♥ Dags att dra

Nu är jag redo att dra hem till Jesper, har tvättat allt mitt löshår i dag och det tog flera timmar! men nu är det gjort iaf. och det är så fint och känns så fräscht just nu.. Älskar nytvättat löshår!
 

♥ Nytt i garderoben

 
Skrev i går att jag fått hem ett paket med massa kläder, tänkte ta och lägga upp en bild på en del utav kläderna jag fick hem i går..
 

♥ Ledig

I dag är jag ledig och vaknade hur tidigt som helst i morse, typiskt att man inte kan sova när man väl är ledig. Ska städa upp lite här hemma i dag tänkte jag, tvätta lite och sånt roligt som jag annars inte hinner när jag jobbar.
 
Regnet öser ner ute och hösten är på väg med stormsteg, tycker det ska bli ganska mysigt faktiskt med höst och att snart vintern är här igen. Älskar julen ♥
 
Det får gärna vara lite fler somriga dagar ändå, solen kom fram! ♥
 

God morgon!

God morgon alla glada! Sitter på tåget mot jobbet just nu och försöker vakna till liv. Somnade jätte tidigt igår så kommer nog bli pigg här snart. Idag blir de 9timmars pass som vanligt denna vecka, hoppas jag får några roliga kunder idag!

Igår fick jag ett paket med massa kläder och inte hunnit pröva allt ännu men stickade tröjan jag beställt blev jag förälskad i, så den åkte på idag.

Får skriva mer senare när jag får tillgång till en dator!

XoXo Linnea

♥ God morgon

Sitter och äter frukost just nu och det är endast några få grader ute, så i dag blir de att ta på sig mycket kläder till jobbet! Börjar jobba 8.30 i dag och slutar 18.30, ett långt pass men det kommer nog att gå lika fort som vanligt att jobba.
 
Fått jätte fina kommentarer som jag läste precis, tack så mycket och det värmer ♥
 

♥ Dags för jobb!

Hejsan! Kom hem från J för en stund sen och har nu ätit frukost och ska alldeles strax åka mot jobbet. Ska skippa sminket helt i dag tänkte jag och köra nautrligt..
 
 

♥ Ett måste

Får höra av alla jag känner att jag är galen i Lypsyl och måste nog hålla med de att det stämmer.. Lypsyl är inte bra att använda alls har jag fått reda på, att de torkar ut läpparna och att man behöver bara mer och mer när man väl använder de.. Typiskt!
 

Äntligen fredag!

Hinner inte skriva så mycket för har mindre tid än jag trodde.. Ska sticka iväg till jobbet nu tänkte jag och gick upp tidigt och har myst här hemma bara.. Nu dags för jobb och ledig imorn!
 

♥ Dagens

 
 
Så mysig att ha över ett linne eller liknande, måste ha en till pälsväst helt enkelt till hösten/ vintern!
 

♥ Dags för jobb!

God dag! Sitter här framför datorn just nu och ha precis ätit en supergod frukost med fil och musli, såklat en stor kopp kaffe också! Väntar på att tvättmaskin ska bli klar så jag kan hänga upp den, sedan är de dags att bege sig för ännu en dag med jobb.. Börjar halv 2 i dag och slutar runt 22.
 

♥ Work

Är just nu på jobbet och har min sista rast. Börjar snart igen och då är det bara sista rycket innan jag slutar kl. 21 om det inte blir att jobba över naturligtvis men det återstår att se.. Jobbar gärna över en dag som denna! Har fått massor av positiv energi, så jag kan jobba hela natten lång.
 
 
 

120815

Hejsan! På väg mot jobbet nu och jobbar till kl 21 ikväll. Hade jätte svårt att sova i natt, vaknade flera gånger om, usch! Nu jobbar jag fram till fredag, ledig lördag och då ska vi vara hundvakt.

Ska svara på era kommentarer så fort jag får tid över. Ha en underbar dag!

♥ Min lediga dag

Hej! Kom nästan precis hem från att ha varit och spelat frisbee golf tillsammans med Jeppe, Sebbe och Tobbe. Vi hade jätte roligt och det var kul att spela. Fint väder var de också! Har annars i dag bara tagit de lugnt för jag har haft grotesk huvudvärk.. Kändes skönt att vara ute en stund i dag.
 
Jobb i morgon igen som vanligt, har sovmorgon till ca kl. 12 så det känns extra skönt!
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och kika någon film eller serie och kommer nog somna ganska snart.
 
 

Jobb måndag!

God morgon alla glada måndagsälskare! I dag ville jag inte upp ur sängen men nu är jag iaf nästan strax på väg in mot jobbet på Kungsholmen, jobbar bara i dag sen är jag ledig imorgon.. Riktig mjukstart.
 
