♥ 091222 + 091223

Tisdag 22 december
Vaknade tidigt och åkte in till stan och mötte syrran och hennes kompis Amal som skulle hänga med ner till min pappa. Bussen gick runt 11 - tiden och det var grymt mycket folk som skulle med bussen. När vi var i Vimmerby började det snöa jätte mycket, så bussen var cirkus en och en halv timme försenad.. Så vi satt på bussen i över 6 timmar, nästan 7, var riktigt jobbigt.. Riktigt hungrig var man till slut också.

När vi väl kom fram var det 6 grader i pappas 3 vånings hus, eftersom de inte varit hemma på hela helgen och kunnat elda. Så det var bara att sätta i gång att ta in ved till pannrummet. Riktigt kyligt att sova denna natt! Men man var helt slut efter bussresan + ved intagningen så det var lätt att somna när man väl la sig ner.

Onsdag 23 december
I dag fyllde pappas tjej Raija 50 år, men hon var tvungen att jobba iaf. så vi vaknade runt 5 - halv 6 på morgonen för att åka med henne till Oskarshamn.. Vi tog sedan bilen till donken där vi åt frukost i ca. 2 timmar till kl. 9. Vi begav oss sedan till ICA MAXI och handlade julmat + julklappar i cirka 2 timmar. Se hur snabbt 4 timmar tog av våran dag där..

Skulle igentligen ha hunnit köpa alla julklappar under dagen i Oskarshamn, men så blev det icke för vi åt lunch ganska snabbt efter ica - turen och begav oss till en asiatisk lunchbuffé, riktigt smarrigt.. Vi virrade runt jätte mycket i centrumet och där tog all våran tid slut, eftersom Raija var klar tidigare från hennes jobb, och vi var tvugna att åka och hämta henne.. Vi åkte sedan hemåt, men jag, syrran och Amal drog till Högsby och handlade i någon timma, helt slutkörda var vi hemma för dagen runt 18-19.. Då kom alla gästerna för att fira Raija, och så sociala kan jag lova att vi inte var denna dag..


Kommentarer
Postat av: Anonym

gilalr verkligen din design :). hur fin som helst :).


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0