♥ Kontroll av ögonen

dag var det äntligen dags för en kontroll av mina ögon, haft tid bokad för nån månad sen men jag var tvungen att boka om den tiden då jag jobbade och i dag är jag ledig, så det passar utmärkt!
 
Mina ögon hade inte ändrats avsevärt mycket sen sist, ingen mer förändring på hornhinnan vad det såg ut som, så det var glada nyheter. Ska dock få ett par starkare linser mot de jag har just nu, mätte upp att jag behövde extra +0.75 på höger och +1,25 på vänster.. Herregud,är nästan uppe i 4-5 nu i korrigering totalt på mina ögon. 
 
Det var en helt underbar dag i övrigt men fick veta av W (Min ögonspecialist) att jag dock trots denna korrigering inte har godkänd syn för körkortstestet.. Tråkigt, men så är det och varför vara deppig över det? Jag är positiv som vanligt och hoppas att jag kommer kunna ha sånn bra syn i framtiden. För vem vill inte ha körkort?
 
Imorgon är det jobb igen i vanlig ordningen, sen ledig igen på Fredag. I morgon när jag jobbat klart ska jag troligtvis träffa J, ska bli trevligt.
 
Nu ska jag slänga mig i duschen och tänka på något riktigt roligt! Sov gott!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0