Får se hur de blir med uppdateringen nu när jag jobbar kväll denna vecka, får uppdatera så mycket de bara går i varje fall..
 
Dags att springa till tåget som inte väntar på en!
 
Mee at work.. Riktig kostymråtta på kontoret
 

♥ Söndag

Hej! Kom hem för en stund sen från Jeppe och vi kollade bl.a Handbollsfinalen, attan att Sverige förlora! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla vidare på serien Lost, det är super spännande! Jobb igen i morgon men är ledig på Tisdag så det känns urskönt Riktig mjukstart. Sen jobb till fredag, ledig lördag, jobb söndag, ledig måndag.. Perfekt schema jag har!
 
Ha en fortsatt underbar kväll!
 
 

♥ Bilder från gårdagen

Hej! I går åkte jag först till Täby centrum och mötte upp J, sedan åkte vi till kajen nedanför Vasa museet till en superfin båt och grillade och hade super trevligt. Sedan vidare inåt stan och till Östermalm, hamna till slut på White room.
 
NÅGRA BILDER FRÅN GÅRDAGEN:
 
 

♥ Fredag

I dag är det Fredag och har precis varit barnvakt åt min underbara lillebror. Börjar jobba igen på Måndag och då börjar jag sent, så får lite sovmorgon.. Samt ledig på Tisdag, underbart!
 
I onsdags blev de middag hemma hos Janita med Sophia och Sandra, jätte god middag! Sedan på kvöllen gick jag och Janita till Riche och träffade några trevliga människor. Lena ph var där! Drog vidare till Soap bar, blev en sen kväll.. Eller tidig morgon.
 

♥ Shopping

 
I dag fick jag ett till ryck och åkte för att kika lite i affärer, såklart blev de några plagg som fick följa med hem till min överfulla garderob.. Trots jag slängt 2 svarta stora soppsäckar syns de inte!
 
Blev iaf. en vit urmysig poncho som fick följa med hem, samt marinblåa shorts.. Jättesköna!
 
 

♥ God morgon!

God morgon! Nu har jag precis vaknat så nu blir de lite efterlängtad stor kopp kaffe med lite fil till. Ska passa min bror nån timme nu eftersom min mamma ska iväg och träna.
 
I dag ska jag kika upp mitt schema jag har för nästa vecka, då jag börjar jobba igen. Sedan ska jag nog tvätta och kanske träffa någon vän men får se om man orkar åka in till stan i dag bara..
 
 
 

♥ Wallander

Hej! Hoppas alla ni där ute har haft en lika underbar dag som jag. Sitter här och det bara bränner på armarna, ryggen och lite på magen... Usch! Hatar att bränna mig, är lite röd men inte så värst mycket.
 
Nu avslutas kvällen framför TV4 och inte mindre än filmen Wallander - Jokern. 
 
 

♥ SHM

Denna låt lyssna vi jättemycket på i Fredags innan vi drog till White room kl. 3 på natten från J, herregud! vad sega vi var på att komma ut. Men vi hade så jäkla roligt på White, skratta hela natten lång.
 
 

♥ Inhandlat

 
Kom hem för en liten stund sedan och det är såhär att jag ha varit på shoppar humör i dag och brände till och köpte en hel del..
 
Det blev en digitalkamera, med tillhörande minneskort - Såklart! En mini-laptop med extern hårddisk och även en liten mus till.. Även en liten väska till datorn. Ska det vara så ska det, inge duttande här inte!
 
 

♥ De senaste dagarna..

Hejsan! Kom hem från Janita i går kväll och vart hos/med henne nu i några dagar och gud så roligt vi har  haft och träffat hur många trevliga och glada månniskor som helst! Igår sola vi bara och bara va..
 
Nu är de dags att ta vara på dagen och ska springa ut i solen igen.
 
Brak frukosten Janita bjöd på i Fredags.. Supermysigt!
 

♥ Mysig dag

Kom nästan precis hem från en urmysig dag i stan, med massor av sol och värme. Älskar ju verkligen värme och sol ♥ Går inte upp emot utlandsvärme, men var dock inte långt ifrån i dag.
 
Ska ta och äta en sallad nu och sen iväg igen, ingen lugn oro här inte!
 
Hoppas ni alla haft en underbar dag! ♥
 

♥ Ge mig din blogg

Jag har verkligen problem att somna i dag och jag hatar det rent utav sagt.. Ska troligen till skansen i morgon tidigt så vore perfekt att kunna sova, men icke sa nicke det funkar inte. Så ge mig din blogg så har jag något roligt att göra ♥

♥ Första Augusti

Hej! Vaknade i dag av ett samtal från utlandet, sedan var det bara att gå upp för att dricka en stor kopp kaffe och äta lite frukost.. Mums! Hinner inte skriva något mer just nu..
 
RSS 2.0