Min lediga dag

Varit ledig i dag från jobbet så i dag har jag varit i Uppsala hela dagen samt varit på banken och fixat en hel del där.. I Uppsala var jag på kontroll av mina linser jag fått på Syncentralen och där är de specialister på hjälpmedel till synskadade..

Jag har nämligen inga "vanliga" mjuka linser utan jag har hårda linser, puttismå som är ljusblåa.. De håller ungefär 1 år (om man inte behöver byta för att sina ögon ändrar sig dvs.) Ganska skönt att slippa beställa linser och byta osv. som min mamma får göra, sedan är de billigare än vanliga också eftersom jag får hjälp med linserna av akademiska sjukhuset för att underlätta min vardag.. Man måste ha remiss av läkare för att gå där. Kan skriva mer om det lite senare, för jag vet att det är några med just samma ögonsjukdom som jag har som läser min blogg..

Var på shoppingtur i Uppsala innan jag åkte hem och hittade sjukt sköna skor som jag såklart köpte, samt lite annat smått och gott.. När jag satt på bussen hem kom jag på att lönen kom i dag, tänker aldrig på hur mycket pengar jag har på kontot men det är aldrig slut iaf. bra det!

 

 


Kommentarer
Postat av: Sofia Phakdeeyut

Sv: Jag mår bara bra, hur är det själv? :)

Postat av: LINDAVIOLA!

sv; Tack så mycket :D.

Postat av: Em.

Vad är sommar för dig?

Säg det med en bild i min tävling :)

Postat av: sabina

nice :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0