♥ Onsdag

I dag har jag varit med min styvlillasyster Kaisa som är här i Bålsta. Hon bor nere i Småland igentligen, så det är trevligt att väl träffa henne när hon är här uppe. Vi gjorde inte så mycket, tog en promenad, umgicks med bror min, åt jordgubbar och kolla film. Var även en sväng till min mormor och morfar och spana i deras land om de hade jordgubbar som var mogna men tyvärr hade mamsen plockat alla i går.. Så nu får man vänta någon dag innan det finns nya färska jordgubbar.

Regnade faktiskt i dag men det kom bara en störtskur och sedan var det över och solen sken igen.. Ganska skönt med regn måste jag säga.

♥ Dagens

Dagens favorit är en ursöt klänning från BIKBOK den är kanske inte världens anyggaste men jag tycker den är så söt! Skulle passa min stil utmärkt eftersom jag tycker om blommigt, men helst smått men stort funkar självklart också..

Sov gott!

♥ Kanon väder!


Källa: Väderkanalen

Var precis inne på väderkanalens hemsida för att se vad det skulle bli för väder här i veckan. Har ju varit fint nu ganska länge tror jag? man glömmer så lätt när det varit fint några dagar för då glömmer jag iaf. bort regn och rusk och tror att det alltid är fint och varmt.. Men så är det ju tyvärr icke..

I morgon ska det tydligen bli regn och likaså på torsdag, men vem tror på det? Ska iaf. bli roligt att se i morgon om det blir regn eller inte..

♥ 100629 - Tisdag

I dag vaknade jag upp hemma hos min pojkvän, vi båda har varit krassliga nu sedan helgen men vi båda började känna oss bättre i dag.. Så jag tänkte att det var dags bege mig hemåt. Min mamma var snäll och kom och hämta mig + alla mina grejer Allt som jag hade med mig till härjarö på midsommarafton allt från tält, varma kläder till täcke och kudde osv. Var super skönt att få skjus hem för hade aldrig fått med mig allt hem på egen hand för det är en bit att gå..

När jag kom hem blev det gott kaffe tillsammans med min mamma och styvpappa. Försökte sitta ute en stund, men solen gassade på och det var inte direkt en skön värme man kände.. Så det blev att fika inomhus. Sedan vaknade min lillebror och de gick och hämta en kille som heter Robin från dagis eftersom vi skulle vara barnvakt. Barnen plaskade på i poolen medan jag satt med vattenspruta och spruta på mig, gud så skönt det var!

Var endast ute en kort stund i dag och jag smörjde in mig med solskydd men jag blev ändå lite röd.. Så i morgon får jag smörja in mig extra mycket för inge fint att vara röd.. Måste vara rädd i solen eftersom jag redan bränt mig..


Bild: Förra sommaren när jag var superröd.. usch

♥ Midsommar

Min midsommar började tidigt eftersom jag satte klockan på 7.30 för att hinna fixa med allt innan vi skulle bege oss till Härjarö. Jag och syrran fixade maten som vi skulle ha med oss på morgonen samt packa kläder (och allt annat som skulle med) Hade bestämt att ses hemma hos min pojkvän runt 9-tiden men så blev det inte utan vi kom ca. 20 över.. men efter allt vi gjort så var vi båda nöjda.

Åkte förbi bankomaten, macken och affären innan vi satte gasen mot Härjarö och en bilfärd på ungefär 45 minuter.. När vi väl var framme checkade vi in och fick världens bästa tältplats precis vid husvagnarna, stugorna, stranden och toa-dusch huset. Kan det bli bättre?

Vi började genast sätta upp tältet, och det gick som det gick, men det gick till slut iaf. och tältet var på plats..

På dagen satt vi och solade i de underbara vädret, hälsade på alla vi kände. Var super mysig dag helt enkelt. Senare så blev det middag och grillen sattes igång. Efter middagen blev det kubb följt av badning..

♥ Innan midsommar

Har tyvärr varit dålig uppdatering från min sida de senaste dagarna och det beror på att jag varit hemma hos min pojkvän både innan och efter midsommar..

I onsdags begav jag mig hem till min pojkvän eftersom vi skulle fira hans bror på torsdagen tänkte jag att det var lika bra.

