle du beskriva dig själv?
Jag skulle beskriva mig själv som en person som är snäll, omtänksam, rolig och pålitlig osv. men även så är jag ganska impulsiv och har svårt att hantera min ilska (Säger saker som jag igentligen inte menar) när jag blir sur/ irriterad. Men så kanske det är för alla(?)

♥ vad har du för åsikter om kärlek?
Kärlek är något som finns överallt, familjen, vänner osv. men det finns även kärlek som är till ens partner och den kärleken är underbar.. Kärlek för mig handlar om att respektera varandra och visa varandra uppskattning samt ärlighet osv. och absolut inte ljuga fast vita lögner kan vara bra ibland för det går under omtänksamhet litegranna tycker jag..

♥ varför började du blogga? :)

♥ Orkar inte..

Kom hem för ett tag sedan från shopping-rundan och ja, jag hittade faktiskt 2 par skor, ursnygga enligt mig.. (Visar sen)

Sitter just nu här iaf.  framför min dator med en kopp kaffe i handen och samtidigt läser igenom nästa uppgift jag ska göra i kursen "It-säkerhet". Måste faktiskt slänga ur mig lite positivt och negativt om denna kurs, jag vet att det är på högskola och snäppet svårare än kurser på gymnasiet osv. när det gäller examinationer, redovisningar osv.

Det positiva och roliga i kursen (Hittills) var när vi skulle ta reda på lösenord till en lösenordskyddad fil -tex. worddokument eller en pdf-fil, detta gick snabbt och var superroligt eftersom jag fixade det så bra! Plus att jag fick beröm av läraren..

Allt som är relativt lätt och inte för svårt är roligt tycker jag, sen när det blir svårt blir det grymt tråkigt!


Det negativa i kursen i nuläget är att vi ska ta reda på massa saker som handlar om att skicka e-mejl där det tydligen är mycket som spelar in.. T.ex. som bygger på olika modeller eller s.k. nivåer osv. det här är väll roligt i sig att få reda på hur det fungerar osv. men nu ska vi ta reda på ip-adresser, hur många som kan användas och varför man kan ha samma ip-nummer utåt i ett hushåll fast man har flera datorer, för ip-numret måste vara unikt.. osv.

Ja, ni förstår det är mycket trams just nu om routrar, ip-nummer och OSI-modellen osv. Ska iaf. försöka att ändra min attityd och tänka "Det här är roligt, värt att veta" osv. för då blir sitt arbete mycket roligare, bättre och framförallt bättre gjort. Enligt mig handlar allt om sin egen inställning till saker och ting, har erfarenhet av det från gymnasiet.. För där hade jag inget speciellt favorit ämne utan tog allt på seriöst allvar och inbillade mig att allt var intressant osv.

Nu ska jag återgå..    

♥ 090930 - Onsdag (Shopping & Möte)

Dagarna bara rullar på i rusande fart och jag hinner inte med allt plugg som måste göras, blir lite halv galen när jag tänker på det här men grips iaf. inte av stress eftersom jag vet att allt kommer att ordna sig som det alltid brukar göra för min del.

I dag är planerna som så att jag ska följa med min styvpappa och min lillebror Charlie och handla skor, får se om jag hittar några bara eftersom jag är ganska kräsen när det gäller skor (Men ändå har jag typ 50 par eller fler?)

Har velat ha stövletter nu ett tag som passar när man har jeans, för då slipper man ha höga stövlar som det blir varmt att ha (Tänker på krogen nu i höst/ vinter) och jag brukar alltid frysa när jag har pumps eller liknande.. Problemet är bara att jag inte har hittat några som faller mig i smak. Får hoppas turen har vänt nu bara.

Möte har jag även i dag som alla andra Onsdagar. Mötet börjar vid kl.18 i kväll och håller på några timmar, lite halv tråkigt kanske men ett måste.. Så skönt att ha möte via datorn ska ni veta, riktigt bekvämt..

I morgon ska jag nog träffa älsklingen igen, längtar redan faktiskt! Känns som om man ska tröttna med tiden att träffas, men jag känner snarare tvärtom och jag vet att han känner samma sak för mig.. Älskar han så jättemycket! Vi började träffas i oktober förra året, i stort sätt varje helg och sedan blev det i veckorna och på helgerna när vi blev tillsammans och så har det fortsatt vara också.. Fast i sommar när han var ledig, träffades vi i stort sätt varje dag.. Nu har vi snart träffats i 1 år och har även snart 1 årsdag tillsammans, ska bli så underbart att fira den tillsammans med dig!


Bild: Jag

♥ Dagens vill ha "Koftor" (090929)

Eftersom det börjar bli kallt och ruggigt ute är dagens vill ha just urmysiga "koftor".


Båda koftorna är från H&M Så kika gärna in och ta en titt på de andra..

