♥ VT -10 på högskola

Vårterminen för min del på högskolan ser inte riktigt ut som jag tänkt mig, tänkte ju gå ekonomi kurs hela våren i Västerås men så blev det inte. Utan i stället blev det 2 eller 3 (några fler kurser) i olika ämnen som jag tyckte verkade mer intressanta än att endast plugga ett huvudämne hela våren.

Första kursen jag läser är företagsekonomi i Kalmar, tentor sker därnere resten görs hemma via digitala föreläsningar, inlämningsuppgifter och litteratur delen osv. Så det kommer bli spännande!

Andra kursen heter "Mobbningens psykolgi" och är helt på distans men det är dock grupparbeten osv. som sker tillsammans med de andra på kursen via studentportalen. Denna portal är faktiskt hur bra som helst, för när man loggar in på startsidan kommer nya aktiviter upp t.ex. som att sina kurskamrater skrivit i forumet osv. vilket är super bra för då hänger man med.. Verkar super skoj kurs!

Sedan har vi kurserna jag fortfarande står kvar vid på gotland, och första kursen där heter diskret matematik, får se hur svår den är bara men ska försöka så gott jag kan. - Den börjar på måndag!

♥ 100114 - Torsdag

Då var torsdag här, igen, vilket betyder att det snart är helg och det känns urskönt även om jag inte direkt märker av vilken dag det är eftersom jag varit ledig nu i några veckor. Alltid skönt med helg som sagt, eftersom de andra som jobbar är lediga, ända skillnaden.

Min lillebror har precis kommit hem från sjukhuset, han har opererats och därför var tvungen att sova kvar några dagar på sjukhuset. Allt gick bra iaf. och det är tur det, även om han kommer gnälla lite ett tag nu framöver men det är något man får ta.

Varit ganska mycket med min pojkvän nu den senaste tiden, men det är främst för att både han och jag varit lediga och vill ta vara på den tiden eftersom han jobbar annars alla lov osv. så därför får man se fram emot sommarn och julen tillsammans med honom.

Högskolorna börjar på måndag i nästan hela Sverige (?) får se vart jag hamnar bara, har ju kommit in på mälardalens högskola men det känns väll sådär även att det var det jag verkligen ville i höstas.

Har inte glömt att skriva om nyår, det får bli i ett senare inlägg då jag har lite bilder att lägga upp också.


me

♥ 100907 - Torsdag

Dålig uppdatering från min sida de senaste veckorna men det är ju för att jag var på smålandsresa över julen och sen direkt när jag kom hem var det bara att packa om sina väskor och bege sig hem till min pojkvän och bo där i en vecka.. Eller bo och bo, var kanske inte meningen att jag skulle bo där men man måste passa på när man ändå är ledig och han var ensam hemma..

Är iaf. som sagt hemma nu, kom hem i går med min pojkvän och vi åt middag här hemma med min familj, var super mysigt sedan sov han över och har gått hemåt nu.

Känns hur konstigt som helst att han inte är här med mig, men bäst att försöka lära sig det nu eftersom han börjar jobba igen på måndag och vi inte kan vara med varandra 24/7 då, men underbart har det varit iaf. måste jag säga.

Skriver mer om mitt nyår lite senare

RSS 2.0