På torsdagen vaknade jag av min pojkväns bror Sebbe, så vi åt frukost tillsammans ute i solen samt snackade massa skit med varandra. Sedan började han arbeta i trädgården lite medans vi väntade på att min mamma, styvpappa och lillebror skulle komma på eftermiddagen och fika med oss.. När de kommit och varit där en stund, åkte de hemåt.. och då kom min pojkvän hem från jobbet, deras mamma och pappa kom även hem så småningom och vi började fixa med födelsedags middagen.. Sedan kom några gäster osv. var super mysig middag.. På kvällen kom även min syster och fika med oss, sedan runt 22-tiden var det dags att åka hemåt för att packa och fixa inför morgondagen dvs. midsommarafton.

Skriver mer om min midsommar lite senare..

♥ Onsdag

Hejsan! I dag är det onsdag och även i dag har varit fin dock känns det som om det är lite varmare i dag än i går och för att inte bränna mig alltför mycket har jag inte varit ute lika mycket i dag som jag var i går.

Ska snart i väg och möta min syster som kommer hem från jobbet. Vi ska nämligen handla lite inför midsommarafton, mat och dyl. får se bara vad vi hittar på för något..

I kväll ska jag hem till min pojkvän, hans bror fyller år i morgon så det blir middag och firande där i morgon.. För att få en lugn och skön dag åker jag dit i dag i stället och umgås med hans bror i morgon på hans dag (Om han nu är hemma, man vet aldrig med honom) kommer iaf. bli trevligt.

Vi ska åka tidigt på fredag så jag ska troligtvis hem i morgon kväll för att det mesta ska vara klart tills på fredag när vi ska åka..

Jag kommer ihåg när jag skulle åka till Sandhamn förra sommaren med min pojkvän bl.a. och han var ensam hemma dagarna innan så vi tyckte det var jätte mysigt att umgås med varandra hos han och laga middag osv. så jag skulle hem dagen innan vi skulle åka till Sandhamn, men så blev det inte.. Så i stället ställde vi klockan på 6 samma dag så fick jag cykla hem och packa på 10 minuter i stället.. Gissa hur mycket jag glömde? Hur mycket som helst! Så nu har jag nog lärt mig att man ska packa i tid och inte stressa.


Älsklingg & jag i Sandhamn på promenad

♥ 100622

I dag har det verkligen varit en underbar solig och varm dag, varit ute och solat nästan hela dagen men ack så varmt det var! Svetten bara rann.. Men ska inte klaga jag trivs när värmen kommer.

I dag har min lillebror varit på Skansken för första gången, var dock inte med men jag tror han stormtrivdes bland alla djuren. Som barn brukar göra.

På fredag är det midsommarafton, igen, tiden går så snabbt! Ska inte bli långvarig, ha en underbar kväll!

♥ OTH



God kväll! Ska snart sova men innan så tänkte jag bara skriva några rader.. I dag har jag träffat min kompis Frida, kollade efter plastblommor men vi hittade inga så vi satte oss i gräset och solade och pratade en massa i stället. Pratade bl.a. om midsommarafton vad vi ska hitta på då osv. Vi får se vad det blir, men lutar åt att åka till Härjarö med ett gäng..

Ska kika lite på One tree hill nu innan läggdags - Jag är fast! Igen..


♥ Måndag

I dag är det måndag och ny vecka, solen skiner i mellanåt mellan molnen hyffsat skönt väder ute måste jag säga.. Fick skjus hem av min pojkväns mamma i dag vid 8-tiden, var pigg så tänkte "Varför va kvar där då?". När jag kom hem blev det kaffe och frukost tillsammans med mamma, styvpappa och lillebror. Har försökt sova en stund nu men det går inte, är pigg helt enkelt och det är super duper skönt för nu kan jag söka jobb hela dagen.

På fredag är det midsommarafton och planerna är än så länge öppna, vet inte vart vi ska vara eller likaså vilka som ska vara med.. Ska bli roligt att se vart man hamnar och med vilka, men brukar alltid bli roligt.

Skriver i ett annat inlägg vad jag gjort i helgen, för annars kommer det här inlägget bli så långt och det är ganska jobbigt att läsa.. Så det dyker upp lite senare.

Mår hyffsat bra i dag och känner mig glad så det är bra. Hur mår ni i dag?