♥ Glömt

Ni som känner mig, eller följt min blogg vet nog att jag är lite glömsk eller ännu mer jätte glömsk mellan varven.. och åter denna gång har jag varit glömsk när det gäller tipsandet om en hemsida som jag tycker är bra som handlar om kändisar osv.

Hemsidan är iaf. POSH24 <--- Tryck för att komma till hemsidan.

♥ Webbdesign (Fråga vad du vill!)

Just nu sitter jag med "examination 2" i min kurs som heter Webbdesign med CSS som jag läser vid umu (Umeå universitet) faktiskt ganska intressant, fast ändå svårt och krångligt..

Just "examination 2" som det är inlämning på denna vecka handlar om boxmodeller det är väldigt likt bloggdesign när man håller på och fixar med det.. Så lite känner man allt igen, men det jobbiga och krångliga är att man har en anvisning till examinationerna som ska vara exakt på millimetern eller också px och em som det så fint heter på detta språk jag läser.

T.ex. på koder är (Som jag sitter och pluggar) är body, header, footer och a alltså typ likadant som i bloggdesignen så de har man koll på.. Men sen tillkommer det mängder av andra som t.ex. punktlistorna som är ol, li eller ul Inte så hajj på det ännu dock. Även finns det något som heter p osv.

Kanske ska uppdatera min design här på bloggen ju längre jag kommer i kursen, så kan jag ta lära av det jag lär mig på kursen. Alltid bra att använda det man lär sig, för annars glömmer man bort så lätt.


Om ni vill jag ska ta reda på något som rör webbdesign/ bloggdesign som ni vill ha reda på, fråga mig gärna så ska jag försöka ta reda på svaret.. Har ju kanon (universitetsutbildade) lärare nu som nog kan svara på det mesta jag frågar. Alltid kul att hjälpa till! Kanske kan underlätta också så lär jag mig ännu mer än det jag måste enligt pappren / kursen. Så fråga på!

♥ Fransk manikyr

Nu har jag varit på centrum tillsammans med min lillebror och styvpappa, och köpt bl.a. fransk manikyr samt guld-glitter nagellack så här ska målas! Fina naglar känns lika naturligt för mig som att sminka sig när man drar ut på krogen/ fest.

♥ 090929 - Tisdag

I dag är det Tisdag och kom hem för ett tag sedan från min pojkvän, alltid så skönt med tisdagar eftersom han har sovmorgon då. I går när jag kom till han så var det fotbollstittande, men jag och hans mamma kikade på Idol och såg att Calle gick vidare, åh han var så grym i går tyckte jag! Och han gick vidare direkt i går också, kalas!

Känns som om man inte har så mycket att skriva om just nu, måste iaf. plugga på mina examinationer men jag orkar verkligen inte.. Ska nog iaf. försöka plugga järnet nu så kanske man kan belöna sig med ett par skor? Alltid trevligt att belöna sig.. Fick iaf. reda på i dag att min HMs beställning blev försenad en vecka, så jag får inte de den här veckan som jag hoppades.. Så jag kanske måste bege mig ut och shoppa nån klänning eller så eftersom jag och älskling kanske ska till Enköping på Oktoberfesten på lördag..

Nej, nu ska jag återgå till pluggandet!

♥ Träning

Drog ju smått i gång i går med träningen för hösten, och gud så härligt det var! Har tränat även i dag (Fast på riktigt, mer övningar med hantlar osv.) Jag förstår igentligen inte varför jag har hållit uppe såhär pass länge, för det är ju jätte härligt och skönt att träna..

Nu får jag inte sluta utan måste fortsätta med mina pass varje vecka..

♥ 090928 - Plugg & Träning

I dag blir det troligtvis inte så värst mycket bloggning eftersom jag har inlämningar att arbeta med i plugget samt ska jag hinna träna plus lite annat innan jag ska hem till min underbara pojkvän (Som jag saknar mest just nu, för att vi inte träffats på några dagar nu!)

Började faktiskt träna lite i går, lite mage och armar motion osv. men i dag blir det alltså "Riv-start" men försiktigt naturligtvis eftersom jag inte tränat nu på ganska länge.. För ni vet väll det att man inte ska ha för tunga vikter eller gå in för hårt i träningen för snabbt(?)

Ha en underbar dag iaf. alla därute! Så ska jag försöka kika upp "Dagens vill ha" och publicera här.. Ska iaf. tipsa om en hemsida om kändisar osv. ganska bra faktiskt! Så om ni inte redan har upptäckt den så kika gärna in på den. Ska bara leta upp den, har inte sparat den eller något på den här datorn och glömt bort vad hemsidan heter, så bra var den kanske(?) Nejdå, jag är bara glömsk annars är den kalas bra!

♥ Veckans planeringHar även planerat att shoppa lite någon dag, t.ex. vantar mössa osv. för någon dag här i veckan kommer mina kläder från H&M som jag beställde..

