♥ Besökare

Har knappt bloggat den senaste månaden och så fort jag börjar blogga så strömmar det in besökare till bloggen, det är alltid roligt. Ska försöka uppdatera bättre och oftare med mer foton osv. men det är så tunt om tid men ska göra mitt bästa.

Har besvarat några kommentarer, resten tar jag i morgon.

Sov gott!

♥ Sandaler

Ett par skor jag bara absolut måste ha i sommar är ett par sandaler, gud så fina de är & sköna! Hittade några men kanske inte världens finaste men inte så pjåkiga iaf.

♥ Lugg

Åh just nu älskar jag bara lugg, det ska vara kort lugg men ändå tillräckligt lång så den inte ser för kort ut. Har tagit några bilder från posh24 kika gärna in där om ni har tid finns riktigt fina bilder på kändisar som har lugg där faktiskt..

Veckans bäst klädda kändisar!
Källa posh24

Den här veckan hade vi massor av stiltips!
Källa posh24

♥ Är ni ett lyckligt par?

Var precis inne på cosmopolitans hemsida och där hittade jag en ganska intressant artikel som hette "Är ni ett lyckligt par?" ---> LÄNK Det står en hel del bra saker, men jag tycker att man inte kan utgå endast från punkter om ens förhållande är bra eller dåligt och dyl. eftersom jag tror att det är något man känner själv. Tycker det bara är roligt att läsa om sånt här.


Exempel på punkter, gå in på hemsidan för att läsa mer specifikt vad varje punkt innebär..

♥ 100531 - Måndag

God dag!

I dag är det måndag och vecka 22(?) måste säga att jag börjar känna mig vecko/dag blind för man vet knappt vad det är för dag bara att man håller reda på måndag resp. fredag.

Var tidig morgon i dag och jobb kl.9-17 som vanligt, sålde faktiskt lite i dag och det känns alltid roligt. I morgon hoppas jag att jag säljer ännu mer, skulle vara guld värd.

I går var det mors dag och den spenderade jag hemma hos min mormor & morfar tillsammans med min familj (syster, lillebror, mamma och styvpappa) och mina mostrar/kusiner/gubbar. Var hur fint väder som helst så vi satt ute hela dagen, och det märks i dag måste jag säga för jag är en kräfta. Hoppas det lägger sig snart.

Ska försöka svara på alla kommentarer jag fått innan jag ska börja städa mitt rum samt duscha & göra allt inför morgondagen..



Underbar sommarbild från Sandhamn

♥ 100528 - Fredag

I dag är det Fredag och jag har varit hemma i går och i dag från jobbet. Jag hoppas att jag blir frisk snart för jag hatar verkligen att vara hemma, det är så urtråkigt! Jag är förskyld, ont i ögonen, huvudet, halsen samt är jag hängig..

Just nu ligger jag i soffan och kollat Våra bästa år kanske inte världens bästa program men har följt det sedan jag var 14 år så det är alltid roligt att kika på när man har tid. Speciellt hur det går för alla för det händer så himla mycket oförutsägbart i den serien.. Helt osannolika saker sker men det är nog därför det är så roligt att kolla på kanske..

I dag ska jag försöka orka duscha men vi får se hur det går med det för jag känner mig så urseg.. Tror jag känner mig piggare efter en dusch, så måste orka mig in.

Har försökt svara på alla kommentarer jag fått, men det är några kvar så jag svarar på de så fort jag orkar..

♥ Victoria Beckham

Jag avgudar Victoria Beckham tycker hon är så himla fin i sitt mörka/ mörkljusa hårsvall.. Ska nog satsa på att fixa om mitt ljusblonda till något a la fru Beckham..



♥ 100525 - Tisdag

I dag är det Tisdag och i morse när klockan ringde lite över kl 6 ville jag bara somna om och stänga av klockan, men tyvärr gick det inte men jag sov iaf. till ca. 7 så det fick räcka.. Tåget var i tid i dag in till gamla stan så det var skönt, eftersom det var förseningar på upp emot en halv timma i ungefär en vecka för någon vecka sen så är det skönt att de går som de ska nu.

Jobbar måndag-torsdag kl. 9-17 och fredagar kl. 9-16 så åker runt 7.30-8 på morgonen och kommer hem runt 18-18.30 så det är ganska påfrestande, men dagarna går fort så det känns bra iaf.

Min pojkvän fyllde 23 år i Söndags "Grattis!" och det innebär att det är slutet av maj nu och snart är det juni, snart är sommaren här plus semestern såklart! Känns så fruktansvärt underbart, förstår verkligen nu vad semester innebär för många som arbetar året runt. Själv har jag bara jobbat någon månad nu och känner att det ska bli skönt med semester, så jag kan undra hur de andra känner sig..

Ha det så bra!


En fin sommarbild jag tog för något år sedan

♥ 100514 - Fredag

God morgon!

Vaknade för ca. en timma sedan och har hunnit dricka en kopp kaffe samt kikar tv "Våra bästa år" just nu. Har inte sett det programmet på över 1 månad nu och lite har hunnit hända, trot eller ej.

