Dagens fråga



Vilken typ av kille faller du för?

Svar:
Jadu, bra fråga.. men faller nog mest för personligheten hos killen och det behöver inte vara någon speciell utan mer att man är sig själv och inte så "macho" usch, det går bort för min del! en kille som hävdar sig osv. det går alltså bort för min del.

Sedan faller jag för en kille som är öppen, vänlig, lite romantisk och självklart omtänksam och har hjärtat på rätt plats.. Vill alla människor väl och ger alla en chans..

Beskrev min pojkvän som jag har nu faktiskt ser jag.. fast han är sportnörd också och konstigt nog av de 2 killar jag varit tillsammans med / är har båda varit brutalt intresserade av sport och fotboll.. det är väll den sortens killar jag faller för fast jag hatar sport själv..

De flesta killar tycker om sport eller är det verkligen en slump att båda tycker om sport? det kan man ju fråga sig..

Om vi pratar kläder och utseende ska killen helst inte ha superkort hår, skjorta eller nån enkel t-shirt tillsammans med ett par jeans och gärna något fint halsband också.

Utrensning!

Är precis klar med utrensning ur min garderob, har fyllt en låda som är överfull med massa kläder jag inte längre kan ha eller är trött på.. Konstigt nog är hyllorna i garderoben fortfarande fulla, så kanske kör en genomkoll i morgon igen för att se om jag missat något.

Lägger kanske upp de här på bloggen eller kanske på bubbleroom, hört det är ganska bra där..

Gör mig glad

 

Någon som gör mig glad är helt klart min pojkvän, han får mig att skratta och må bra.. När jag är sur och ledsen vet jag att han alltid får mig att bli glad igen.. Han behöver inte göra något, utan att han bara finns gör mig glad.


 

Fredag 28 Januari



Gå upp i vikt!

När jag blir frisk från min förskylning tänkte jag börja träna inför beach 2011!

Jag är nöjd med mig själv i övrigt men jag vill ha mer muskler och vill alltså inte gå ner i vikt utan jag vill gå upp i vikt (Muskler väger mer än fett!)

Innan jag börjar träna tänkte jag mäta överarmarna, midjan, bysten och låren osv. för att sedan mäta 4 veckor in i träningen hur det ser ut.. För väga mig vägrar jag att göra, för man kan lätt bli fast i hur mycket man väger och det är inget jag vill.. Så jag går endast på mått och lever hälsosamt och tränar.

Ska snart börja gå upp vid 6 på mornarna så det passar utmärkt att börja med träningen och äta hälsosamt då.. Eftersom man ska äta ofta och lite.. Skriver lite mer om hur jag tänkt lägga upp allt lite senare.. Kanske en bild på hur jag ser ut nu (före efter bild)

Inom kort..

 

Jan. 27, 2011

 

Har varit förskyld nu i några dagar och i dag känns det inte bättre.. hoppas jag är frisk tills på lördag eller åtminstone mår lite bättre än vad jag gör nu för nu orkar jag knappt gå på toa.

Glömde lägga upp bilder från mitt nyår i går, men hade tyvärr inte så många som var reko men kan lägga upp de i vilket fall som helst.

Har nog ett jobb på g nu också men långt ifrån deltid men alltid roligt att göra någon nytta om dagarna.. Bara glad att jag kan hjälpa till!

Onsdag 26 Januari

God morgon!

Då var onsdag här och åter i dag är jag förskyld, känner mig inte ett dugg bättre snarare sämre.. Börjar få lite ont i halsen också, men det brukar jag få när jag är förskyld så inge halsfluss eller så tror jag. Min lillebror är också hemma och är sjuk och han hade virus så det lutar åt att jag också har något sånt också. (Tror jag!)

Ska i väg i dag igen och jag hoppas denna person är på plats i dag, så jag inte frågat efter honom 2 dagar i rad.. Kan bli pinsamt eller ingenting är pinsamt för det visar bara att jag är intresserad och ivrig att prata med rätt person. Håller tummarna!

Såg en kommentar om att jag inte hade lagt upp bilder från mitt nyår.. och jag har nog glömt att göra det så under dagen här kommer kort upp från hur jag fira in 2011!

Bild från när jag var 18 år

 

Min favoritfödelsedag

 

Min absolut favoritfödelsedag måste ha varit min 20 årsdag.. Kommer ihåg att det var en Fredag slutade tidigt i skolan, hade en mysig middag utomhus tillsammans med min familj och pojkvän. Senare på kvällen var hela huset fullt med massa vänner som ville fira min dag sedan drog vi ut på krogen..