Ne nu ska jag ta och sova! Så jag kan komma upp ganska hyffsad tid i morgon..
Sov gott!

Beställt från H&M

I natt beställde jag från H&M, var inte planerat eller så men jag hittade lite grejer som var fint och varför inte slå till direkt? Får dessa här i veckan, så jag visar då vad jag beställt.. Hittade bl.a. 2 tröjor, ett par jeans och ett ursött linne..

Vill även ha en laptop, men vet inte riktigt vilken för det finns ju så himla många!

090927 - Söndag

God morgon! I dag vaknade man ganska tidigt eftersom man inte varit ute och svidat om i helgen, och vakna av sig själv och inte vara bakfull är nog det bästa.. Man känner verkligen att nu är det en ny dag och nya tag, medans när man är bakfull vill man bara ligga kvar hela dagen och tänker "I morgon är det en ny dag".

Tänkte inte skriva så mycket mer än att jag saknar min älskling! Inte träffat han på några dagar nu för han varit sjuk, hoppas han mår bättre i dag så han och jag kan träffas..Bild på mig från förra sommaren

Idol 2009 Calle vs. Piotr

Frågan är blir det Calle eller Piotr som tar sista platsen?

Jag tycker det är svårt att välja sådär, för båda är verkligen duktiga..
Men jag måste ändå säga att jag håller på Calle!

090926 - Lördag

Känns som om det inte är någon ordning alls på mina inlägg här i bloggen denna vecka, men äsch det är väll så att vara student kan jag tro.. Man tänker bara på plugg så att säga (Nästan iaf.)

I dag är det Lördag iaf. och i går satt jag och pluggade hela dagen ända fram till ca. 23-23.30 lite otroligt för att vara fredag kväll.. Ska man inte vara ute och svida om? Tänkte eftersom det var "löning" i går också.. Äsch, man måste tänka på sin framtid i mellan åt också och inte bara att må bra i stunden. Jag är iaf. stolt över mig själv ska ni veta! Party får man ta någon annan gång, det finns alltid kvar men det gör inte sina deadlines på högskolan kan jag lova!

♥ De 10 första svarenVad söt du är:) Min fråga är, är du modell eller skulle du kunna tänka dig det??
Svar:
Tack så hemskt mycket. Nej, jag är inte modell och har inga planer på att försöka bli det heller.. Men man vet aldrig vad som händer i framtiden.

♥ När har du och din pojkvän 1 år?
Svar:
Vi har 1 år den 5:e December, så inte så långt kvar men ett tag till kvar.

♥ Har du några husdjur ?
Svar:
Nej, har nästan aldrig haft det heller.. Bara 2 kaniner när jag var 12, och sen har min pappa alltid haft hund men han är jag inte mycket hos, så svaret är nej..

♥ Vad pluggar du för något?
Svar:
Jag pluggar programmering och webbdesign på högskolan.

♥ Hur lång är du ?
Svar:
Cirkus 165cm.

♥ Hur gammal är du ?
Svar:
Jag är 20 år. 

♥ Såg att du pluggade på högskola, vad vill du bli?
Svar:
Jag vill bli någonting inom IT, är inte riktigt säker på vad ännu, men det kommer jag nog på snart eftersom jag pluggar 3 olika inriktningar eller 3 olika slags kurser i nuläget. (Programmering, Webbdesign och IT-säkerhet)

♥ Vad är ditt mål i livet?
Svar:
Oj, den var svår! Men det är nog "Behandla andra som du själv vill bli behandlad" eller är det ordspråk?

♥ Vilket är ditt favorit pogram?
Svar:
Får man bara välja ett? Det är mycket svår fråga men främst kommer nog det hederliga programmet "Våra bästa år" som jag följt säkert sen jag var 15, men annars är det Gossip girl, Idol, One tree hill och Oskyldigt dömd.

♥ Vilken är din favoirträtt?
Svar:
Helt klart tacos sen kommer kyckling wok med nudlar! Mums!

Bättre sent än aldrig, right?!

Innan jag börjar skriva det här inlägget, vill jag bara tacka alla som tog sig tid till att fråga mig något i frågestunden.. Tänkte snart svara på era frågor, men tänkte först skriva ett inlägg.

Själv tycker jag att bloggar är tråkiga att läsa där de skriver "I dag har jag varit och handlar, sedan shoppa jag, sen plugg som vanligt.. Sen duscha jag" osv. men jag måste iaf. berätta lite om min kaotiska dag i dag.. Var först och skulle ta lite prover, och de kastade mig och dit, ingen ville ta proverna sedan kom vi äntligen rätt och då sa läkarna "Vi har inte tid" men det gick till slut iaf. Men man blir så himla sur och irriterad! För Uppsala sjukhus har sagt att jag bara kan gå till vårdcentralen (Som ligger där jag bor) och ta proverna, utan att beställa tid osv. och nu när jag går dit vill ingen ta proverna eller "Jag tar inte sånna här prover", men sen tog de dem iaf. men de punkterade "Man ska alltid beställa tid", men det hade inte sjukhuset sagt att jag skulle(?) Som sagt nu vet jag det till nästa gång iaf. Ett prov tog ca. 1 timma ist. för 10 minuter, liksom skillnad.. 