I dag är jag även ledig och det är bara så himla skönt, även att det är roligt att jobba så slår ingenting en ledig Fredag. Dagens planering är att jag ska städa mitt rum lite samt kanske hjälpa min mamma och styvpappa att riva vårt kök.

Skriver mer senare..

♥ Dagens favoriter



Innan jag lägger mig tänkte jag lägga upp lite dagens favoriter, så är här mina favoriter för dagen..

Jersey Halter Dress SEK 389, Elise Ryan - NELLY.COMLovely Flower Dress SEK 179, Club L - NELLY.COM

D. Boyfriend Denim Shirt SEK 299, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COMJolie Flower Dress SEK 1495, Smirk - NELLY.COM

Källa: Nelly

 

Sov gott!

♥ Café Opera

God kväll!

I går jobbade jag till kl. 15 och det var ganska segt på jobbet faktiskt eftersom många var lediga osv. så man fick inte tag på så himla många.. Får hoppas att det går bättre på måndag.

Efter jag ätit middag hörde min kompis Frida av sig till mig och ville ha med mig ut på Cafét och självklart hängde jag med.. Så var bara att springa in i duschen och fixa sig, sedan åka till henne på Gärdet så snabbt som möjligt och börja föra. Var sjukt mycket folk på cafét i går. Ola Svensson uppträdde även i går, är inget super fan av honom men han var helt klart godkänd.


Jag & Frida

♥ 100511 - Tisdag

I dag är det Tisdag och det innebär att det endast är jobb i morrn till ca. 15 och sedan är jag ledig resten av veckan. Det ska bli så skönt att äntligen få vara ledig mitt i veckan..

Det har varit sol ute i dag tydligen, men eftersom jag sitter inomhus och jobbar känns det som om man inte får användning utav den dvs. att jag är avundsjuk på alla som får vara ute och njuta i solen och bättra på brännan inför sommaren. Känns som om jag kommer vara blekast i kvarteret i år! Som tur är har man 4 veckor på sig att sola och vara ute..

Ugly betty har precis slutat nu, så nu är det dags för desperate housewives och det kan man ju bara inte missa!

Skriver mer senare..

♥ 100509 - Söndag

Hej hej!

Nu kände jag att det var dags igen att skriva några rader för de senaste veckorna har jag knappt skrivit någoting alls överhuvudtaget och så ska det inte vara tycker jag. Lyckligtvis har jag kvar besökare trots dålig uppdatering, så jag ska försöka ändra på det och hoppas ni återkommer även i framtiden.

Den senaste veckan har jag jobbigt som vanligt 9-17 varje dag och endast till 16 i fredags, som vanligt. Dagarna går faktiskt snabbt, så det är skönt måste jag säga.

I Fredags var jag hemma hos Jeppe och kollade film, men som vanligt fick jag se den själv eftersom han somnade. Kommer inte ihåg vad filmen hette men Hugh Grant & Sarah Jessica Parker var med, och den var riktigt romantisk, precis i min smak.

I Lördags tog jag en promenad hem i regnet, blev blöt men det var mysigt. På kvällen åkte jag hem till Ludde med Frankl, och vi drack lite, spela ölspel och sedan drog vi till Hallonbergen i regnet. Usch, riktigt skit väder! Usch, hatar regn.

Söndag är här, och jag har ångest som vanligt. Nästa vecka jobbar jag bara måndag - onsdag så det är alltså kort vecka dvs. urskönt.

PS. Ska försöka svara på alla kommentarer jag fått nu och det är ex antal men ska göra mitt bästa..

♥ Andra Maj 2010

Nu tyckte jag det var på tiden att skriva några rader här i bloggen eftersom jag inte gjort det på några veckor nu..

Det jag gjort sedan jag skrev sist är bl.a. att jag börjat jobba heltid i gamla stan som försäljare via telefon, mycket roligt jobb måste jag säga.. Ingen dag sig lik. Var riktigt nervös i början inför jobbet, men nu har jag jobbat i drygt 2 veckor och det går som på rälls och man säljer på bra, så det känns skönt.

Förra lördagen blev jag 21 år gammal, och då var släkt och familjen på besök och firade mig såklart var min pojkvän på plats också. Fick mycket fina presenter, bl.a. ett jättefint armband av min pojkvän, pengar, porslin osv. samt massa fina blommor.

I fredags var det valborg och blev ingen brasa men däremot blev det grillning hemma hos en kille vid namn Totte. Var trevligt och sedan på kvällen drog vi ut på krogen. Helt okej kväll helt enkelt.

I morgon är det jobb som vanligt, jag jobbar 9-17 varje dag och såklart blir jag trött av att jobba men det är det värt för det är roligt på jobbet och mina jobbarkompisar är super trevlig och härliga.

Ska försöka skriva mer men vi får se hur det blir med det eftersom jag kommer hem äter och sedan direkt sover i stort sätt..

RSS 2.0