♥ Vinnaren är..

Veckans vinnare blev 2 st. bloggar och de fick exakt lika många röster! Stort grattis till er!


http://enjaveltill.blogg.se/

och även

 

http://animalcity.blogg.se/

 

I morgon börjar jag med dagens blogg igen tänkte jag, för att variera mig lite..

Ni kan redan nu skriva "Jag är med" för att få chansen att bli dagens blogg i morgon..

Liten tjuvstart!!

 

 

♥ Söndag 31 Oktober

Bild: Jag och mitt löshår

 

I går blev det bowling (Som jag även skrev i går) med Frida och Catha, gick riktigt bra för mig fast det gick uruselt! men jag vann iaf. med några poäng och det räcker för mig..

Träffade ett gäng killar som spelade på banan bredvid oss som vi sedan satt med en stund efteråt.. De ville ha med oss iaf. på krogen inåt stan, men vi hade bestämt att gå ut där vi bor..

Tågen slutar gå tidigt så det brukar inte bli så att man drar inåt stan då. men de jag var med bestämde sig att de ville åka med, för killarna hade chafförer men jag kände att jag inte kände de så jag ville inte bara åka med de.. Så jag gick hem och mår utmärkt i dag.

Veckans blogg tävling avgörs i kväll kl. 19 så jag räknar då ihop alla röster och publicerar vinnaren redan i dag! Så rösta om du inte redan har gjort det..


♥ Läsarfråga om mitt löshår

Fråga:


Svar:
Självklart att jag kan göra det, och tack så hemskt mycket! Hinner tyvärr inte göra mer avancerat än att endast visa lite bilder just nu i kväll eftersom att jag snart ska i väg.. men hoppas det räcker så länge, så får jag göra ett inlägg senare steg för steg.

 

Löshåret är 45cm. långt och jag har endast löshåret till att få tjockare hår eftersom jag har sjukt tunt! och såklart lite längre.. Köpte löshåret för 1 år sedan ca. och mitt hår har vuxit ganska mycket sen dess, så kanske ska ta och köpa längre om det finns??

♥ Lillebror till akuten

Min lillebror är tillsammans med min mamma och styvpappa på väg till Akademiska sjukhuset i Uppsala, eftersom han har problem med sina öron igen troligen öroninflammation..

Han har haft öroninflammation jätte mycket tidigare, så det har gått hål på hans trumhinna vilket gör jätte ont.. men nu precis innan de skulle åka var han kry och glad och sprang fram till mig och krama mig och sa hej då..

Krya på dig nu lillebror!

Min lillebror Charlie på bilden

 

♥ Okt. 30, 2010

I dag är det lördag och det innebär att man inte behöver ställa någon väckar klocka (Om man inte ska jobba i värsta fall såklart och andra anledningar) men iaf. jag ställde ingen väckar klocka i dag och jag sov länge, nästan till kl. 12! Herregud, så länge har jag inte sovit på evigheter, brukar annars alltid vakna runt 9-tiden.

Har fått jätte många kommentarer som jag ska svara på nu tänkte jag, och jätte roligt att så många vill vara med och rösta fram veckans blogg.. och det är bara att rösta på för tävlingen avgörs i morgon kväll, men såklart är alla vinnare redan nu. Så ta dig tid att kika igenom alla finalister om ni har lite tid över.

Dagens planering är att jag ska va med tjejerna, de vill spela bowling och sen ut på krogen, så det får bli som de vill.. Alltid roligt att hitta på roliga saker och skratta mycket så man lever några år extra.

Vad gäller bloggen så tänkte jag (Om jag har tid över) göra ett inlägg om hur jag sätter i mitt löshår, hur det ser ut och dyl. eftersom jag fått en kommentar av en som vill veta så då kanske det finns andra som också är sugna att få reda på hur jag gör osv. tänkte jag.

Ha en underbar dag och hoppas att ni får en underbar Lördag allesammans!

Bild: Jag, lite osminkad  (dagen efter smink) sådär

men den bjuder jag på!

 

♥ Finalisterna

Här kommer 8 finalister som har chansen att ta hem veckans seger som veckans blogg, skriv här i inlägget vilket nummer du röstar på.. (Nummer finns intill varje blogg)

Till er som inte blev valda så finns det nya chanser nästa vecka då jag planerat att ha dagens blogg i stället för veckans..

Tävlingen avgörs på söndag kväll kl.19! Endast en röst per person! - Kom ihåg det nu också!

TÄVLINGEN AVSLUTAD!



Nr. 1 http://boobee.blogg.se/


Nr. 2 http://enjaveltill.blogg.se/


Nr. 3 http://animalcity.blogg.se/


Nr. 4 http://guevacci.blogg.se/


Nr. 5
http://joooi.blogg.se/


Nr. 6
http://bimbo84.blogspot.com/


Nr. 7
http://himmelskadrommar.bloggplatsen.se/


Nr. 8
http://saandraans.blogg.se/

Lycka till nu!

♥ Helg musik

Här kommer lite helg musik..


