♥ Världens bästa barnvakt!

Är barnvakt just nu till min lillebror Charlie och vi har varit de nu i några timmar, vi har ätit god middag och busat. Fick precis höra av min bror att jag är världens bästa barnvakt och att han ska flytta hem till mig sen.. Gullig han är ♥ Ska snart borta hans tänder och sedan läsa lite nattsaga för honom innan han får ta och sova för natten.
 
Vi sitter just nu och kollar Lilla Melodifestivalen och solstrålen älskar musik, han sjunger till låten och dansar. Får se hur lätt de blir att få han i säng strax, när han är såhär uppspelt just nu..
 
Bilden nedanför är från när vi äter lite middag (Till höger) och den andra är när han klädde ut sig till Batman när vi skulle ha lite lördagsgodis-mys.
 

♥ Cupcakes

I dag har det blivit bakning och de blev inte mindre än Cupcakes, gud så goda de var!
 

♥ Bakning

I dag har vi bakat lussebullar och min lillebror Charlie hjälpte naturligtvis till och han var jätte duktig, han älskar att baka (Som alla andra barn) Det blev jätte mycket bullar så nu ska det förhoppningsvis räcka ända fram till julen, annars är det bara att baka igen. Ska bli lite pepparkakor också och varje jul brukar mamma göra pepparkaks-hjärtan och dekorera med namn och godis och hänga upp i kökets fönster och sedan äter vi upp de på julafton, tradition a´la Arvidssons..
 
 

♥ Lördag & Utvilad

I går kom jag hem ganska sent från jobbet och då blev det fredagsmys med en film, såklart somnade jag till filmen och vaknade utvilad idag. I dag blir det att spendera lite tid med familjen, min syster har redan varit här några timmar med sin urgulliga hund Zeena.. Satt och myste med hunden nästan hela tiden hon var här, skulle vilja ha hund men det passar inte riktigt mig med all jobb jag har med tidigare mornar och sena kvällar.
 
Ska vara barnvakt lite senare i dag troligen till min lillebror, det ska bli roligt. Inte träffat han någonting alls denna vecka för jag jobbat så mycket.
 
"Zeena" min systers ursöta hund
 

♥ God kväll!

I går kom jag hem ca. kvart över 11 på kvällen från jobbet och då åt jag lite innan det var dags att sova. Det är alltid så svårt att varva ner tycker jag när  man kommer hem så sent! Det gick iaf. till slut och i morse ringde klockan vid kl.6, var så satans trött. Var bara att gå upp och ta en kall dusch, då vaknar man alltid till och såklart stor kopp kaffe gör susen.
 
I morgon är det Fredag och känns som om denna vecka har gått riktigt fort,snart är det 1a december också.. Ska bli riktigt mysigt att pynta här hemma.
 
Nu blir det en film sen läggdags.
 

♥ 3:e året i rad

Då var det bokat i år igen och den 15:e December åker vi på Julbord och denna gång är det åter Villa Aske som gäller. Det är jag, mamma, min styvpappa, bror och även min syster och hennes pojkvän. Ska bli super trevligt ♥
 
Bilder från tidigare år på Villa Aske:
 
 

♥ Sköna tofflor

Mitt internet har inte funkat som de ska nu de senaste veckorna därför har uppdateringen varit urkass. Får hoppas det funkar en liten stund nu iaf. innan den tappar signalen igen.
 
Har köpt ett par ursköna tofflor med päls på insidan, så de är riktigt höst-mysiga! Prislappen på de är inte alls farliga, de värmer riktigt ordentligt. Har ett par naturvita och funderar på ett par gråa också..
 
 

♥ T-shirt

♥ Tokig

 
Åh! Jag blir tokig...

♥ Min helg

Hejsan! Då var det redan Söndag och min lediga helg är snart slut. 
 
Som jag skrev i Fredags var jag först på middag i Ropsten hos min vän och hennes pojkvän, riktigt mysigt! Sedan åkte vi in till Söder och spela biljard och mötte upp de andra. Hade riktigt roligt! Träffade Nicklas och Patrik som jag inte träffat på 5år! Gud vad tiden går fort..
 
I Lördags gick jag upp tidigt och åkte in till stan med min syrra och gick i affärer, sedan åkte vi till Friends arena för Ladies night och det var riktigt bra! Får lägga upp bilder på de lite senare. Var hemma runt. halv 1 och då var det bara att gå hem och sova, för jag var så trött.. 
 
 
 
 
 

♥ Fredag imorgon

Då var första November helt och det känns helt sjukt. Tänk snart är jul och nyår här! Tycker ändå att det är mysigt när det börjar bli lite kallare att sitta in och mysa framför en film med massa ljus.. Dock ej så roligt kanske att vara ute och frysa, men det finns kläder!
 
Nu i helgen är jag ledig och den har jag ganska inplanerad, i morgon direkt efter jobbet ska jag åka hem till Elise och äta middag, sedan ut och fira en vän som fyller år. Inte träffat han nu på jätte länge, nått år? så det ska bli super roligt! Sen på lördag ska jag och Frida åka in till stan och fika, shoppa och kolla affärer. Sedan ska vi även äta middag ute och sedan gå på Ladies Night på Friends arena, ska bli supe skoj! Sen på söndag har jag massa ärenden att utreda osv. så det blir fullt upp denna helg, trots att man är ledig vill man ändå göra nått..
 
Varit ganska hektiskt på jobbet nu senaste veckan och mycket nytt och samtidigt måste man akta tungan om det man säger.. Men det flyter på jätte bra tycker jag, måste bara tänka på att ta det lugnt på kvällarna efter jobbet och samla kraftena inför en ny arbetsdag.
 

♥  Saknar mitt långa hår ♥

RSS 2.0