Var super trevlig dag!

Bild från min 20årsdag

 

Rensning

Håller just nu på att rensa datorn på lite bilder, alltid lika roligt! Man hittar alltid massa ny gamla bilder och minns hur roligt det var osv. Tänkte lägga upp några sånna bilder här på bloggen..

Totte och jag på en kryssning (karaoke)

Jag, totte & Janita på en kryssning (karaoke)

Jag på nyår 2009/ 2010

Jag på Nyår 2010/ 2011

Min student

Sandhamn 2009

 

Bowling

 

 

För 3 veckor sen var jag på årets första bowling runda, och måste erkänna att det gick hyffsat bra.. Bilden är från den gången och mina resultat är längst ner!

Fick snitt 72 så det blev jag nöjd med i vilket fall, ska bli spännande att se hur det går för mig nästa gång jag ska bowla!

Ska tillbaks imorgon..

Skulle i väg i dag och prata med en ansvarig men tyvärr var han inte där på hela dagen i dag men skulle däremot vara där hela dagen i morgon.. Så bättre lycka att nå honom imorrn!


 

Tisdag 25 Januari

God dag!

Tänkte inte skriva så mycket utan endast några rader för jag ska snart bege mig ut på ett äventyr..

Är fortfarande förskyld i dag och känns nog värre än vad det är.. men det är väll så med allt nästan, att man bryr sig mer själv än andra.

Skulle till min pojkvän i går men var ju sjukt seg och trött så det blev inte så, men i dag känner jag mig lite bättre men självklart fortfarande seg men kanske blir bättre senare i dag.. Får hoppas på det iaf!

Min lillebror var hemma från dagis i går och även i dag, han är sjuk och jag tror han och jag kanske smittat varandra med någon förskylning/ ont i halsen.. Får hoppas vi båda blir friska snart dock.

Ska ta och kila i väg nu och hoppas på det bästa! Jag har iaf. en bra känsla men nervös.. Ska dock försöka att inte vara nervös för det kan bli kaos då och sitt rätta jag kommer inte fram på samma sätt..

Skriver mer senare! Ha en underbar dag..

 

Favorit par i OTH?

Håller just nu på att ser lite på serien One Tree Hill, så min fråga lydar (Om ni nu ser på serien naturligtvis) "Vilket par i serien är er favorit?"

Var något problem att ladda upp videos just nu så skriver bara namnen! Uppdatering sker med videos senare...


Lucas och Brooke
Lucas och Peyton
Lucas och Lindsay

Nathan och Haley
eller föredrog du Nathan med Peyton?

Brooke och Julian

Clay och Quinn

Mouth och Millicent

Skills och Deb
Skills och Lauren
Skills och Bevin



Mitt favorit par från första början var helt klart Lucas och Peyton men sen de försvann från de senare säsongerna så är mina nya favoriter Clay och Quinn - Gud så söta de är tillsammmans!

3 månader kvar..

I dag är det 3 månader kvar till min 22 årsdag, herregud vad tiden går fort! Snart kommer sommaren vara här och varmt som aldrig förr.. Kommer ha problem att sova om nätterna för det är så varmt och likaså mysiga nätter samt grillkvällar, hur mysigt är inte det?

Känns som man är trött på kylan och all mörker nu.. Gäller att tänka på framtiden i såna här tider.

Jag på min kompis 21-årsfest självklart var partyhatten på plats!

 

Måndag & möte

God dag!

I dag är det måndag och det är redan 4e veckan på det här året 2011. Känns faktiskt som om det har varit fler veckor på de här året men tydligen inte.

I dag mår jag bra men jag har tyvärr blivit lite förskyld över natten, men hoppas på att det är på bättringsvägen och inte att de blir sämre.. Var på möte i dag och det gick faktiskt super!! Känns skönt..

I morgon har jag lite planer och vi får se hur det går, bara att hålla tummarna!

På Lördag händer det något speciellt, men jag skriver mer om det lite närmare så klura ut vad det är nu.. Om ni har någon vild fantasi.

 

I min väska

Min väska brukar alltid vara proppfull med massa saker..

T.ex. läppsyl, mina glasögon, head-set, plånbok, kam, tröja, extra vantar och strumpor.. Tandborste - Bra i fall att! Hårsnoddar..