Mike Posner - Cooler Than Me


Swedish House Mafia - One (Your Name) feat Pharrell



Dj Got Us Fallin In Love - Usher


Shakira - Waka waka

 

♥ Fredag 29 Oktober

I dag är det fredag och snart helg, då har denna vecka gått också.. Tiden går så grymt fort tycker jag, hänger knappt med.

Helgens planer är iaf. lösa än så länge men Frida och catha ville spela bowling i morgon och sen gå ut, men vi får se vad som händer som sagt..

I kväll ska iaf. min mamma på kryssning med hennes 2 systrar och kompis.. De kommer få det grymt roligt! Lite avis är jag faktiskt, tjejgäng och kryssning kan de bli roligare?


Min student maj 2009

Får ta och sluta lägga upp bilder på sommarn!!


Veckans blogg tävling del 1 avgörs i dag kl. 15
Då väljs finalisterna ut!

♥ Blev dagens blogg!

Jag blev dagens blogg hos melike och jag har blivit det nu några gånger i olika bloggar, och jag blir fortfarande lika glad som jag blev första gången jag vann något sådant, måste jag säga..

Kika gärna in hennes blogg också..

Klicka på länken i inlägget för att komma till hennes blogg


 

Kikade precis igenom de som anmält dig till veckans blogg,

och det är väldigt jämt så för att vara på säkra sidan kommentera mera!

 

♥ Dagens fråga (101028)

Sitter just här framför datorn och undrar om jag någonsin har lagt upp en bild på mig när jag varit osminkad, och svaret är nog att jag inte har det.. klart man känner sig lite ofräsch och ful när man inte har något smink.. men det gör väll alla tjejer kan jag tro??

Tänkte iaf. lägga upp en bild då jag är osminkad som jag hitta på datorn, eftersom enligt mig behöver man inte massa smink för att vara fin.. Naturlig skönhet är det som gäller!

Kom igen killar! Visst är tjejer finare när de sminkar sig, men vem vill vakna upp dagen efter med ett spööke? För den personen kanske haft lite väl mycket smink kvällen innan så man inte känner igen personen sen på morgonen?

Osminkad jag vet! Inga negativa kommentarer nu!

Tack på förhand..

 

Fråga: Brukar du lägga upp bilder på din blogg / andra hemsidor (T.ex. facebook) när du är osminkad / ofixad?

♥ 101028 - Torsdag

God morgon!

I går var jag på en 2 timmars lång promenad i duggregnet, var faktiskt mysigt! och sedan i dag var jag ute drygt 1 timma och gick, så snart är det dags för god fruksot med räkor, kräftor och kaffe. MUMS!

Förra veckan (torsdag) när Lyxfällan var, var det många statusuppdatering på min facebook om just det här programmet, så jag var bara tvungen att kika nu på programmet! och det är väldigt konstigt tycker jag att man kan leva sådär, när man inte har något jobb alls (?)

Glöm inte bort att anmäl dig till Veckans blogg i min blogg! Finalisterna dras i imorgon, så skynda dig! Direkt länk till inlägget

 

 



♥ Vill du veckans blogg?





Del 1 av tävlingen avgörs på Fredag klockan 15.00 och då sammanställer jag vilka som blivit uttagna och gör ett inlägg med de.

Del 2 av tävlingen då man får rösta på vem man vill ska vinna.. Avgörs på söndag precis vanligt och får länkning i menyn precis som vanligt!

Hoppas ni förstår vad tävlingen går ut på nu och att det inte blev några problem. Säg till mig om ni tycker mer om denna variant av tävling eller förra då jag valde ut?

♥ Tips

Tänkte tipsa om denna och den använder man på huvudet när man vill ha lite hårmassage, den benämns orgasmator.. Värt varendra krona! Den finns att köpa lite var stans bl.a. Teknik magasinet.. Och där kostar den drygt 100 kr. Om du inte har provat den, gör det!

 

♥ Onsdag

Vaknde för en liten stund sen av att min lillebror ropade på mig och han ropade "Linnea, kaffe!" Så gulligt.. Ja, han är hemma och sjuk i dag också, men i morgon ska han till dagis..

Sitter här med kaffe koppen och funderar på vad jag ska skriva, och tyvärr så ploppar det inte upp så mycket mer än att jag måste höra av mig till de ställe jag jobba på tidigare, för jag har inte fått min lön än?!

Min kompis tror att de kan ha lurat mig på massa pengar, men så kan de väll inte göra? Har ju jobbat där så då måste jag ju få min lön? Eller vad ska jag göra annars tro?  



Bild tagen av mig

♥ Okt. 26, 2010

Då var tisdag här och jag måste säga att i går var jag en urusel bloggerska, så i dag blir det ändring på det!

Dagens planering är iaf. att kika lediga jobb, söka de, skriva om mitt CV och ta en promenad ute medans solen är framme! Känner mig inte så pigg i nuläget så jag behöver nog komma ut och få lite frisk luft.

I övrigt vill jag bara tillägga att jag mår bra trots att det tog slut för lite mer än vecka sen med J, så ni som skriver och oroar er, va lugna. Klart att det inte känns helt hundra men gråter inte dag ut och dag in.

Ha en underbar dag!


Jag på min student!