Efter jag varit och tagit proverna gick jag hem, och då hade jag fått post och det var från "Umeå Universitet" ja, jag pluggar tydligen där och fick en räkning på studentkår avgift osv. hade helt glömt bort att jag går en kurs där nu i höst också! Så hela eftermiddagen, kvällen har jag pluggat webbdesign tills nyss, gick faktiskt hur bra som helst och det var hur skoj som helst också! Det är liknande koder till bloggen, så lite känner man igen.. Men man får anvisningar hur man ska göra, det är just det som är svår.. Man får inte direkt göra som man själv vill..

Usch! Vad långt inlägget blev..
Svarar på era frågor nu innan jag ska sova!

♥ Frågestund


Eftersom jag fått ganska många nya läsare på senaste tiden, tänkte jag passa på att ha en frågestund medans jag pluggar, så kan jag svara på de senare när jag är färdig med dagens plugg.. Så fråga på ni..

Hej då så länge ♥

Dagens "Kelly Clarkson"

I dag tänkte jag köra Kelly Clarkson hela dagen, eller hur man säger.. Tycker faktiskt några av hennes låtar är riktigt bra, fast jag inte brukar lyssna på den här sortens musik..


Kelly Clarkson - My life should suck without you


Kelly Clarkson - Since you´ve been gone

090924 - Torsdag

I natt sov min pojkvän hos mig och han började tidigt i dag, så jag vaknade cirkus Kl 6.45 grymt tidigt för att vara jag! Det sköna är när man kan somna om och det gjorde jag, men blev ändå väckt av kaffe vid kl 8.15, den tiden är lite mer skaplig.

I dag är det plugg som gäller för fulla muggar, ska läsa i böckerna lite som jag äntligen fått hem och göra uppgifterna som står där..

Känns lite otroligt att det snart är Oktober (?) Känns som om jag tog studenten nyss eller fyllde 20 (April - Maj) Ska inte klaga för hösten brukar vara fin här i Sverige osv. men jag har svårt att tänka mig att det ska bli kyligare och man kan inte går runt utan jacka längre ute.. Snart är våren här igen.


Bild på mig från vasaparken

Dagens vill ha (090923)

Dagens vill ha i dag är en väska av märket Caia of Sweden, ganska snygg tycker jag! Väskor är helt klart min absoluta favorit efter skor och jackor.. Finns i olika storlekar, färger osv.

Min Bag SEK 2499, Caia Of Sweden - NELLY.COM
2499:-

090923 - Onsdag

God morgon!! Vaknade för ca. en timma sen och har hunnit ätit frukost, druckit en stor kopp kaffe och även lekt lite med min lillebror Charlie som är 1 år.. Han sover nu så det är lugnt här hemma igen.

Ska försöka fixa så att jag kan skicka in mina dokument i pdf-format, min dator är så krånglig u nuläget så inget verkar funka, fast det konstiga är att det här funkade förut (Någon vecka sen) och funkar inte längre (?) Jag pluggar IT på högskolan, så jag måste fixa det här genast annars är det "Fy-skäms-på-mig!".

♥ Sov gott!

Nu är det dags för mig att hoppa i säng, borsta tänderna har jag gjort för längesen och jag sitter och funderar vad jag igentligen har pysslat med här framför datorn så pass länge.. Brukar annars borsta tänderna och sedan direkt hoppa i säng, men icke denna gång.

Morgondagens planer är iaf. att gå upp tidigt sedan till distriktsköterskan för lite prover osv. sedan blir det såklart en massa plugg.. Har även e-möte i morgon (Kl.18-20) Sedan skulle nog min pojkvän kika över. Så det blir full fart i morgon som sagt, men vem tycker inte om saker att göra/ händer (?) Inge roligt om det alltid är lugnt osv.

♥Sov så gott iaf!

Från ljusblont till ljusbrunt hår

Jag vet att jag skrev tidigare att jag skulle göra inlägg om det här i morgon, men jag har faktiskt tid över nu innan jag ska sova så tänkte visa vilka hårfärger jag använde för att få en fin brun färg i håret..

Som ni alla vet (Iaf. de som har färgat brunt från blont) är det lätt att få gråa eller gröna nyanser i ett brunt hår vid färgning av blont till brunt.. Det fick jag när jag färgade mitt hår nu senast, därför färgade jag håret brunt ännu en gång och då blev det kanon bra!!

Om ni frågar så ja jag färgade håret hemma.. Och en förpackning kostade inte ens 70kr och jag är mycket nöjd med resultatet!