Resor sommaren 2010

I somras var jag hos min pappa i Småland tillsammans med min pojkvän, sedan var vi även i Sandhamn lite mer än en vecka.. Jätte mysigt!

 

 

Mitt favoritminne

Har många fina minnen och jag vet inte vilket som är min favorit.. men måste nog ändå säga att helgen i Trollhättan när jag bodde på hotell med min pojkvän (fast vi var inte tillsammans då) hans bror och deras 2 vänner. Var sjukt roligt och helt galet!

Badade i hotellets pool, var ute på krogen både fredag och lördag, åt middag och skrattade och pratade som bara den!

 

Mitt hår

Jag sitter och funderar vad jag ska göra med mitt hår så småningom, vill inte ha helblont längre.. Har så ljust hår och det ser så onaturligt ut på ett sätt.

Skulle vilja lägga i mörkare slingor i mitt hår, så min utväxt inte syns på samma sätt..

 

Fredag 20 Januari

God morgon!

I dag är det Fredag och i dag känner mig ganska glad fast lite seg.. men det är ju fredag så inte så konstigt kanske.

Senare i dag ska jag träffa min pojkvän, får se om han kommer eller om jag ska till honom.. Spelar inte så stor roll faktiskt anser jag för huvudsaken är att man ses, eller hur?

 

Dagens fråga (110120)



Hur lång är du?

Svar:
Jag är ungefär 165 - 167 cm lång.. Tycker den längden är helt lagom, inte för lång men samtidigt inte för kort utan helt lagom..

Mina syskon

Jag har en storasyster och vi har samma mamma och pappa, hon heter Frida och är 3 år äldre än mig. Vi är ganska olika både utseende mässigt och personlighet. Hon har mörka drag och jag har ljusa.. Våran pappa är ganska mörk så tror hon fått hans drag mer än mig.

 

Sedan har mamma adopterat en pojke för ca. 1 år sedan med hennes nya, så jag har även en lillebror som heter Charlie.

 

Min pappa har även han en ny men dock inga mer barn än mig och min syster. Hans nya däremot har 4 barn. Den minsta är 10 år och sedan 2 tjejer och en kille. Den äldsta är runt 30.. Så det är en hel del syskon/ styvsyskon jag har..

 

 

Jag & min storasyster

 

Jag & min lillebror

 

Mina drömmar

Mina drömmar är att ha ett jobb som receptionist på något fint kontor, ha en underbar pojkvän som jag bor tillsammans med. Resa varje år till något varmt land, ha 2-3 barn och såklart gifta mig så småningom men giftemål är dock inte min prio ett här i livet..

Just nu lever jag i min dröm, har världens underbaraste kille som älskar mig precis för den jag är, så nu är det bara jobbet kvar sen kommer allting annat som ett brev på posten..

Ska verkligen sträva efter att mina drömmar ska slå in.


Dagens fråga



Har du dåligt självförtroende?

Svar: Rent generellt har jag inte dåligt självförtroende, jag är nöjd över mig själv och mitt utseende men det är klart att jag som alla andra har dåliga dagar då jag bara vill dra täcket över huvudet och sova igenom hela dagen.. men just nu var det längesen jag kände så.

 

Kärlek

2. Kärlek
3. Mina drömmar
4. Mina syskon
5. Mitt favoritminne
6. Resor sommaren 2010
7. Den här veckan
8. I min väska
9. Min favoritfödelsedag
10. Det här får mig att må bättre
11. Min favoritplats
12. Någon som gör mig glad
13. Mitt bästa sommarminne
14. Den bästa julen
15. Den här månaden


K
ärlek för mig är när man inte kan sluta tänka på personen och saknar varandra så fort man skils åt.. Det är såhär jag känner för min pojkvän just nu, även att vi varit tillsammans i 2 år har det varit ganska kämpigt men jag har aldrig känt att han inte älskat mig.. Alla förhållanden har sina prövningar och om kärleken verkligen finns där mellan varandra spelar det ingen roll vad som händer. Kärleken övervinner allt.

Kärlek är något alla behöver oavsett vem det är ifrån, sina föräldrar, vänner eller partner..

Min pojkvän vet hur jag mår, vad jag ska säga utan att ens säga det.. Om jag t.ex. är sur men inte vill medge att jag är det så vet min pojkvän redan oavsett vad jag säger. Oftas vet han även varför jag är det också. Han är bara för underbar!

 

Dagens fråga



Var du duktig när du gick i skolan?