♥ Sex and the city 2

Söndag innebär för min del att det är den dagen man ska vila och samla kraft inför den nya veckan som kommer.. och oftast Söndagar är en sånn dag som filmerna åker fram och man bara slöar. Så i dag är inget undantag, bara att det känns tråkigt att kolla ensam på en film! men det är väll så man kollar riktigt ordentligt och koncentrerar sig samt hänger med i filmen.. För finns inge värre än att bli avbruten av någon som vill prata med en när man är inne i en film.

Tänkte iaf ta och se Sex and the city 2, tyckte 1an var bra så får hoppas den här också är bra.. men jag har hört att den här ska vara lite tantig och inte lika bra som den första. men det återstår att se.

Har du sätt Sex and the city 2? och i så fall vad tyckte du om filmen?

 

♥ Vinterjacka

Eftersom vintern är på väg med stormsteg tänkte jag visa vilken vinterjacka jag ska ha i vinter. Har köpt mig en dyr jacka för ca. 2 år sen och använder den flitigt i stället för att köpa ny varje år.. Jag kände att en vinterjacka är något man kan investera i och därför gjorde jag just det.

Har inte tröttnat på jackan ännu, men känner att jag nog till nästa vinter ska köpa en ny. Får se vad det blir då..

Källa: Naturkompaniet NYPRIS 3.499KR

 

JUSTE! Jag är med och tävlar om att bli VECKANS BLOGG hos Balida så gå gärna in och rösta på mig, skulle bli jätte glad. LÄNK TILL INLÄGGET

De som röstar på mig blir självklart länkade som tack.

Ha en underbar kväll alla underbara söta läsare!

♥ Vinnarna är.. v.42

Veckans vinnare är Felicia och Molly, stort grattis! Nästa vecka tänkte jag köra en liten annan form av veckans blogg där mina fina läsare får gå in själva och välja ut den de tycker ska vinna.. Låter det som en bra idé? Så får ni också komma med era åsikter osv.

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL TJEJERNAS BLOGGAR


Ha en underbar kväll!

 

♥ Söndag

Sitter just nu och kikar igenom bloggarna som anmält sig till tävlingen, och snart publicerar jag vinnarna så håll ut en stund till!

 

♥ Bowling


Gammal bild när jag bowlar

I dag var jag och bowla med Frida, Steven och hans kompis Jimmy. Mycke trevligt! men sedan när vi hade spelat klart kom Vidar och Christian dit, så då var vi kvar där och kika när de spelade också.. Shit, de var riktigt duktiga! Fick slå en gång åt Vidar och då fick jag strike! men sedan fick jag slå yttligare några gånger när han var på toa, men då gick det mindre bra... men bowling är faktiskt riktigt roligt måste jag säga!

Snart ska jag sova men ville bara uppdatera bloggen lite innan så ni vet vad jag haft för mig i kväll.. Börjar bli hunrig nu också, så ska kanske göra nått att äta så jag kan sova sen.

I morgon på eftermiddag drar jag 2 st. vinnare av veckans blogg tävling bara så ni vet.. Så om ni inte anmält er är det inte försent ännu.. (Klicka er in på senaste veckans blogg och anmäl er)

Hade så underbart så skriver jag mer imorgon. Sov så gott!

♥ Lördag

Hejsan!

Då var Lördag här och jag har faktiskt hunnit ut en stund tidigare i dag på en promenad, riktigt skönt! Trots att jag var ute i går (Hemma halv 5 i morse!) var jag uppe tidigt, så det ska vara.

Var först hemma hos min vän Frida, sedan drog vi hem till en gammal vän och sedan till en annan (Ja! Var riktigt hattigt igår med vistelser överallt.. men vad gör man inte, lika bra att vara social på alla plan som går när man ändå är ute i svängen) och kollade på när grabbarna spela fifa turnering, kanske inte världens roligaste att kika fotbollsspel.. men dög gjorde det helt klart, och lite roligt var det också! För killar när de spelar tv-spel är riktigt roligt, eftersom de har sånn inlevelse.. Liv eller död och de skriker och blir jätte arga osv. ja ni förstår.

Har varit och handlat lite Lördagsgodis också, lösvikt.. Var inte i går precis jag åt godis men nu var det på tiden.

Ber om ursäkt att jag varit så dålig på att svara på era kommentarer, har ungefär lite mer än 60 kommentarer som ligger och väntar att på godkända.. Så jag ska göra lite kaffe nu och sedan bänka mig och svara på de.

♥ Fredagsmys

Hejsan bloggen!

Har precis varit och fikat med min käre vän Frida.. Det slank ner en hel del kaffe och det känns ska jag lova.. Aldrig bra att dricka för mycket kaffe! Har nog fått i mig 4 stora koppar kaffe i dag! Måste nog ta och äta middag snart för att jämna ut all koffein i kroppen tror jag.. Kommer inte kunna sova i natt tror jag.

Ska iaf. senare hem till Frida, får se om det blir någon bastubadande, skulle i vilket fall vara extremt skönt just nu med lite värme.

Ska inte skriva så mycket mer just nu, för jag ska försöka äta! Kanske skriver lite senare, annars skriver jag mer imorrn..

