Jobb nästa vecka..

Vet inte riktigt hur det blir med jobb nästa vecka men i morgon ska jag iaf. ta mig in till jobbet för möte kl.8 och sedan får vi se hur mycket jag kan jobba efter det och på tisdag ska jag till sjukhuset i uppsala igen en stund.. men blir säkert jobb efter det om jag nu kan se något!

Måndag 9-17.30 (Möte kl.8)
Tisdag 9.30-18.45 (Sjukhus besök kl 8.40)
Onsdag Ledig
Torsdag 10-18
Fredag 8-17.15
Lördag Ledig
Söndag LedigGanska skön vecka ändå!

6 Snabba

När jag hade möte med min chef körde han 10 snabba så tänkte köra det här också..

Singel / Förhållande
Hemmakväll / Utekväll
Sommar / Vinter
Högklackat / Converse
Drink / Vin
Klänning / Kjol


Varför ändra på någon?

Jag är medlem på en hemsida som heter Stylesearch och där får man skriva inlägg om olika saker som man vill ha andras åsikter om kan t.ex. vara vart man hittar ett par specifika skor, relations problem osv.

Läste precis att någon tjej hade skrivit något att hon ville förändra sin kille som hon varit tillsammans med i en månad.. Jag blir så irriterad på människor som går in i en relation och vill förändra någon och då menar jag personligheten, usch det ogillas av mig!

Vad anser du om detta, har du velat ändra på någon som du varit tillsammans med?

3 dagar efter operation

Hejsan!

I Torsdags operera jag mitt ena öga och har sedan dess sätt jätte dåligt, vet inte riktigt hur jag ska beskriva hur jag ser.. men suddigt är det iaf och har inte kunnat läsa något alls nu på några dagar, kan det fortfarande inte men om jag konsentrerar mig jätte noga så kan jag läsa enstaka ord men får jätte ont i huvudet av det.. Så om det är några stavfel nu får jag be om ursäkt, för jag ser inte vad jag skriver!

Ska till jobbet i morgon på möte och sedan får jag se hur jag känner mig om jag kan jobba eller inte.. men på tisdag ska jag tillbaks till uppsala för efter koll samt ska de ta bort linsen de satt på ögat.

110523 Måndag & Jobb

Hej hej!

Ska snart iväg till jobbet och i dag jobbar jag kl. 13-22 så ikväll är jag hemma sent inte förns runt halv 12 så jag kommer vara helt slut sen i kväll och bara slockna i säng så fort jag kommer hem..

Skriver mer i morgon, men ni alla därute får ha en underbar dag iaf. vare sig det är i skolan, på jobbet eller hemma!

Tid bokad för behandling av ögat

Som jag tidigare skrivit har jag en ögonsjukdom som sitter i hornhinnan vid namn keratokonus och för någon vecka sen var jag på återbesök hos läkaren på Akademiska sjukhuset i Uppsala där de konstaterade att mitt "bästa" öga blivit sämre under 2 månader (Från gången innan jag var där) så läkaren ville jag skulle göra en behandling på det ögat så utvecklingen kan stanna upp..

Så på Torsdag ska jag genomgå en behandling vid namn Crosslinking där de ska skrapa på min hornhinna samt lysa med UV-ljus, lite rädd för det men känns ändå som om det kommer att bli bra.

Jag är förväntansfull för vad som kommer att ske med mina ögon, kanske kommer få bättre syn till slut iaf. och slippa min huvudvärk som jag ständigt har!

De första 5 mån. på år 2011

 

År 2011 är i full gång och eftersom jag inte har skrivit så mycket om det här året så tänkte jag göra det nu men det är mest för min egna del så jag kan gå tillbaks och läsa senare..

Året började med att jag firade det tillsammans med min bästa vän Elisabeth, hade även pojkvän då men vi drog ifrån de när vi ätit middag eftersom vi inte tyckte det var så roligt där och sen var det massa annat som spelade roll just då också (Ni som följt min blogg vet vad det handlar om)

Efter några veckor flyttade min bästa kompis ner till hennes pojkvän i Kristianstad och hon bor kvar där än, bara träffat henne en gång sen i Februari.. Saknar henne jätte mycket men känner också att hon måste få vara med sin kärlek om det är de hon vill, bara hon är lycklig så är jag lycklig för henne också. Jag finns på mobilen!

Under en och samma vecka gjorde jag slut med mitt ex och samtidigt fick jag jobb (Där jag jobbar nu) var ganska mycket just då men skönt att jag fick det här jobbet för det fick mig att få lite perspektiv på saker och ting och andras åsikter.. Hjälpt mig ganska mycket faktiskt över hur killar är osv. och inte ta något personligt utan att tänka att livet går vidare trots hur illa man än blir behandlad så ska man bara skaka av sig de och gå vidare utan att tänka dåliga saker om sig själv.. Även om det ändå händer i mellanåt!

Har mått väldigt bra nu det här året måste jag säga och vet inte vad det är för något som gjort att jag mått så bra (På en jämn nivå) har nog mina aningar men det behöver jag inte skriva här, inte ännu..

Har inte träffat min pappa så mycket det här året heller, inte pratat med han heller.. men han kom när jag fyllde år och det har han aldrig gjort tidigare så det kändes bra.

I Februari fick jag beskedet att jag har en ögonsjukdom,  inte det besket jag ville ha och mått lite halv dåligt över det och oroat mig väldigt mycket över hur det ska gå i framtiden.. men har lärt mig att det inte är något jag kan göra något åt och att när jag är orolig gör inte att jag mår speciellt bra heller och jag vill må bra så försöker att inte tänka så mycket på det.. Även att det händer att jag gör det!

Det har hänt massa andra saker också men för att inte göra inlägget för långt tar jag det en annan gång..

Bikini

Tank Bikini Bottom SEK 129, Pieces - NELLY.COMPhax Amanda Bikini SEK 439, Phax Swimwear - NELLY.COM

 

110522 - Söndag

I dag skiner solen och det är runt 20 grader varmt men det blåser lite granna fast det är ändå skönt väder.. Har varit ute en stund redan och tänkte bege mig ut en stund igen eftersom jag måste ta vara på det fina vädret när jag är ledig! Här kommer en sommarbild från Sandhamn förra året...

 

Denna vecka

 

Hej hej bloggen!

Har jobbat sen i söndags tills i går och det har varit riktigt mycket att göra nu den här veckan men det känns roligt när det är mycket för då går tiden också snabbare..

Ledig hela denna helg men  känns som om jag är för seg för att hitta på något men jag får se vad som sker i kväll..

Bloggen strular..

Har tidigare publicerat inlägg men de försvinner bara så jag hoppas verkligen att detta inlägg stannar så att ni kan läsa det..

Kommer att skriva ett inlägg lite senare som beskriver lite vad som hänt under tiden då jag inte skrivit någonting här. Har iaf. gått klart utbildningen som jag skrev om tidigare som skulle hålla på i ca. 4 veckor och har nu jobbat i ca. 2-3 veckor och det är verkligen hur roligt jobb som helst!

 

RSS 2.0