En fin sommardag i Sandhamn

♥ 100618 - Fredag

God morgon!

Då var helgen här och för mig som är arbetslös känns det som vilken dag som helst, jag hoppas att jag får jobb snart så jag också kan känna av hur underbart en fredag känns igen.. Söker jobb för fullt och har hittat en hel del som är högst intressanta får hoppas bara att jag får ett sådant som är inom modebranschen skulle vara guld värld.

Har inte mått så bra som jag skrev i går och vill bara tacka för alla fina kommentarer jag fått, mår riktigt bra igen.. Eller så bra som jag kan må.. Nu vet jag hur knäckt man kan bli efter att få "Nej" när man söker jobb, men det är bara att försöka så gott man kan och inte förlora hoppet om att ett jobb finns där ute för just en. Känns faktiskt tragiskt att så många i Sverige är arbetslösa och får leva med den här känslan i flera år. Önskar inte någon detta och då menar jag INGEN..

Det känns som om gymnasieelever tar lätt på vardagen i skolan och tjatar om att de får för många läxor, men jag lovar det ändras fort när man gått ut gymnasiet och bara vill tillbaks till skolbänken igen och sin trygghet som man haft under många år.. Snälla ni som går i skolan, ta vara på tiden där i stället och gör bra ifrån er annars kommer ni att ångra er senare i livet.. Lycka till!

Tack för mig för nu..

♥ Allt känns skit

God morgon!

I dag är det Torsdag och även i dag ser ut att bli en fin och varm dag.. Ska söka lite jobb tänkte jag nu och sedan slänga mig ut i solen och solstolen och sola..

I dag känns det som en sånn där skit dag, där man känner sig ful, förvirrad, irriterad på allt och man mår skit helt enkelt.. Hatar att må såhär för jag blir så trött på allt, och bara vill dra täcket över mig och vakna upp i en ny värld. Inte lätt alltid med sånna här dagar, iaf. inte mina dagar som känns såhär.. Ska nog försöka att tänka mindre och bara va och inte känna av pressen som jag har på mig varje dag.. och som jag känner att andra har på mig också, för det mår jag inte direkt bättre av.. Blir så förvirrad och ledsen.. Åh vad ska jag ta mig till tro.


... Vädret är iaf. såhär fint i dag

♥ Bloggportalen plats 28



Var precis inne på Bloggportalen och jag brukar inte vara inne där så jag tänkte att det var på tiden.. Jag blev glatt överaskad när jag hittade min blogg på plats 28 över Uppsala (Lokal bloggportalen) - Lite roligt måste jag säga!

Så vill skriva ett stort tack till alla mina läsare! Hoppas ni återkommer även i framtiden...

♥ 100616 - Onsdag



God morgon!

Då var onsdag här och molnen syns inte till ute, så jag ska slänga på mig sol-kläderna sedan ska jag ut och sola och hoppas på att bli brun SNABBT! Ska verkligen bli skönt att få ta på sig shorts, bikini & sandaler osv.

Ha en underbar dag! Har ni också sol?


♥ Dagens favoriter från B.Young




Hade skrivit en jätte bra inledning på detta inlägg, men sedan åkte allt bort och jag orkar inte skriva om det just nu.. Så rubriken får säga allt så länge om vad detta inlägg handlar om.


399 kr


299 kr

♥ Vågar man hoppas?


Källa: Väderkanalen Uppsala


Var precis inne på väderkanalens hemsida för att se vad det ska bli för väder i morgon, eftersom en kompis hade sagt att det skulle bli fint var jag tvungen att se det själv med egna ögon.. Eftersom det just nu känns som om solen är långt borta.

Frågan kvarstår vågar man hoppas på sol i morgon tro ?

♥ 18 månader



Jag har helt glömt bort att skriva att jag och min pojkvän passerat ett och ett halvt år tillsammans nu. Det var ungefär för 2 veckor sen nu..

Dagen var hur mysig som helst.. Började med att vi åt frukost ute på min pojkväns baksida, och sola hela dagen. Sedan velade vi angående att gå ut och äta på restaurang eller äta med hans familj.. Vi bestämde till slut att det fick bli en mysig middag med hans familj. Så vi grillade gott och firade på så vis.

Kanske inget direkt att fira sådär, men bara mysigt att göra något extra..

