Nu är det söndag!

Nu är Söndag här åter igen och har varit ledig nu hela midsommarhelgen och den har varit hur rolig som helst, men nu är det över och jobb som vanligt igen imorgon. Börjar kl. 8 imorgon bitti och det känns väll lite sådär om det är fint väder ute imorgon att sitta inne men samtidigt inte, slipper att bli bränd. (Alltid något!)
 
Varit hos min syster i dag och hälsat på Xeena (Min systers hund) som jag ska passa på Lördag för syrran ska på kryssning, kommer bli hur mysigt som helst.
 
Ibland tycker jag att det är helsjukt hur andra människor kan lägga ner så mycket energi på någon annans liv, som om det är de som lever det. Man ska leva sitt och inte någon annans!
 
Några sista ord att tillägga, "Svin roligt att träffa dig igen ska du veta!" (Du vet vem du är) och där sätter jag punkt för dagen.
 
 

Midsommarafton

Är just nu hemma hos Jonas, Sandra och Jimmy har precis kommit hit. Jag och Sandra har börjat att förbereda middagen, göra sallad osv. och grabbarna har dragit i väg för att fixa lite kol till grillen. Musiken stormar ut ur högtalarna och nu blir de minsann vår musik och inte Jonas dåliga superrock eller psytrance, utan nu blir det Per Gessle, Gyllene Tider och Ulf Lundell - Ni vet sommarmusik, det är ändå midsommarafton!
 
RSS 2.0