Ha en superduper kanon fredag allesammans!

Klä er varmt i kväll om ni ska ut..

♥ Årets första snö!

Hejsan!

När jag vaknade drog jag mig en stund i sängen så då passade jag på att kolla min facebook.. Så jag loggar in och möts av de här.. Litet utdrag endast för det var hur många som helst som hade skrivit om just det här!

Hade tidigare inte tittat ut så jag blev lite fundersam och tänkte "Nej, är det sant?" och det var sant, det ligger ett vitt täcke ute nu men inte så mycket på vägarna tack och lov.. Känns ändå ganska mysigt måste jag säga att snön har kommit. men den kommer att smälta bort tror jag eller så kommer det att komma ännu mer(?)

Första snön är iaf. här! och vi får se hur länge den stannar!

Dagens planer är att jag ska spendera kvällen med min vän Frida och förhoppningsvis basta om ingenting annat händer.. Ska träffa henne på en kaffe efter hon tränat lite senare i eftermiddag. Myspys med snö!

Ne, nu ska jag göra lite kaffe och sedan svara på alla kommentarer jag fått från igår kväll tills nu..


PÅMINNELSE TILL VECKANS BLOGG LÄNK 
Kommentera på nu drar en vinnare inte förns på Söndag!

♥ Svaren del 2

Här kommer lite fler av era frågor som ni ställde till mig... Om du inte vill läsa är det bara att scrolla ner.

♥ hur var du när du var tonåring, ute sena kvällar?
Jag var nog en ganska vanlig tonåring men min mamma var sträng så fick inte vara ute så sent om kvällarna.. Och det tackar jag henne idag för, eftersom man ska inte vara ute så sent när man är så ung och inte heller gå hem själv om nätterna!!

♥ hur lång är du?
Ca. 165-167 cm.

♥ tränar du?
Nej, det gör jag inte

♥ hur brukar du sminka dig?
Vill du veta vardagsmakeupen eller partymaken? Svarar på den första iaf. så är det bara skriva en fråga så svarar jag på den senare om du vill.. Vardagsmaken är enkel lite underlagskräm, solpuder på kindbenen, eyeliner och vit ögonskugga och sist men inte minst sminka ögonbrynen och mascara!

♥ hur många barn vill du ha?
Just nu vet jag inte, men kanske 2 iaf. så de har varandra

♥ vill du gifta dig i framtiden?
Ja, självklart! Vem vill inte vara en prinsessa för en dag?

♥ hur många besökare har du?
Varierar men de senaste veckorna har det legat på 1000 - 1500

♥ villa eller lägenhet?
Lägenhet till en början iaf. så slipper man trädgårn t.ex. klippa gräsmattan osv.

♥ är du bra på att laga mat?
Jag är en mästare i köket! Nej då, skojar bara klart att man är duktig att laga mat har en mamma som är utbildad kock så hon har alltid varit på mig att kunna göra såser osv. från grunden.

♥ när blev du av med din oskuld?
Oj! Vilken personlig fråga.. Ska jag svara på den? Klart jag ska vara lite personlig här i bloggen i mellanåt. Det var med min första pojkvän som jag var dö kär.

♥ du är jättesöt måste bara skriva det!! men hur håller du dig i form, du ser ut att vara så smal men på ett hälsosamt sätt eller hur jag ska säga.. så tränar du och hur ofta? har du några tips?
Tack så hemskt mycket det värmer att höra det ska du veta. Oj, gör ingenting speciellt ingen träning, ingen som helst tanke på min vikt, kropp eller så.. men småäta gör jag inte, så det är nog mitt tips att bara äta på de tider man har.. T.ex. 9 - 12 - 15 - 18

♥ om jag såg dig på stan skulle jag våga gå fram till dig och säga då??
Självklart, jag är jätte snäll!

♥ eller hur skulle du reagera?
Tänker på mig själv inte riktigt på det sättet, men självklart skulle jag bli lite smickrad och tycka det var roligt.

♥ kärlek/pengar
Helt klart kärlek!

♥ hemmakväll/klubbkväll
Beror på.. Ena dagen kan jag bara vilja vara hemma och i nästa stund bara vilja längta ut. men just nu måste jag säga hemmakväll ändå.

♥ hur ska din kille vara helst romantisk/omtänksam
Oj, får jag bara välja en grej av de två? Då väljer jag nog romantisk.. För vem tycker inte om en romantisk kille?

♥ promenaddags helst på vintern/sommarn??
Måste nog säga på vintern en solig dag när det ligger snö på backen, kan det bli mysigare?

♥ ditt favoritplagg? :D visa det!
Mitt favoritplagg är helt klart min stickade polotröja jag köpte förra vintern.. Den är lång och urmysig och den kommer jag aldrig sluta älska.




♥ Vilka bloggar läser du mest?
Just nu är det helt klart bunnys.se

♥ favoritblogg?
Samma blogg som föregående svar.

♥ Hur kommer det sig att du började blogga? :)
Verkade roligt och sedan prövade jag och sedan dess har jag varit fast.