Hur gör ni som har pojkvänner/ flickvänner på eran månadsdag? Något speciellt? Eller är det som vilken dag som helst?

♥ Gissa vad som ligger i ugnen?



Gissa vad som ligger i ugnen som jag bakat?!

♥ Saknar

Dagen efter min student förra året var vi i väg till ett ställe som heter Lastberget som ligger i Bålsta där jag bor. Det var jag, min pojkvän Jesper, hans bror Sebbe, Alle, Tobbe och hans syster Emelie som åkte dit denna underbara soliga dag.

Grabbarna kände t.o.m. på vattnet, och hur långt har man kommit i år? Inte ens tänkt  på att bada.. och det är mitten av juni (?)

Saknar solen och alla super duper varma dagar! Vill ha värme så jag svettas och inte kan sova om nätterna..



En bild från den dagen


.. Ännu en bild

♥ Mina favorit låtar

Här kommer några av mina favorit låtar just nu..


Timbaland feat. Beyonce - If we ever meet again


Lady Gaga feat. Beyonce - Telephone


Akon - Party Animal


Rihanna - Rude Boy


Usher - Omg

Det var alla låtar för den här gången, men lägger upp några lite senare eller i morgon för de3t finns många just nu som är super duper bra tycker jag..

♥ 100615 - Tisdag

 



God morgon!

Då var Tisdag här och jag mår utmärkt i dag, tänkte snart hoppa in i duschen och sedan söka lite jobb. Hoppas solen är kvar efter jag är klar med allt så jag kan sola lite.. Färgen jag fått har nästan försvunnit! Man blir ju så irriterad, för man vill ju vara brun och fin!

Lägger upp lite favvo låter som jag har just nu, så får vi se om någon låt passar in din smak..

♥ 10 Snabba

Ska alldeles strax släcka för i dag och sova tänkte jag, men först lägger jag upp 10 snabba för dagen.. Hoppas ni alla får en underbar morgondag, så önskar jag att solen tittar fram lite mer i morgon än vad den gjorde i dag. Svarar på kommentarer i morgon, sov så gott!



♥ Svar del 1



Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?
Svar: Vi har varit tillsammans lite mer än 1 och ett halvt år nu =)

Varför började du blogga?
Svar: Startade min första blogg för ex antal år sedan, och har sedan dess haft ett antal olika slags bloggar så jag har faktiskt glömt bort varför jag började.. Kan tro att det var en rolig grej att pröva på helt enkelt, så har jag stannat kvar

Vilka bloggar följer du dagligen? :)
Svar: Läser endast en dagligen och det är Denice´s blogg Bunnys

Hur mycket tid spenderar du på bloggen dagligen? :)
Svar: Nu när jag är arbetslös blir det självklart mer tid över till bloggen så jag kan tro att det är några timmar varje dag

när fick du din första kyss?
Svar: Det kommer faktiskt inte jag ihåg, men jag tror det var min första pojkvän när jag var 13 år gammal som jag var tillsammans med i en vecka

Hur länge har du känt din pojkvän? Hur blev ni tillsammans?
Svar: Träffade honom för första gången vintern 2007 så det är ungefär 3 år. Vi började tycka om varandra, kort och gott

♥ Läser du några stora bloggar?
Svar: Läser inga stor stora bloggar, räknas Bunnys blogg så läser jag en

♥ Fin blogg du har! När jag ändå är inne tänkte jag skriva några frågor till dig. Har du haft brunt hår någon gång? Eller är det bara blont som gäller?
Svar: Tack så mycket =) Självklart har jag haft brunt hår, det var sist i höstas men jag vantrivdes så jag blekte håret på nytt.. Ska däremot färga håret brunt snart igen tror jag

♥ Tycker du är jätte fin, vad är du mest nöjd över och inte nöjd över hos dig själv?
Svar: Åh! Nu blev jag super glad tack så mycket =) Det jag är mest nöjd över hos mig själv är mina kvinnliga kurvor samt min rumpa. Har inget jag direkt är missnöjd med hos mig själv, utan jag tar mig som jag är och älskar mig precis som jag är. Om jag måste välja något är det nog att jag har så tunt hår =(

♥ Besökt din blogg med jämna mellan rum och sett du lagt upp musik ibland men nu var det längesen, varför? Vilka är dina favorit låtar just nu?
Kram!
Svar: Vad roligt att höra hoppas du återkommer trots jag är dålig på att uppdatera min musik =) Har just nu ganska många favoriter faktiskt..