Svenska hollywoodfruar

I går var ju avsnitt 2 (Eller?) av Svenska Hollywoodfruar och självklart kikade jag på det i brist på annat bra på tvn. Det roliga är att min pojkvän inte stod ut att höra de prata för visst pratar de speciellt?? Tyckte iaf. att hans reaktion var rolig..


♥ Idol och AA

Nu har jag pluggat klart för i dag känner jag, skulle igentligen ha 2 inlämningar i dag men den ena har jag inte hunnit arbeta klart med och den andra hittar jag inte programmet som jag ska lämna in själva uppgiften med så jag får vänta med det tills i morgon känner jag eftersom jag suttit och pluggat i stort sätt hela dagen..

I kväll är det absolut helt klart veckans bästa tv-kväll, först är det Idol och sedan direkt efter de är det AA (Andra avenyn) Så nu vet ni vad jag ska göra i kväll..

JUSTE! Har fått frågor om mitt bruna hår, har inte visat bild än jag vet, men det kommer naturligtvis och tänkte även visa vilka hårfärger jag använde på mitt kritvita hår innan jag började förvandlingen till mitt mörkbruna hår eller vad det nu är för färg av brunt jag har..

Kommer i morgon, så kika gärna in i morrn och spana in dem inläggen om hårfärg.

Dagens vill ha (090922)

Dagens vill ha LÅRHÖGA STÖVLAR! Gash ursnyggt måste jag säga.. Priset är inte så farligt heller. Har redan ett par lårhöga skor, men kommer nog att bli några fler i höst..


499:- På Halens

♥ Är jag en riktig student nu?

För någon dag sen fick jag hem mitt Studentkort som det så fint heter, och med det kortet får jag rabatter på te.x. datorer, resor osv. Kalas bra! 

Eftersom jag tänkt åka ner till Gotland snart och hälsa på skolan där så kommer det väl till hands nu, om det nu finns rabatter på det dvs. men det borde ju finnas det iaf. tycker jag eftersom det är där jag pluggar (?) 

Innebär det här att jag är student på högskola på riktigt nu tro? Jag tycker det iaf, känns iaf. bra att få ett sådant kort och inte bara ett CSN-kort som man fick när man pluggade på gymnasiet.

♥ 090922

Tog en lång och mysig promenad hem från min pojkvän här för nån timma sen, var faktiskt jätte skönt väder ute!

I dag är planerna är plugga järnet för i dag är det inlämning på en uppgift jag inte ens börjat med (Eftersom jag inte kunnat göra något för jag inte haft böckerna!) I går kom iaf. böckerna och jag hämtade ut dem, och det var faktiskt rätt böcker.. I bland när man beställer kan det bli lite galet, men det blev det inte denna gång, skönt!

Så nu ska jag sätta i gång med pluggandet igen!

Hej då! ♥

Nu äntligen ska jag i väg till min pojkvän och ha en underbar kväll tillsammans med honom, så får tacka för mig så skriver jag mer i morgon.

Förresten! Ska och hämta mina böcker nu, så i morgon kan jag sätta i gång och plugga!! Gud vad glad jag är nu..

Dagens outfit fick bli den klassiska kostymen med svarta byxor och vit skjorta..

Ha en bra kväll!!
♥ Lia

Veckans listaDagens låt (090921)

Den här låten är verkligen bra tycker jag, den är ganska lugn och musikvideon är ganska mysig.. Så i dag blir det inte bara musiken utan även videon.. Den kanske inte är så ny (?) men den funkar helt klart.

090921 - Måndag

I dag känns det som om höstvädret är på väg eftersom det regnar lite ute osv, och det känns faktiskt helt OK för jag är trött på värmen nu och vill ha höst så man kan börja använda sina nya stövlar, jackor osv.

I dag blir det inte att göra så mycket mer än att vänta på mina böcker som ska komma nu vilken dag som helst, så jag sätta igång med plugget sen!! Senare i kväll ska jag iaf. hem till min pojkvän och sova över och mysa hos han..


Älskling & Jag i Sandhamn -09

Veckans planering (V.39)

♥ Dagens vill ha (090920)

Jag hittade precis den här ursöta klänningen från Nelly..

Application Dress SEK 499, Elise Ryan - NELLY.COM

♥ Äntligen!

Gick precis in och kollade min mejl (Vanliga, min personliga) och där hade jag fått mejl av "BOKUSFörlaget jag beställt studentlitteratur från Och tydligen har de skickat mina böcker, äntligen! Så jag kommer få de i början av nästa vecka, superbra!! Så nu kan jag börja plugga på riktigt.

090920 - Söndag

Söndag är här åter igen och jag kan inte säga att jag är taggad inför en ny vecka eftersom det ser ut som om jag får mina böcker i början av veckan och betyder därmed att jag ska plugga som tusan för att hinna i kapp. Det är smällar man får ta!