♥ favoritblogg?
Läs svaret lite högre upp.

♥ Vilken är din naturliga hårfärg?
Jag vet ärligt inte, men när jag var liten var jag ljusblond men sedan färgade jag håret och har sedan dess inte haft min naturliga hårfärg, har knappt sett den på flera år! men det är nog lite mörkare blond.

♥ Har du ingen bild när du var mörkhårig? Du har nämnt det några gånger att du varit mörk nämligen..
Självklart har jag det.. men trivs inte i mörkt hår så kanske därför jag inte lagt upp någon bild här på bloggen..

♥ Brukar du svara på alla kommentarer du får?
Ja jag brukar svara på de flesta iaf. som jag får.

 

♥ Pyssel

I dag har jag pysslat med min lillebror, bl.a. så blev det med pärlor som han blev alldeles förtjust i.. Ja, min lillebror heter Charlie och är 2 år. Gud, han tyckte det var jätte intressant.

Vill passa på att skriva att jag tycker det är roligt att så många vill vara med i min "Veckans blogg" -tävling denna vecka, och den tävligen avgörs inte förns på Söndag så det är bara att fortsätta anmäla er.. och för de som inte har hunnit göra det ännu så gör det! (Om du vill, men vem vill inte?) LÄNK

Åter till själva inlägget... De här pärlorna som jag och min lillebror satt och pyssla med i dag har bokstäver på sig och även olika slags hjärtan, så jag skrev ett ord och tog kort. Så jag lägger upp den här..




♥ Veckans blogg?


 

 

♥ Dagens fråga (101020)






Jag personligen tycker att en kort rak lugg kan vara skit snyggt!!
Vet dock inte om jag passar så jättebra i lugg dock, men ska kanske försöka..

♥ 101020

Hejsan!

Då var Onsdag här och hittills i dag har jag kollat in lediga jobb som finns, och skulle verkligen vilja jobba i en butik t.ex. sko eller vanlig klädbutik För skulle inte det passa mig alldeles utmärkt?? men jag tror att det lättaste att söka jobb i butik är att gå till butiken och söka direkt än att skicka ett CV.. Så jag ska ta och skriva ut lite CVn och gå och lämna de, men måste först fixa om CVt lite granna.

Har varit riktigt dålig på att läsa min blogg-mejl BER OM URSÄKT! (om det såklart är någon som har skickat något) kanske bara är skräppost.

♥ Svaren del 1

♥ käraste ägodel?
Min bärbara dator helt klart!

♥ vad har du för mobiltelefon?
Hade en ny förut men den gick sönder, så nu har jag min gamla Sony Ericsson W610i

♥ katt / hund?
Tycker om både och men tror jag väljer katt ändå

♥ vad bloggar du helst om:)?
Jag bloggar helst om tips och fina bilder

♥ Har du några drömmar du verkligen vill uppfylla innan du dör?
Jag skulle vilja åka till någon stor stad som har 100-våningshus, skulle vara riktigt ballt att se!

♥ vad tycker du om att läsa hos bloggar, vad får dig att fastna och fortsätta läsa en blogg? :)
Jag tycker nog om bilder (som nog många andra) men sedan tycker jag om när man får tips om antingen kläder eller håret osv.

♥ Har du bra eller dåligt självförtroende?
Det varierar från dag till dag, ibland när jag vaknar känner jag mig bara äcklad av mig själv och skulle vilja dra täcket över mig..

♥ Vad använder du för smink?
Använder allt man kan ha nästan tror jag! Från mascara (Lancome) till highligher och solpuder (H&M) underlagskräm, löspuder, ögonskuggor och allt annat från borstar osv. (MaryKay)

♥ Om du skulle få vara någon annan för en dag , vem skulle du då vara?
Skulle nog vilja vara Nicole Richi, för hon är så söt!

♥ favoritfärg?
Rosa & turkos.

♥ Läser du många bloggar?
Skulle vilja läsa fler än vad jag gör, men blir nog iaf. 4-6 bloggar per dag.. men hittar hela tiden nya att läsa.

♥ Vad fick dig att börja blogga?
Ville pröva för jag ville veta hur det var, och sedan dess har jag varit fast

♥ Vad är din högsta önskan?
Min högsta önskan är att vara kär i en underbar kille, och ha ett jobb jag trivs med.. Självklart vill jag att alla i världen ska må bra och ha tak över huvudet och rent vatten varje dag.

♥ Om någon på stan skulle gå fram till dig och spotta dig i ansiktet, vad skulle du göra då?
Jag skulle nog undra varför, sedan skulle jag nog spotta tillbaks?
 
♥ varför började du blogga?
Var nyfiken och så har jag inte kunnat sluta sedan jag började

♥ hur länge har du bloggat?
Började blogga 2007 men har haft olika bloggar sedan dess och denna sedan Juli 2009

♥ Vad är det roligaste med att blogga?
Det är att man kan skriva precis om vad som helst och självklart alla underbara kommentarer man får.

♥ Bästa resemål?
Helt klart Grekland sånn underbar natur där!

♥ Vad fick dig att börja blogga?:)
Vet inte riktigt vad det var som fick mig att börja blogga, ville pröva och så var jag fast.