 


Lady Gaga feat. Beyonce - Telephone


Timbaland feat. Katy Perry - If we ever meet again

Gör ett inlägg lite senare i stället med favvo låtar

♥ 1. drömresa?
2. husdjur?
3. favorit märke på kläder?
Svar: 1. Har ingen direkt dröm resa faktiskt eftersom jag varit i Amerika, Asien osv. så min drömresa skulle vara att resa någonstans med min pojkvän och bara ta det lugnt och njuta tillsammans. - Behöver inte vara utomlands, kan lika gärna vara till Göteborg jah ni förstår jag är ganska enkel av mig
2. Har inga husdjur men däremot har min pappa en hund som bor i Småland
3. Jag är ganska tråkig och har inget favorit märke på kläder, utan jag köper det mesta som faller mig i smak


Frågestunden är inte avslutad så fråga gärna fler frågor till mig HÄR

♥ Frågestund

♥ Firat min kusin

I dag var jag och fira min kusin Max som bor i Bromma, var hyffsat fint väder när vi började åka och även kom fram.. Men när vi tänt grillen och skulle börja äta så började det ösregna, mindre roligt. Sommaren är här nu, eller hur? Känns som reklamen där de sitter ute och äter, och sedan börjar det regna.

I morgon börjar en ny vecka, och nya möjligheter och jag hoppas jag hittar ett jobb nästa vecka.. Orkar inte vara hemma om dagarna längre.. Inte ens varit det en vecka, men det går en på nerverna och det är så långtråkigt!









♥ Minnen

Hittade den här på min facebook och jag måste bara säga att den här bilden är hur gammal som helst! Men gud så trevligt och mysigt vi hade det denna underbara sommar dagen..

♥ Rebound



Vad tycker ni om denna låt med Rabih och Eddie?

♥ 100613 - Söndag

God eftermiddag!

I dag vaknade jag hemma hos min pojkvän, vaknade ganska tidigt eftersom det blev en lugn kväll igår. Var ju fotbolls VM tills midnatt i går med eftersnack (?) så jag fick ligga själv och kolla på film, var dock en urusel film så jag somnade i stället..

Ska snart åka till min moster och fira min kusin Max som fyller 19 år (Enligt facebook) men han blir minus 5 år på de 19 åren.. Låter mer rimligt.

Ha en underbar dag!

 

 



♥ 100612 - Lördag

Just nu sitter jag med ett glas vin hemma hos min pojkvän, han kollar på Fotbolls VM med hans bror Sebbe, hans pappa och hans kompis. Riktigt mysigt ser de ut att ha iaf! Jag sitter här framför datorn och försöker hitta något roligt att göra, men tyvärr har jag inte gjort det ännu.

Tidigare i dag var vi och begravde min pojkväns farbror, var tungt men jag hoppas familjen och vännerna känner att de har någonstans att gå och sörja nu eftersom det varit trubbel osv. med just detta..

Skriver mer senare.

♥ Eva Longoria

Om jag fick välja någon att vara lik så skulle det helt klart vara denna dam Eva Longoria, tycker hon är så himla fin! Jag vet att hon kanske inte är världens snyggaste utan smink, eftersom många lagt upp bilder på henne på bloggar och visat utan/ med smink.. Men sådär är det för alla människor (Tjejer/ Kvinnor) för jag ser t.ex. inte likadan ut med som utan smink - Tycker jag.



Källa: Posh24

♥ Mina ögon

♥ 100611 - Fredag

God morgon! I dag är det Fredag dvs. helg och fotbolls VM börjar senare i dag.. Tänkte inte skriva så mycket just nu mer än att jag mår bra och att det regnar och är molnigt ute i dag tyvärr.

Har nog hittat mitt drömjobb nu som jag ska söka och såklart är det inom mode, jag hoppas verkligen jag ska få det jobbet.. Men det är nog inga problem eftersom jag har de rätta måtten.

♥ Ha en super dag!

♥ Sov gott!

