Tips; Välja rätt mascara

Det finns hur många olika slags mascaror som helst, som gör olika saker för sina ögonfransar beroende på vad man vill uppnå med sin mascara t.ex. volym och längd osv. Det finns även olika slags borstar tjocka som smala osv. det gäller att hitta det man själv tycker är bra. Därför är det bra att pröva sig fram i denna djungel..

Gummiborsten är bra för dig som tycker det är svårt att applicera mascaran utan att det blir klumpigt, själva borsten är smal och böjbar. Fördelar mascaran jämt på alla fransar. Borsten kan kännas hård om man är van vid en vanlig borste.
T.ex. på denna mascara är Max Faxtor Masterpiece

Volymborsten 
är för dig som är ute efter fylliga fransar men är däremot svår att applicera om man har små korta fransar, eftersom borsten är ganska stor. 
T.ex. på denna mascara är Maybelline Colossal  

Tvåstegsmascaran appliceras i tvåsteg (Precis som det låter) och består av en primer och en mascara som ger mycket volym. Denna mascara tar dock lite längre tid att applicera eftersom den appliceras i två omgångar.
T.ex. på denna mascara är Lóreal Double Extension


Min personliga favorit är tvåstegsmascaran, eftersom jag vill ha volym.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Bra tips! Har också tvåstegsmascara =)

Postat av: Lia

Sandra: Roligt att du tycker det :) Okej, den är bra faktiskt..

Postat av: fii

Postat av: Evelina

Det är svårt att välja mascara.. finns ju oändligt men jag använder sällan mascara så har ju det rätt lätt då vill säga ;)

Postat av: Victoria

Tack för tipsen! det är verkligen svårt att välja.. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0