Svar: När jag hade min frågestund för ett tag sen fick jag många frågor men besvarade inte alla tyvärr, så jag tänkte ta en fråga varje dag tills alla är slut..

Jag tyckte inte om att plugga så mycket när jag gick i skolan, men första terminen när jag gick 3an ansträngde jag mig jätte mycket i mina 5 ämnen jag hade.. Det resulterade i att jag fick 3 MVG och 2 VG av de 5 ämnena jag läste, så nog var jag duktig även att jag var lat och nöjde mig med mindre än vad jag igentligen skulle.

I dag ångrar jag att jag inte kämpade mer än vad gjorde under min skoltid, men är allt nöjd ändå med mina betyg eftersom jag har fullständigt avgångsbetyg som många andra inte har.. Så jag är nöjd.

18e Januari 2011

God morgon!

Känns som om man är uppe med tuppen i dag, men det är för att jag ska på möte lite senare och måste förbereda mig inför det lite.. Hoppas verkligen det här mötet går bra i dag bara..

Ska ta och äta frukost snart med en stor kopp kaffe! Kaffe är ett måste på morgonen, annars blir jag ingen människa..

Skriver mer senare hur mötet gick osv. men känns som om allt börjar ljusna lite i mitt liv nu och jag hoppas verkligen det håller i sig.. Ska göra allt för att det ska göra det också!

 

1. Presentera mig själv

Nu tänkte även jag göra en sån där lista med saker att skriva om varje dag, så här har ni listan som jag tänkte skriva om månaden ut.. Gör en ny sen tills nästa månad.

1. Presentera mig själv
2. Kärlek
3. Mina drömmar
4. Mina syskon
5. Mitt favoritminne
6. Resor sommaren 2010
7. Den här veckan
8. I min väska
9. Min favoritfödelsedag
10. Det här får mig att må bättre
11. Min favoritplats
12. Någon som gör mig glad
13. Mitt bästa sommarminne
14. Den bästa julen
15. Den här månaden


1. Presentera mig själv

Jag heter Linnea Arvidsson och är snart 22 år gammal.. Man kan tro att jag är hel svensk för mitt efternamn, men det är så att min mamma är svensk och min pappa är finsk.. men kan dock inte så mycket finska trots det.

Jag har en helsyster vid namn Frida som är 3 år äldre än mig. Har även en adopterad lillebror som är 2 år gammal. Sen min pappa träffade en ny dam har jag fått 4 styckna styvsyskon varav alla utom en är äldre än mig.

Har gått ett år på fordonslinjen innan jag böt till en friskola där jag gick och läste bl.a. ekonomi i Nacka. Dagarna blev långa tack vare restiden till och från skolan, men det utnyttjade jag till pluggande.. Har även läst några kurser på högskolan, men har dock inte kommit underfund med vad jag vill studera till ännu. Jag är fortfarande ung så den tiden kommer.

Är tillsammans med en under kille sen mer än 2 år tillbaks, och det har inte alltid varit så lätt men vi älskar varandra mer nu än någonsinn och det är det som betyder något i slutändan.. Jag vet att han är mitt livs kärlek och jag hans.

Som person är jag nästan alltid glad och positiv, men såklart kommer dagar då det är mindre av den varan. Jag tycker om att träffa nya människor, men håller mig gärna undan folkmassor beroende på hur jag känner mig.. Antingen är jag mittpunkten i folkmassan som uppmärksammas eller så är jag precis tvärtom. Jag är 165 cm lång och väger runt 50-60 kg nånting, inte vägt mig på länge nu men brukar vara nånting sånt.

Jag har fobi för fötter, öron, navlar och ogillar sneakers men älskar högklackade skor och stövlar.

På fritiden när jag inte bloggar eller är med mina vänner eller pojkvän målar jag, syr och även försöker jag att börja träna nu och leva sunt. Annars är jag en helt vanlig tjej och försöker inte att vara någon annan än den jag är. Tycker illa om människor som gör andra ont men i övrigt ger jag alla en chans, och jag är en expert på att ge
andra fler chanser än vad de igentligen förtjänar.. Jag är godtrogen och tror det bästa om människor, att de kan förändras osv.

 

Sigtuna

Har varit hemma hos min pojkvän hela helgen, och i lördags åkte jag med honom och hans mamma till Sigtuna -Mysig liten stad! I somras var vi också där och hade picknick precis vid vattnet, så himla mysigt! Längtar tills man kan göra sånt igen..