 



Nu tänkte jag sova är faktiskt hur trött som helst eftersom jag somna en stund efter middagen i dag och sov någon timma var jag uppe lite senare än vad jag brukar, för annars brukar jag somna runt 22-23 tiden men icke i dag. Kommer vakna när min lillebror vaknar som vanligt i morgon runt kl 7-8, så jag får se hur trött jag är i morgon..

Det är Fredag i morgon och i morgon kanske jag ska hem till min pojkvän trots att fotbolls VM börjar. Jag skiter blankt i fotbollen, men jag ska iaf. dit för fotbollen håller inte på hela kvällen / natten.. Måste ta vara på alla lediga timmar från fotbollen tänkte jag eftersom den håller på i en månad nu med start i morgon, har jag rätt nu (?)

♥Sov så gott! Skriver kanske mer intressant i morgon.. Eftersom jag nog har lite mer tid över medan min underbara pojkvän kollar på tråkig fotboll.

Sov så gott iaf. alla mina gulliga bloggläsare där ute!

♥ Dagens favoriter

Jag vet att jag skrev i förra inlägget att jag skulle lägga upp bilder på fina bikinis, men tyvärr har jag inte hittat så många fina ännu som jag tycker om.. Har ni några idéer om fina bikinis eller skrivit ett inkägg själva om det kanske? Kommentera gärna isf. så länkar jag till er.

I dag har jag en stark känsla för kjolar, så därför blir "dagens favoriter" fina vår/ sommar kjolar.. Älskar verkligen kjolar för då kan man variera sig mer och det blir helt olika slags outfit beroende på vilka skor eller linne man har på sig.. Sjukt bra!

Feather Skirt SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COMTityos Zip Skirt SEK 549, Prim i am - NELLY.COM
BILD 1 599 BILD 2 549



BILD 3 199 BILD 4 49,50


Som vanligt är priset länken

♥ Tips på smaskig sommarrätt

Här kommer en somrig och smakskig rätt som jag brukar äta och det är bara så himla smarrigt en sommar kväll..

För den som inte ser vad det är för något som ligger på denna underbara tallrik så är det Kyckling, smarrig sallad med fetaost samt tzatsiki och vitlöksbröd. MUMS!

♥ 100610 - Torsdag

God eftermiddag!

I dag vaknade jag hemma hos min pojkvän när hans väckarklocka ringde, och då var det bara att gå upp tillsammans med honom eftersom hans mamma skulle skjusa hem mig på vägen till hennes jobb eftersom hon åker förbi mig så lika bra så slipper jag gå.

När jag kom hem åt jag frukost och sedan var det bara att sätta sig i bilen och åka till Uppsala (Hem till min syster) och hämta min syster och alla hennes grejer, eftersom hon ska bo hemma hos oss över sommaren eftersom hon jobbar nära här. Var ute en stund i Uppsala med lillebror i lekparken, var faktiskt kallt så vi gick in och åt lunch sedan åkte vi hemåt.


Vill ha såhär fint väder igen!!

♥ Bubble -favoriter

Dagens favoriter kommer från bubbleroom.se där finns det faktiskt hur fina kläder som helst! Detta är alltså endast ett urval bland alla snygga kläder. Spana gärna in själv och spana.. Finns något för alla.

Sisters Point Gitta
299:- 

Sisters Point Godis
349:-

Bubbleroom / H Klänning  Bubbleroom / H Klänning
REA 149:-

Härnäst tänkte jag nog leta upp rikigt fina bikinis eftersom det börjar snart bli badväder! Har grymt svårt för bikini men jag ska göra mitt bästa och verkligen leta efter balla / fina bikinis att tipsa om..

Har du någon idé får du gärna skriva den, så kanske jag tar med den..

♥ Mina naglar

I går var jag tvungen att klippa ner mina naglar och gud vad jag saknar de redan! Känner mig ärligt naken just nu på händerna för de är så korta och ofixade.. Funderar på att kanske gå och fixa de någon gång hos någon som är utbildad och verkligen kan, men vi får hur det blir med det. Känner ni er också nakna när era naglar är ofixade, korta osv? Eller hur har ni era?



Mina naglar

♥ 100609 - Onsdag

God morgon!

I dag är det Onsdag och jag har redan varit ute på en promenad i solen, jätte härligt.. Ska sätta mig ner nu en stund och leta telefonnummer och ringa och söka jobb eftersom jag inte har något kvar.