Tänkte bara skriva lite om helgen, eftersom jag inte har skrivit så värst mycket eller snarare ingenting alls.. Börjar bli dålig på det här märker jag.. Men iaf. min älskling kom på middag i fredags hos mig, och kika Idol och sov över, super mysigt! Sen i går så var jag hos honom och åt kräftor tillsammans med Tobbe och Alle, super trevligt! Tobbe hade sitt Wii med sig, så vi spelade naturligtvis och även så blev det fotbollstittande.. Sen i dag så blev det också lite fotboll med älskling, men nu är jag iaf. hemma.

Har tänkt att kika lite på H&Ms hemsida om det finns något som är värt att beställa.. Brukar aldrig vara inne där, utan jag är mer inne på nelly.. Lite roligt med något nytt också i mellan åt.


Bild: Jag

090918 - Fredag

Nu är det äntligen Fredag och helg, känns så himla underbart! Veckorna bara rusar i väg och snart ska älsklingen min åka till Thailand, känns jobbigt för jag kommer sakna honom men ändå kul för honom och komma bort lite..

Tog en promenad hem i morse innan frukosten eftersom jag var hos min pojkvän i går/ i natt, morgon promender uppskattas grymt mycket, så mysigt på något sätt.

Har även lagat min cykel i dag, så nu ska här åkas av!

090917 - Torsdag

God morgon!

Datorn har krånglat lite i dag, men nu har jag iaf. fått i gång den och internet.. Vaknade runt 9-tiden i dag och åt frukost med min krassliga mamma, riktigt mysigt.

Bilder kommer upp på mitt nya hår snart, jag lovar..

Snart helg och det känns urskönt!

Dagens vill ha (090916)

One Shoulder Tulip Dress SEK 639, Elise Ryan - NELLY.COM

Tips på header?

Jag blir tokig varje gång jag går in på bloggen och ser hur förskräckligt ful den är! Är nöjd med allt förutom headern, om ni har några tips mejla mig gärna eller skriv en kommentar..

Detta uppskattas väldigt mycket!

090916 - Onsdag

I dag skulle jag träffat en kompis, men det blev inte så utan vi sköt upp det tills i morgon..

Nu ska jag börja plugga och hoppas att posten kommer snart med mina böcker, eftersom det inte är så lätt att plugga utan böcker.

Bilder; Sommaren 2009

Har försökt att samla lite bilder från i somras, tagit endast några bilder men ska försöka fixa lite fint från allt jag hunnit göra från i somras eftersom jag inte har så väldigt mycket bilder att visa i nuläget, och vem tycker inte om kort oavsett när det har varit??


090915 - Tisdag

I dag är det som sagt Tisdag och i dag håller jag alla tummar på att jag får mina skolböcker, så jag kan sätta igång att plugga så det ryker, inte så lätt om man inte har sina böcker kan jag säga er.

Annars i dag ska jag försöka göra så mycket som möjligt inom plugget som jag kan utan mina böcker, får se bara hur det går med det. Vill inte hamna mer efter än vad jag redan är! Vill bara att böckerna ska komma nu, nu, nu!

Överraskningen jag skrev om i går var iaf. att jag har färgat håret brunt.. Så nu är mitt blonda, vita, fjortishår borta och jag är mörk brunett ala gynning, sjukt snyggt! Eller iaf. hennes hår är sjukt snyggt, mitt är mest lite grådaskigt här och var så tänkte köpa en färgning till så ska det nog vara på sin plats att visa bild här i bloggen.

Före och efterbilder kommer naturligtvis upp på mitt blonda som jag hade innan jag färgade mitt hår brunt nu.. (Efter jag färgat mitt hår en gång till dvs.)

Ciao!

090914 - Måndag

God kväll! Helgen har varit super härlig, och har inte haft tid till att skriva något i bloggen som ni kanske märker inte ens har jag haft tid till att skaffa mig en ny header, men det kommer.. Tänkte lägga in en "tills-vidare-header" men den nya kommer så småningom.

Snart kommer min älskling hit, och han ska få sig en överraskning, berättar inte vad det är, utan berättar det senare när han varit här oså, vill inte skriva något om den innan han själv upplevt den eller hur man ska säga.

Pluggandet går bara bra, men har som sagt inte fått mina böcker ännu, så det står stilla.

Besök av Elise

I dag har Elise varit hos mig och ätit middag osv. supermysigt och trevligt. Nu ska vi iaf. ta och sova, har precis varit ute på kvällspromenad och träffat en kompis och snackat massa skit.. Jätte mysigt väder var det ute också.. Imorgon ska vi förbereda en liten överraskning till min pojkvän, säger ingenting mer om det, berättar senare.

Nu ska vi sova, sov gott!!


Elise och jag för ca. ett år sen

090911 - Fredag

God middag bloggen!