♥ Favortitplats i hela världen? :)
Någon paradisö där man kan sola och bada

♥ Vad väljer du, rosa eller blå? :)
Svårt, men väljer nog rosa!

♥ vart boru :) ?
Jag bor i Bålsta

♥ favoritfärg?
Rosa & Turkost

♥ dröm resemål?
Maldiverna

♥ hur lång är du?
Jag är 1.65-1.67 cm där nånting

♥ hur gammal är du?
Jag är 21 år gammal eller ung??

♥ vart utomlands? vart isf?
Ja det har jag varit.. Har varit i Finland, Holland, Grekland, Spanien, USA och Thailand.. Tror inte jag missade nån nu..

♥ bästa film du sett?
Måste nog vara Case 39 riktigt läskig!

♥ och sämsta?
Kommer inte ihåg vad den hette men den handlar om en familj som inte är en familj och pysslar med att sälja in saker till grannar och vänner. Usch, förstod mig inte på den helt ärligt.

♥ bästa låt just nu? :)
Rihannas nya men kommer inte ihåg vad den heter, sämst på låtar..

♥ Vad tycker du är det viktigaste hos en blogg? är det innehållet, designen osv.
Måste nog säga att det inte är designen utan innehållet.

♥ Hur lång är du?
Kika svaret längre upp..

♥ Vad är du mest nöjd över hos dig själv?
Är mina blåa ögon och min mage.

♥ Hur är du som person?
Jag är en glad och positiv person men kan bli riktigt sur och arg samtidigt.. Jag är också väldigt impulsiv och har inte så bra tålamod ibland när det gäller vissa saker.

♥ Var du duktig när du gick i skolan?
Var inte så duktig på högstadiet och i 1an på gymnasiet men sen i 2an och sista året på gymnasiet hade jag jätte bra betyg!

♥ Vilken typ av kille faller du för?
Jag faller för en snäll och omtänksam kille.. Vet inte riktigt vad jag faller för igentligen måste jag säga, har med personen att göra hur jag känner när jag är med denne.

♥ är dina föräldrar tillsammans/ skilda? om de är skilda hur gammal var du då?
De är skilda, var nog 6 år tror jag.

♥ har du några syskon?
Ja, det har jag. Jag är mellan barn och har en storasyster och en lillebror.

♥ tycker du är jättesöt, men är du själv nöjd över ditt utseende?
Tack så hemskt mycket, ja ibland är jag jätte nöjd men lika bra att vara nöjd över sitt utseende tycker jag och försöka tycka om sig själv för jag är inte en sån människa som skulle vilja operera mig.

♥ har du dåligt självförtroende?
Ibland helt klart det beror på från dag till dag

♥ hur många förhållanden har du hafT?
Jag har haft 2 förhållanden (1år, 2år) och 2 oseriösa när jag var i tonåren.

♥ Maskerad tips

Eftersom det snart är halloween så tänkte jag visa lite maskerad tips som man kan klä ut sig till under den här underbara tiden.. För vem tycker inte om att klä ut sig??

Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret

Klicka för att stänga fönstret


Klicka för att stänga fönstret

Ska du klä ut dig i år?

Hittade inga klassiska som vampyr osv. men de är ju redan ganska vanliga..

♥ Frågestund


♥ Rätt svar!






De som gissade rätt var:

http://prinsessetonepus.wordpress.com/

http://thereseliinnea.blogg.se/

GRATTIS!

♥ 101019 - Tisdag

I dag är det Tisdag och just nu sitter jag med eftermiddagskaffet och funderar på om min vän ska komma i dag eller inte.. Hon är hos vetrinären just nu med sin hund, så vi får se om hon kommer eller inte.. För i morgon ska hon flyga upp till Skellefteå och vara där i 3 veckor, så därför hon skulle titta förbi mig i dag.. men vi får se om hon har tid med det eller inte.

Snart kommer min lillebror hem från dagis och då tänkte jag busa lite med honom, för i går blev det inte så mycket av den varan tyvärr.. Ska kanske ta och lägga upp något kort på honom för jag tror inte att jag har gjort det på jättelänge nu och jag skriver en hel del om honom så då kanske det skulle vara bra om mina söta läsare visste hur han såg ut också. (Få ett ansikte på min käre underbaraste lillebror Charlie)


Rätta svaret på den "tråkiga tävlingen" kommer upp alldeles strax.. Måste bara kolla igenom vilka som svarade rätt..


Elise & Jag

♥ Tips


H
ittade ett jätte bra inlägg när jag kikade runt bland olika bloggar.. Så vill tipsa er om det här inlägget, hon skriver om fördelar och nackdelar om förhållanden och jag som precis blivit singel behöver höra fördelarna med att vara singel känner jag.. Så jag inte känner mig så ensam..

För att besöka detta inlägg tryck på länken ---> LÄNk TILL BLOGGEN

♥ Dagens fråga (101018)


♥ Gissa rätt..


♥ Kaos

Hej hej!