Förra veckan ringde det en man från ett företag hem till mig, min mamma svarade och såklart ringde han på dolt nummer så jag kan inte ringa upp till honom, smart.. Ska leta efter hans mejl och be han ringa till mig igen. Så jag hoppas han ringer, för det jobbet verkar jätte intressant för min del.

Skriver mer senare..

Mobilbloggar: God morgon! I dag är det Ti...

Mobilbloggar: God morgon! I dag är det Tisdag och jag sitter just nu på tåget på väg in till stan för att jobba. Min arbetsdag i dag är som vanligt 9-17. Har provat min "nya" mobil som jag lämna in på lagning och den är fortfarande lite knäpp, likaså som min gamla som jag har nu. Vilken lycka jag har med mina mobiler måste jag säga! Ne nu ska jag läsa på lite om magasinet jag säljer när jag ändå sitter på tåget. Ha en underbar dag!

God dag! Fredag idag och det känns super ...

God dag! Fredag idag och det känns super härligt jag hoppas bara vädret håller i sig tills imorgon och på söndag så jag också kan sola och vara ute som alla andra. Sitter just nu på jobbet och har lunch tillsammans med Marcus och Hasse. De snackar om boxning och sumobrottning inte mitt favorit ämne precis. Idag efter jobbet ska jag på student. Känns super roligt och gamla känslor väcks. La ju upp bilder igår från min student förra året, det var verkligen en dag att minnas! Skriver kanske mer senare ikväll. Ha en underbar dag allesammans

♥ Studenttider

I dag hördes det mycket liv samt hög musik från studentflak på jobbet i Gamla stan, var riktigt irriterande när man satt och ringde kunder.. Jag förstår samtidigt och det är grymt roligt att åka studentflak, inte ofta det är sånt liv och de som tar studenten är en dag i livet så jag unnar de det rejält mycket.

Tänkte lägga upp lite bilder från student för 1 år sedan, var riktigt underbar dag måste jag säga! Från morgon skumpan med jordgubbar till lunch återförening med gamla rektorn i skolan osv. till studentflak och brakande solsken ute hos min mormor och morfar på deras baksida med massa vänner, familj & släkt.






































Vita strumpbyxor jag har haha!

♥ 100603 - Torsdag

Hejsan alla bloggläsare!

Sitter just nu på jobbet och har precis börjat min lunch, lite småsegt i dag måste jag säga men det är nog för att många kanske är på studenter, lediga osv. bara att ringa på för alla kan ju inte vara upptagna.

I dag är det riktigt skönt och varmt ute, solen lyser som aldrig förr.. Känns ganska tråkigt att sitta inne och jobba, men roligt samtidigt för vem vill bränna sig? Får sola i helgen i stället.. Min bränna har inte lagt sig riktigt ännu sedan i söndags då jag var hemma hos min mormor och morfar och fira morsdag (Då jag brände mig) Så kanske bra för mig att inte vara ute.

I går kom min pojkvän över till mig efter han varit och klippt sig, gud så fin han blev! Vi kollade på Snabba cash i går, men tyvärr blev det inte så mycket tv-tittande..

Ne nu är det dags att äta lite, och sedan jobba lite extra på lunchen.

♥ LiNNEA


Min studentdag!

Onsdag Hejsan! Idag är det onsdag och jag ...

Onsdag Hejsan! Idag är det onsdag och jag sitter just nu på jobbet och har lunch. Har jätte ont i magen idag, får hoppas det går över när jag ätit.

♥ Första Juni

God morgon!

Har nästan precis vaknat och ska snart äta frukost med min mamma & lillebror, ja de är vakna i dag faktiskt. Är riktigt trött i dag och är lite förskyld, men måste till jobbet och jobba var hemma förra veckan så måste pallra mig i väg och göra mitt bästa trots jag är seg.

I dag när jag kommer hem blir det middag som vanligt, eftersom jag kommer hem runt 18-18.30 på kvällen så blir det inte mycket tid över efter man gjort allt man ska.. Det jag ville komma till är att min pojkvän troligtvis kommer till mig i morgon, så jag får en lugn kväll i kväll..

Dags för frukost & kaffe sedan springa iväg till tåget! Ha en bra dag!

RSS 2.0