Har inte hunnit skriva något nu på några dagar för jag har haft fullt upp med utbildningar, inlämningar och e-möten osv. men nu har jag äntligen tid för ett inlägg här i bloggen.

Som ni ser (Iaf. ni som varit inne här på bloggen tidigare) Ser att jag har ändrat min design lite, och just nu ångrar jag mig för jag har inga idéer eller ork kvar till att fixa om den.. Varför ens börja fixa om är frågan. Ska iaf. försöka fräscha till den lite efter jag pluggat lite.

Har ni några idéer om hur den kan se ut? T.ex. tips på fin header osv. Såklart ni som hjälper mig blir länkade i bloggen.


Jag i våras

Dagens vill ha (090909)

Eftersom det är Onsdag i dag (Dvs. lill-lördag) har jag tänkt mig att i dag ska jag rikta mig in mot festklänning, och jag har hittat en sådan ursöt rosa (Förvånade? nej trodde väll det) klänning som skulle passa perfekt till skorna jag visade för några dagar sen till en komplett party-outfit. För att kika på skorna klicka HÄR

Beautiful Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM

090909 en magisk dag?

Har inte funderat kring det här något med hade nyss e-möte med kursen i dag, och där frågade min lärare vilket datum det var och då skrev någon "090909" och då kom vi in på ämnet att klockan kunde va just "090909", lite komiskt, förra året var det ju 08-dagen (Stockholmarnasdag, som de nu sa) alltså 080808, lite kommiskt tycker jag iaf.

Tror ni sånna här dagar är magiska? eller något liknande?

090909 - Onsdag

Det är såhär att jag har mycket i skolan just nu och därför har inte hunnit uppdatera bloggen något..

I går fick jag reda på att jag kommit in på en kurs (Umeå Universitet) som handlar om webbdesign, känns faktiskt hur skoj som helst! Den kursen är på 7,5 högskolepoäng och ges på halvfart så det passar utmärkt till mig som redan går 100% på ett annat program (Inga kurser, utan program!) Så nu har jag fullt upp kan man säga.

I dag är det superfint väder ute! Måste säga att jag börjar bli lite trött på den här stekande värmen som är, nu vill jag bara ha höst!! och åter höst!! Vill använda mina stövlar och höstjacka osv. så mysigt! Älskar hösten, löven ändrar färg, löven trillar av träden osv. så himla mysig stämning på något sätt..

Slut på plugget för i dag!

Nu är det plugg-stopp för i dag, känner att min hjärna inte orkar mera programmeringsspråk, man blir helt konstig av alla olika tecken osv. kommer nog börja drömma om det här snart..

Ska iaf. troligtvis till min pojkvän i kväll lite senare, ska bli mysigt. Han har sovmorgon i morgon, så det är härligt.. Slippa gå upp vid 7.30 men jag måste nog börja göra det snart så jag får riktiga strukturerade dagar med plugg, mat och träning.

Ska faktiskt börja träna i dag hade jag tänkt! Blir endast att stå på våran Orbi-trech vi har hemma, samt långpromenad lite senare, men det är alltid nått.090907 - Måndag

God morgon!

Sitter just nu i pyjamas och har ätit frukost osv. och ska börja plugga nu. I morgon är det inlämning i Kurs1 "Laboration 1" och det är det knepigaste jag någonsin ska lämna in/ ska jag någonsin! För det första förstår jag inte ett skit, och för det andra står det ingenstans hur man ska gå till väga och för det tredje så är jag helt lost.. Enligt forumen på högskolans portal, är inte bara jag som är helt lost, så det känns skönt iaf.! Alltid skönt att inte vara ensam om ett problem, men man får dock inte ge varandra tips om hur lösningen ska lösas, utan bara ge varandra tips på hur man kan tänka osv. vilket är klurigt..

Får nog mejla min lärare i kursen (Objektorientering med java) och berätta hur jag känner, och be henne om tips.. För det är alltid lättare (Troligtvis) och få beskrivning av sin lärare än av någon elev, för de ska väll kunna förklara på ett bra sätt tycker man..

Skriver mer senare, nu är det plugg som gäller! (Till kl. 17!)

Dagens vill ha (090906)

Dagens vill ha är ett par ursnygga skor från nelly.com.

Metal Town SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Vecka 37

Mary-Kay-Produkter

090906 - Söndag

God kväll!

I dag är det Söndag och helgen lider snart mot sitt slut, har faktiskt både haft full fart men ändå inte i helgen.. I Fredags var jag hemma hos min pojkvän och hade myskväll, för i går hade vi ju 9 månaders dag.. Sen i går pluggade jag hela dagen/ kvällen och i dag har vi firat min lillebror som fyller 1 år i morrn! Grattis till honom!