Då var måndag här igen och ny vecka.. Ska försöka ta nya tag när det gäller allting, och jag hoppas att denna vecka kommer bli bättre än de senaste veckorna. Varit kaos de senaste veckorna, jobbet var tvugna att skära ner så har inte de jobbet kvar och nu även blivit singel från ett nästan 2 års långt förhållande.. Har fått mycket stöd tack så mycket alla!! Allt gör det mycket enklare att veta att man inte är själv även att det känns som det. Har pratat med J lite (Även att jag inte ska det) men kan inte låta bli.. men han mår lika dåligt som mig.

Min mamma ringde  nyss och hon hade kikat på lite nya jobb, och hon sa att hon hade hittat något åt mig också så ska leta upp det jobbet hon syftar på och söka det på momangen.. Ska dricka en stor kopp kaffe också, för det är jag värd! Gäller att hålla humöret uppe trots att det kan vara svårt.



Bjuder på en bild på min pappas hund Musse

♥ Veckans blogg v.41




Klicka på bilden för att besöka hennes blogg


Bloggen handlar om en tjej som bor i Trelleborg med sin härliga familj och 2 små söta hundar. På bloggen skriver hon om allt som händer i sitt liv och är inte rädd för att säga vad hon tycker. Besök bloggen genom att trycka på bilden

Nästa tävling startar på onsdag eller torsdag (Håll utkik) och då drar jag 2 vinnare.. Om du inte vann denna gång, önskar jag dig lycka till nästa gång. Var många bra bloggar som var med denna gång (som alltid) och spelar ingen roll hur stor eller hur liten bloggen är..

♥ God kväll



Ska snart hoppa i säng och somna till O.C och drömma mig bort i den världen.. Hur fel kan det inte vara att bo där, fint väder hela tiden och intriger som ej uttråkar en.. I dag efter middag var jag och min lillebror iväg själva till centrum och pantade lite flaskor.. Riktigt mysigt att få vara ensam med honom. Han var jätte glad att få vara ute för han fick se månen och alla stjärnorna, och det gör ju en 2 åring super lycklig, så jag tror han sover gott i kväll..

Har valt ut veckans blogg vinnare, så ska publicera den också innan jag lägger mig.. Alla bloggar som var med var väldigt bra och mycket svårt att välja en av alla dessa. men jag valde en till slut och har bestämt att nästa gång ska det vara 2 vinnare, tävlingen kommer ut på onsdag eller torsdag och avgörs som vanligt på söndagen.. Om du inte vann denna gång, ta chansen här i veckan!

♥ Dagens fråga





Linnea svarar: Min drömkille är ingen speciell, utan det är en kille som får mig att må bra och känna mig uppskattad och vilja vara med en.. men självklart när det gäller drömkillen, får jag väll drömma lite..

♥ Mysig promenad

Hej hej!

Kom precis hem från en mysig promenad i alla höstfärger.. Gud så fint det börjar bli ute med alla färger och riktigt skönt när solen tittar fram i mellanåt.

När man tänker på alla färger så är det riktigt mysigt med hösten, men lite jobbigt när det börjar bli kallt dock..


Urmysigt!

♥ Veckans blogg?

♥ Webcam

Har haft min bärbara dator nu i ca. 1 år och aldrig tänkt på att jag har en kamera inbyggd i datorn.. men det har nog de flesta bärbara datorer nuförtiden, eller hur?

Har iaf. inte tänkt på det tidigare men jag måste säga att det kanske inte är världens bästa kvalitet, men det funkar helt klart, bättre än ingen alls.


♥ Ögon

♥ Aug. 15 2010



Då är Fredag och helgen här igen och det känns som om veckorna bara rinner bort. Snart är väll snön här också och allt vad det innebär.

Tidigare i dag var min storasyster på besök från Uppsala hos mig.. Hon ska på anställningsintervju här i krokarna så hon kom lite tidigare och passade på att vara här lite. Jag håller båda tummarna för att intervjun går bra och att hon känner att det är rätt.. För det förtjänar hon!

Ne, jag ska fixa lite här hemma nu..

Ha en underbar dag!

♥ Saknar..


Saknar sommaren och min kompis sa att det ska snöa om en vecka, herregud tänkte jag!! Jag är inte klar med sommaren ännu, men tyvärr har naturen sin gång och man får inte bestämma själv.. Lite synd tycker jag.

♥ Bakning



Har precis bakat en chokladkaka (Kladdkaka) och gud så gott det var! Den var sådär lite halvkladdig / seg precis som jag älskar. Så i morgon blir det god fika med kaffe och kaka. Ska baka lite till min lillebrors dop så måste baka lite innan nu så jag kommer in i det.. Eftersom jag annars är duktig på att bränna allt jag bakar.


 

♥ Linnea Hissar & Dissar











♥ Göra egna smycken

Eftersom jag är en person som tycker om att pyssla vill jag tipsa om att Panduro har bra smyckesatser och pärlor man kan köpa och göra egna armband och halsband osv. av.. Tycker att det är en utmärkt present till nära och kära eller julklapp likaså för det är ju alltid roligare att få något som någon har gjort och lagt ner sin tid på tycker jag.

Ska nog ta och köpa något armband att göra, så man kan ha något på sig som man själv har gjort.. Alltid roligt.




