God morgon Tisdag!

God morgon!

I går började jag mitt nya jobb och det börjar med en utbildning så man ska lära sig allting och lite till så det känns tryggt och spännande! Gick upp halv 5 i går så lite trött var jag allt i går kväll, men inte så trött som jag trodde att jag skulle vara för att ha gått upp så tidigt.

Har sovmorgon i dag eller sovmorgon och sovmorgon har seminarium kl. 15 så det är mer än sovmorgon!

 

Fick jobbet!

 

Jobbet jag skrev om tidigare som jag verkligen ville ha, fick jag! Jajjemän, du hörde rätt, så jag ska börja på måndag med 4 veckors utbildning sedan blir det schema lagt jobb med rullande dag, kväll och helg jobb, känns perfekt!

Måndag & möte

God morgon!

Har inte uppdaterat på länge nu men nu ska jag verkligen försöka att bli bättre på det har jag bestämt! Mina besökare har minskat tack vare min kassa uppdatering men jag ser ändå att jag har kvar besökare, tack för det.

Ska i väg på jobb möte i dag och jag hoppas verkligen på det här jobbet nu! Heltidsjobb och ligger i stan (Stockholm) arbetstiderna är både kvällar & helger vilket passar mig perfekt med flexibiliten!

Dags för frukost, dusch och sedan ska jag springa iväg till tåget!

Så länge får ni en bild på mig, förlåt för kisande ögon bara men så ser jag ut när jag inte har några glasögon när det är ljust.. Tack vare min sjukdom jag skrev om tidigare!

 

Hämta busfröt

Snart ska jag bege mig för att hämta busfröt på förskolan, hoppas han vill hem bara så jag slipper släpa hem honom.. Det skulle vara jobbigt.

Lämnat busfröt Charlie nu i går och i dag på förskolan och han har vägrat att gå (När jag sagt "Nu ska vi klä på oss och gå till förskolan) men han lyssnar iaf till slut och kommer till hallen.

Får hoppas det är så på förskolan i dag, varit så varje gång jag hämtat han nu iaf. att han vill direkt hem! Bra det.

 

Duktig kille!

Ser just nu på The Voice och där gästar Ulrik Munther måste bara säga att han är ju för gullig så lägger upp några av hans låtar här..
RSS 2.0