I dag blev jag bjuden av min storasyster på middag, så vi var ute och åt, supermysigt! Tack så mkt! Nu blir det ännu mer plugg, för det är inlämning på tisdag kl. 12 och jag har inte förstått riktigt ännu hur jag ska göra. Håller ju på med programmering med Java, och det är inte de lättaste ska ni veta! Men jag ger inte upp i första taget, kommer vara jätte glad sen när jag kommit på.. Lite som knep och knop kan man säga, jobba med hjärnan riktigt ordentligt!


Jag och syrran vintern 2007

♥ 9 månader i dag ♥

I dag har jag och älsklingen Jeppe, 9 månader tillsammans, gud vad tiden går!!

Det har faktiskt varit 9 intressanta, kärleksfulla och spännande månader.. Du betyder mest för mig darling!!


Linnea ♥ Jesper

090904 - Fredag!

Nu är Fredag äntligen här och det är efterlängtat ska ni veta!! (Eller kanske inte överdrivet, men det är alltid härligt med helg!)

I går satt jag i stort sätt hela dagen med engelska programmeringboken och även i dag ska jag sätta mig och läsa den engelska programmeringsboken.. Tur man är bra på engelska säger jag bara, eller bra och bra är jag nog inte, men min engelska räcker gott och väl.. Bara de tekniska termerna som är lite svåra.

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer och sker, det enda jag vet är att jag kanske ska träffa älsklingen i dag och i morgon har vi 9 månader tillsammans..

Tänkte lägga upp lite party-låtar eftersom det är helg nu..


Jag och älskling på väg hem från Sandhamn i somras

Sista inlägget för i dag..

090903 - Torsdag & Plugg

Kom hem från min pojkvän för några timmar sedan, så jag har ätit frukost och pluggat lite. Har fått reda på att jag ska ha "e-möte" i dag kl. 18 inför ett större "e-möte" nästa vecka. Nya tekniken är faktiskt hur coolt som helst!

På Tisdag är det iaf. inlämning i min programmeringskurs och den är superduper svår!! Så jag ska läsa igenom allt snart en gång till, så jag verkligen förstår hur man lägger till klasser, objekt osv. i min programmering som ska bli ett äventyrsspel om ca. 9 veckor då kursen slutar. Ska bli hur spännande som helst faktiskt, och se slutprodukten.

Läser även en annan kurs samtidigt nu, och den handlar om it-säkerhet, faktiskt hur roligt som helst!

Nu ska jag sätta igång och plugga som en galning!!
Skriver mer senare..


Jag

Svaren!

I dag har jag haft fullt upp med pluggandet eftersom det är inlämning snart på programmeringskursen. Ska snart i väg till min pojkvän och tänkte svara på lite frågor innan jag går som ni ställt till mig i Frågestunden, skriv gärna fler frågor om ni vill..

♥ Vad njuter du mest av i ditt liv?
Svar:
Svår fråga, men det måste nog vara att vara flickvän till min pojkvän.

♥ När blev du tillsammans med din pojkvän?
Svar:
5 december 2008.

♥ Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Svar:
Jag skulle sparat de mesta, men åkt på världen-runt-resa och tagit med min pojkvän iaf. och kanske några fler.

♥ Hur lång är du?
Svar:
1.66 cm.

♥ Vad vill du göra när du blir stor?
Svar:
Är jag inte tillräckligt stor? Nerå, men jag vill skriva en bok, och även börja jobba inom it-braschen.

♥ Röker du?
Svar:
Nej, men jag håller på att sluta snusa.

♥ Läser du någon storbloggares blogg?
Svar:
Vilka är de? Typ blondinbella, kenza osv.? Isf. är svaret nej.

♥ Om du fick vara en artist eller kändis för en dag, vem skulle det vara och varför?
Svar:
Svårt val, finns väldigt många! Men jag skulle nog välja Britney Spears!

♥ Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? hur träffades ni?
Svar:
Nu på Lördag så är det 9 månader, och vi träffades genom hans bror (För vi var gamla klasskompisar) för ca. 2 år sedan.

Frågestund

Plats 10

Det här inlägget är igentligen inget speciellt inlägg, men vill bara uppmärksamma en speciellt go tjej som skrev en urmysig kommentar här i bloggen när jag skrev att jag låg på 14:e plats på bloggportalen med bloggen.. Så besök gärna hennes blogg <-- LÄNK


090901 - Tisdag

God morgon!

I dag är jag ganska slut men det är nog för att jag vaknade för inte så längesen av att min pojkväns alarmklocka ringde.. Så när man tagit sig en kopp kaffe så vaknar man nog till, och kan påbörja veckans plugg på programmerings- kursen.

Har sett att jag fått mejl också, om att jag kommit in på andra högskolor än Gotland (Där jag pluggar just nu) Så det måste jag ta och fixa idag, för jag vill bara gå på Gotland inte plus alla andra kurser, blir för mycket. Bättre att någon som vill gå där i stället och har tid, får den platsen.


Bjuder på en sensommarbild
Foto: Jag

RSS 2.0