Crazy Bracelet SEK 279, Maloa - NELLY.COM

♥ Mysdress

Det bästa med hösten är att det finns så oerhört mysiga kläder man kan ha.. Speciellt mysdressen som jag aldrig får nog av, funderar på att köpa en till dress i någon mysig färg.






♥ Dagens planering (101014)


 

♥ 101014

God dag!!

Ska snart fixa lite kaffe och något gott att äta och sen ska jag på en promenad och sedan handla lite till middagen. I kväll blir det fisk till middag så jag ska köpa lite gräddfil..

Det är snart helg också och jag har inga planer alls, så vi får se vad som händer och sker.. Något roligt lär ju alltid hända iaf. får jag hoppas.

Nee, ska fixa lite kaffe nu är jätte kaffesugen!!!




♥ High heels

Hur kan man inte bara älska sådana underbara skor? Efter en hel dag/ kväll i sånna här skor kanske man inte tycker om de så mycket, men helt klart snygga är de..


Future SEK 599, Timeless - NELLY.COM


Nelly 599:-

♥ Dagens fråga






♥ Rensning

Har hela dagen (nästan) ägnat mig åt att rensa en massa i mitt rum och herregud så mycket skit jag har!! Har nog samlat på mig en hel del genom åren.

Har även fixat alla mina kläder och det är hur mycket som helst, och det konstiga är att jag känner att jag inte har några kläder... Så visar de sig att jag har hur mycket som helst, men det är väll så vi tjejer är.

Nu börjar Desperate Housewives!

♥ Jackor i höst


H&M 299:-


H&M 299:-

♥ 101012

I dag är det Tisdag och i dag ska jag fixa lite grejer med CV:t osv. sedan måste jag fixa skrivaren också så jag kan skriva ut.. Så jobbigt när man försöker installera en skrivare och det aldrig går, men den här gången ska det funka!

Funderar på att börja plugga igen och den 15:e oktober är det sista dagen att söka högskola/ universitet så jag ska ta och kolla om det finns något intresserant som jag kan söka.
 

♥ Promenad & Picknik

Kom nästan precis hem från en lång promenad & picknik tillsammans med min barndomsvän Frida.. Riktigt mysigt måste jag säga, och utsikten var suverän! Speciellt när 2 rådjur kommer förbi. Var dock kallt om händerna, men får skylla mig själv när jag glömmer vantar hemma.


Myspys!

♥ Tre kronor

Sitter och kikar lite på Tre Kronor just nu medans jag fixar lite här hemma med disken och städningen..

Kikade ni också på Tre Kronor när de gick på TV?

Jag missade så mycket under den tiden & hann knappt kolla när de gick på TV så jag har börjat kolla nu på senare tiden på det.. Tack vare min syster som hade serien..

 

♥ Rätt svar

Tänkte skriva de som gissade rätt angående färgningen i föregående inlägget.. Var bara en som gissade rätt alla andra trodde jag skulle välja brunt, men icke sa nicke det blev blont ännu en gång till..


Den enda som gissade rätt var:

Fia

 

♥ Blont vs. Brunt?

Tänkt snart bege mig till C och inhandla hårfärg, har dock inte bestämt mig än vilken det blir.. men blont eller brunt blir det och frågan kvarstår Vad tror du jag väljer?


Alla som gissar rätt blir länkade!

Rätt svar kommer upp lite senare i dag eller i morgon..

♥ Skor

Har aldrig tidigare tänkt på att H&M har skor och inte bara kläder osv. vet inte varför men så är det.. Hittat några fina iaf. funderar på att köpa några par men får se..


Sko 1 399:- Sko 2 349:-

Sko 3 179:-

♥ 101007

Allt är lite upp och ner just nu och tänkte inte sprida några negativa tankar just nu här i bloggen eftersom jag känner att hösten är på väg och bara det känns lite depremerande.. Så hedanefter ska jag bara skriva glada och positiva saker som gör en glad och inte tvärtom!



♥ Helgen

Hej hej!

I Lördags begav jag mig hem till Elise syster i Danderyd och där hade vi avskedsmiddag för Elise som skulle flytta till Malmö Läget är inte så längre, men det visste vi inte då.. Middagen var urmysig och vi gjorde hemlagad pizza med champisssar och skinka, mums! Senare på kvällen körde vi Sanning & Konsekvens, riktigt roligt om man inte har något annat att göra.. Blev aerobics-pass och kurragömma, bara tjejer där också och det var väldigt trevligt.

Var kvar hos Elise tills igår och inte träffat henne på länge innan dess så det var trevligt att va med henne..

♥ Fredag

God morgon!

Hela veckan har det varit jobb och känt mig lite halv hängig hela veckan och nu sitter jag här med svin ont i halsen och knappt någon röst.. Så blir hemma i dag från jobbet.

Hösten är verkligen på väg ute, och kanske t.o.m. vintern(?) har varit frost här några mornar i rad men när solen kommer fram på eftermiddagen och när det inte blåser är det faktiskt riktigt skönt..

Ni får ha en toppen dag iaf!



RSS 2.0