 

13 Januari

Veckan är snart slut och helgen på ingång, denna vecka har det hänt mycket och jag är super glad! Ska ta och städa lite i dag, dammsuga, rensa och sånt tråkigt men även ska jag ringa lite samtal osv.

I dag tänkte jag svara på alla kommentarer jag fått som bara ligger och väntar, är drygt 80 styckna så det är en hel del.. men jag har varit ganska lat på den biten nu, men jag ska försöka att bli bättre.

Ha en underbar dag!

Dagens vill ha (110111)

Dagens vill ha är en cardigan från H&M tycker den verkar hur mysig som helst..

H&M

Tisdag & möte

I dag är det tisdag och jag har ännu inte vant mig vid att det är nytt år, eller att åren gått så fort överhuvudtaget.. Känns som om man fortfarande är tonåring ibland och ska gå upp till skolan, få betyg och längtar till sin 18 - årsdag. Livet är fullt av överraskning och trots jag hatar överraskningar mest av allt så måste jag erkänna att livet är bra underbart just nu.. Helt oförutsägbart men ändå förutsägbart..

Var på möte i dag och det gick super bra, var verkligen ett lärorikt och intressant möte ( kanske skriver mer om det senare )

I morgon är det onsdag och jag hoppas jag träffar min älskling snart för inte träffat han sen i Söndags nu och börjar sakna honom jätte mycket! Men som sagt man behöver inte träffas varje dag.. För träffat han har jag gjort nu under våra lite mer än 2 år tillsammans..

Jag på hotellet i trollhättan

 

Vill ha sommar, nu!

I dag när solen var framme och jag var på väg till ett möte (Tog en underbart mysig promenad) fick jag en enorm känsla av att jag börjar sakna sommaren nu.. Älskar vintern och snön mest av allt, mysiga kläder, stora halsdukar, tjocka koftor och stickade strumpor osv. men efter någon månad börjar man bli ganska less..

Känner att jag inte behöver skriva något mer utan njut av bilderna från min somrar med min älskling (2009 och året 2010)

 

 

 

 

Svensk sommar!

 

Måndag 10 Januari 2011

Hejsan!

Har varit kass uppdatering nu sista tiden och det syns tyvärr bland mina besökare, men ska bli bättre på att uppdatera..

Vill bara skriva att jag är jätte glad i dag, inte varit såhär glad på länge känns det som.. Årets första riktigt lyckliga dag är i dag, känns som allt är möjligt och att jag ser fram emot framtiden.

 

Bowling

I går blev det bowling med min kära vän Frida, sedan kom en annan vän Dick med en kompis och det blev bowling även med dem..

När jag skulle kasta klotet en gång råkade jag (Fråga mig inte hur) istället för att skicka fram klotet kasta jag de bakåt.. Hur lyckas man?

Var iaf en trevlig kväll och kom inte hem förns halv 8 i morse, gud så trött jag är nu!

 

Blond vs. brunett

Helt ärligt så har jag tröttnat lite på mitt blonda hår och funderar på att kanske göra det lite mörkare.. Min fråga är vad tycker ni om blont vs. brunt hår?

Någon idé om vad jag skulle passa i? Är lite klyven vad jag vill göra..

 

Utbildning

Håller just nu på att kolla på studentum om det finns någon intressant utbildning som jag kan söka och gå.. Det är nog försent att söka till vårterminen så det får bli till hösten eller om det är någon som går att söka nu.

Har mina planer och funderingar som skulle passa mig utmärkt och det är antingen butik, reception eller flygplats.. men det skulle vara roligt att gå någon utbildning som är helt otippad också kanske fastighetsmäklare eller ingenjör? vi får se vad det blir men något blir iaf.

 

Jan. 2, 2011

God dag!

Det har fått 2 dagar på det här nya året nu och i går var min vän Elise hemma hos mig och åt middag osv. och sedan åkte hon hem.. Så i går gjorde jag inte så mycket mer än att bara tog det lugnt, för det kändes som om jag behövde..

Nyåret var lite stormigt och var en massa tankar som dök upp så det blev vad det blev.. men det är väll alltid så när man dricker, att tankarna börjar rusa lite väl fort än vad det igentligen brukar göra. Så nu sitter jag här och är tankspridd som min kära syster tyckte jag var i går.

I dag ska vi kanske åka till ikea för vi ska nog köpa en ny tv bänk och lite småtjafs hem, så vi får se om jag orkar följa med eller inte..

Ha en underbar dag!

Jag och Elise

 

RSS 2.0